İçeriğe Yönlendir

Aracımdaki Lpg Sistemini Sıfırdan Yenilemek Istiyorum..

Semih Saner

Recommended Posts

Semih Saner

Selam dostlar ; aracım 2003 focus üzerinde 2006 da takılmış lovato marka sistem var..ben bu sistemi BRC ile yenilemek istiyorum...Ankarada şaşmazda BRC sistemi yaptırabileceğim yer yardımı lütfen...Ben fiyat olarak 1700 TL duydum....

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Bende mavidenizlerde yaptırdım. 10 bin km oldu memnunum sorunsuz kullanıyorum. 

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Hocam Şaşmaz'ı felan bilmem de ben de aracıma LPG taktırma aşamasında epey bi forumları felan gezdim. 2 tane bayi sorunsuzluğuyla ön plana çıktı. Birtanesi Çorum Özençler oto -ben burda taktırdım, diğeri de Ankara'da Mocan.

Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Bende eski mondeo ma özençlerde taktırmıştım böyle bir montaj böylebir işçilik böylebir misafir ağırlama görmedim memnuniyet % 100 şiddetle tavsiye olunur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Mocan'ı öneririm. 

mocan a 3 tane montaj yaptırdım, arkadaşların ve tavsiyeler dahil şikayet duymadım.

Bende eski mondeo ma özençlerde taktırmıştım böyle bir montaj böylebir işçilik böylebir misafir ağırlama görmedim memnuniyet % 100 şiddetle tavsiye olunur..

özençler i merak ediyorum, çorum a gittigimde ugramayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

değişme nedeni ? nedir acaba merak ettim bana göre lovato brc de daha iyi

Yorum bağlantısı
Misafir

mocan a 3 tane montaj yaptırdım, arkadaşların ve tavsiyeler dahil şikayet duymadım.

Bende kendi araçlarım dahil 7 veya 8 araç yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

10 yilda tank degistirme zorunlulugu var sadece. Sistem degil.

Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan

daha önce iki aracıma şimdi de focus 3 aracıma BRC taktırdım.çorum da özençlere gerçekten ilgileri yardımcı olmaları müşteri memnuniyeti çok iyi.

Yorum bağlantısı
Semih Usluer

değişme nedeni ; 10 yılı doldurdu sistem...

Brc ile değiştirmektense benzinli bir arac alıp ona Brc montaj yaptırın. Çünki brc nin manifolt delinmeden takılan kitini taktıramıycaksınız manifoltunuz zaten delik.. Yakıtta ve çekişte yok denecek kadar az kayıp oluyor. Tabi imkanlar dahilinde bu sadece fikir olarak önermedir..
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...