İçeriğe Yönlendir

1500 Tl'ye Kadar Tv Önerisi?

Ahmet Muhsin Kurt

Recommended Posts

Gürkan Çakıroğlu

LG den şaşmayın derim.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

TV ve ses sistemlerinde Matsushita Elektronic'i tek geçerim.Tv alanında Panasonic markası ile piyasadadır.. Ses sistemi olarak Technics markası ile piyasadadır.

Son dönemde ürettiği neo plazma TV ler harika. Ben 2011'den beri kullanıyorum. LG ya da Samsung alan çoğu arkadaşımın benim TV'yi gördükten sonra fikirlerinin değiştiğini biliyorum.:)

Neo plazmanın LED TV'lere bir çok avantajı var. Nette kolayca araştırabilirsiniz.

En basit birkaç örnekle; hiç bir LED tv de gerçek renklere ulaşamazsın. Baktığın açıya göre renkler pastelleşir veya çok parlak ve yapay olur.Neo plazmaların LED TV'lere göre görüntü kalitesi çok yüksektir ve hızlı geçişlerde hiç bir karelenme olmaz. LED TV'lerin Tarama hızı neo plazmanın yanına yaklaşamaz. Çünkü çalışma prensipleri çok farklıdır. Detaylara forum sitelerinde bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_69470892/tm.htm

Şu televizyonu önerebilirim fiyatı da çok makul.

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-p42stw60e-42--107-cm-3dsmart--neoplazma--tv-2500hz-ffd.html

Not:8000-9000 TL fiyatlarla neo plazma tarama hızında olan TV'ler var ancak onların da fiyatı çok yüksek.

Bu neo plazmalarin 47-50 inç modelleri mevcut mu acaba?
Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan

bende panasonic 127 ekran plazma kullanıyorum.özellikle renk kalitesi ledlere göre daha gerçekçi.tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Misafir

TV ve ses sistemlerinde Matsushita Elektronic'i tek geçerim.Tv alanında Panasonic markası ile piyasadadır.. Ses sistemi olarak Technics markası ile piyasadadır.

Son dönemde ürettiği neo plazma TV ler harika. Ben 2011'den beri kullanıyorum. LG ya da Samsung alan çoğu arkadaşımın benim TV'yi gördükten sonra fikirlerinin değiştiğini biliyorum.:)

Neo plazmanın LED TV'lere bir çok avantajı var. Nette kolayca araştırabilirsiniz.

En basit birkaç örnekle; hiç bir LED tv de gerçek renklere ulaşamazsın. Baktığın açıya göre renkler pastelleşir veya çok parlak ve yapay olur.Neo plazmaların LED TV'lere göre görüntü kalitesi çok yüksektir ve hızlı geçişlerde hiç bir karelenme olmaz. LED TV'lerin Tarama hızı neo plazmanın yanına yaklaşamaz. Çünkü çalışma prensipleri çok farklıdır. Detaylara forum sitelerinde bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_69470892/tm.htm

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-p42stw60e-42--107-cm-3dsmart--neoplazma--tv-2500hz-ffd.html

Not:8000-9000 TL fiyatlarla neo plazma tarama hızında olan TV'ler var ancak onların da fiyatı çok yüksek.

