Aydın Sert 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Hocam benimkiler de bunlar. Cinsleri ve cinsiyetleri konusundaki yorumunuzu çok merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 Hocam benimkiler de bunlar. Cinsleri ve cinsiyetleri konusundaki yorumunuzu çok merak ediyorum. yerli ikiside dişi gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) yerli ikiside dişi gibi geldi bana İkisi de dişi mi Mavi olan erkek dediler bize hocam. Bir de çok güzel anlaşıyorlar. Tımar falan ediyorlar birbirlerini, ağızlarını birbirlerine yaklaştırıp gagalarıyla bir şeyler yapıyorlar. İki dişi bu şekilde anlaşabilirler mi? Bir de hocam önce mavi olanı aldım ben, ele falan çok güzel geliyordu, ısırma huyu falan hiç yok. Fakat sarı olan elime aldığımda hem ısırıyor hem de çok bağırıyor. Hocam bir de tahminen bunlar kaç aylık? 7 Nisan 2015 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Çok da alışmıştım bunlara nasıl kıyacam şimdi evet ikisi de dişi İçlerine bir erkek alıp atsam olur mu? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Çok da alışmıştım bunlara nasıl kıyacam şimdi İçlerine bir erkek alıp atsam olur mu? İki erkek ve ikinci bir kafes alabilirsin 7 Nisan 2015 tarihinde Fatih Öztürk2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 İki erkek ve ikinci bir kafes alabilirsin Ooo Fatih hocam bir kafes ile ancak ilgileniyorum, ikinci bir kafes olmaz Ama içlerine bir erkek alabilirim. O da uygun olur mu bilemem. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ooo Fatih hocam bir kafes ile ancak ilgileniyorum, ikinci bir kafes olmaz Ama içlerine bir erkek alabilirim. O da uygun olur mu bilemem. Bir erkek atarsanız kan çıkar. İki erkek atarsanız katliam Geniş bir salmada iki çift sorun olmazdı. Bence dişilerin birini erkek ile değiştirin. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Bir erkek atarsanız kan çıkar. İki erkek atarsanız katliam Geniş bir salmada iki çift sorun olmazdı. Bence dişilerin birini erkek ile değiştirin. Fotoğraflara bakarak hangi dişiyi değiştirmemi önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 İçlerine bir erkek alıp atsam olur mu? Çok eşlilik.. hımm.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Çok eşlilik.. hımm.. Bir kuş kadar olamadık ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Benim dişi muhtemelen erkeğin gözünü kör etmiş. Kızıştıkları zaman çok hırçınlaşıyor. Elinden zor aldım hayvanı. Yarın götürüp vereceğim bi kuşçuya. Yorum bağlantısı
Emre Demir 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Ortak bunun neresi ufak hobi maşallah ellerine sağlık . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Gözü mü gözünün kenarı mı tam da anlamadım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Elinize sağlık kocaman bir yuva olmuş, ben bile girer yatarım. Benim dişi muhtemelen erkeğin gözünü kör etmiş. Kadın milleti işte. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 7 Nisan 2015 Yazar Paylaş 7 Nisan 2015 (düzenlendi) Ortak bunun neresi ufak hobi maşallah ellerine sağlık . Ortak bi 50 kus daha var hedefte toplamda100 e tamamladimmi limiti dolduruyorum ondan sonra gelsin yavru mubisler Ulukışla ya geldim ilerde eregliye gidince biraz daha buyuturum galiba bu isi 7 Nisan 2015 tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Daha net olması açısından dün yakından birkaç resim daha çektim. İkisinin de ceresinde bir farklılık göremedim dikkatli bakınca, sanırım haklısınız, ikisi de dişi gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Elinize sağlık, Allah hastalıklardan korusun. Yorucu ama zevkli bir uğraşı... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 yerli ikiside dişi gibi geldi bana Hocam daha net resim ekledim. Bu ikisi de dişi ise hangisi yavru yapmaya daha meyilli? Hangisini yerine erkek alayım? Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 hocam resimlere göre dişi gibi duruyorlar erkek için biraz daha bekleyin çereleri kahverrengiye donunçe eş alın o zaman da tam belli olur cinsiyetleri 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 hocam resimlere göre dişi gibi duruyorlar erkek için biraz daha bekleyin çereleri kahverrengiye donunçe eş alın o zaman da tam belli olur cinsiyetleri abi sanki mavi olan erkeğe benziyor gaga rengi mavileşiyor zaten ufacık duruyor bı kac aylık gibi 1 Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 abi sanki mavi olan erkeğe benziyor gaga rengi mavileşiyor zaten ufacık duruyor bı kac aylık gibi burun delikleri beyaz buyuk ihtimal dişi Yorum bağlantısı
Recommended Posts