Panasonic'in Turkiye pazarinda artik olmadigini da iletirsek en azindan fiyatina razi olunsa bile tv'yi bosuna aramaz okuyanlar. Internette cok ovulen bu tv'nin teshirleri bile satildi. Ancak led tv'ye alismis bir goz icin plazmanin renkleri dogru vermesi, goruntude golge birakmamasi gibi etkenler cok onemli degildir. Bir de fiyat meselesi var tabi. Panasonic'in plazmalari Türkiyede oldugu donemde St serisi led tv'lerle yarisir fiyat, vt serisi ise en pahali ledden pahali 60" 6.000tl civarindaydi ki yaklasik 1.5 sene oluyor. Oysa ki bir iki markada yer alan plazmalarin fiyatlari oldukca ucuzdur. Ornegin lg 60" plazma su anda kaldiysa en fazla 2.000tl'dir. Yani Panasonic, gelmis gecmis en basarili plazma uretici Pioneer'in 8 sene once uretimi durdurmasinin ardindan devraldigi bu pazarda cok pahali fiyatlarla kullancilara degil, cebinde parasi bol olana hitap etti. Ozellikle vt55 ve 60 serisi cok basariliydi. 3d konusunda hicbir led yanina yaklasamazdi. Ancak her guzelin bir kusuru var. Tam beyaz rengi veremezdi, bu plazmanin bir eksikligi. Led tam siyah veremez, plazma ise beyazi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Ahmet Muhsin Kurt

Neden 500 hz led tvler 2000 lira üstü iken 2000 hz bir cihaz 1800 lira ?
Yorum bağlantısı
Misafir

panasonic pazarda yoksa servisi de mi yok oluyor ?

Servis var ama parca temini gibi konularda Samsung kadar hizli olamayacaktir. Benim samsung led tv'nin cercevedeki dokunmatik tuslari 1 haftada zor tedarik edilmisti.Panasonic'te daha uzun surecektir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

LG 42LA620s aldim 1700 liraya memnun gibiyim, kanal degisimleri yavas geliyor sadece.

Kayinbabam 1000 lira civarina bir Vestel aldi netlik hemen hemen ayni. Dahili alicili olsun fazla ozellik istemem diyorsaniz Vestel alin da memleket kazansin. Biz almazsak bizden sonraki nesil hic alamayacak cunku.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Hocam bende evlendigimde almistim aynisini 1700 tlye 27.09.2012 de vatandan :) acayip memnunum sanırım bi 5 yil daha götürür beni

Aynen Hocam. Bozulana kadar devam :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

LG 42LA620s aldim 1700 liraya memnun gibiyim, kanal degisimleri yavas geliyor sadece.

Kayinbabam 1000 lira civarina bir Vestel aldi netlik hemen hemen ayni. Dahili alicili olsun fazla ozellik istemem diyorsaniz Vestel alin da memleket kazansin. Biz almazsak bizden sonraki nesil hic alamayacak cunku.

Aynı fikirdeyim.. Bence Vestel in aldığım serisi yani 42 fa 8200 serisi çok başarılı. Lg 42la620 ye fazladan para vermeye gerek yok. Ben görüntü olarak arada fark göremedim. Marka bağımlısı fanatiği de olmadığıma göre Vestel tercih ettim. 3-4 ay önce 47LB670 model LG alan arkadaşta keşke ben de Vestel alsaydım diyor ama iş işten geçti :)

Hocam vestel alıp bin pişman olan insanlar tanıyorum çok yakinimda ucuz ancak sonuçları uzuyor

Ben son 2-3 yıldır Vestel in gerçekten iyi işler yaptığını düşünüyorum. Vestel dev fabrika belgeselini izlemenizi öneririm. Ülkemiz de böylesine büyük bir yatırım varken sahip çıkmak gerek diye düşünüyorum. Bu arada evimde tüplü Vestel var 10 yıllık falan öyle servise gidecek kadar arıza yapmadı ama bazen açılmıyor :) 3-5 sefer deneyince açılıyor. Buna rağmen ben yine Vestel tercih ettim.Şu an için pişman değilim inşallah ta olmam  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

Lg lb652v tavsiye ederim.ben lm640s kullanıyorum cokta memnunum.

Yorum bağlantısı
Cihan Göllü

Panasonic 

Panasonic'in Turkiye pazarinda artik olmadigini da iletirsek en azindan fiyatina razi olunsa bile tv'yi bosuna aramaz okuyanlar. Internette cok ovulen bu tv'nin teshirleri bile satildi. Ancak led tv'ye alismis bir goz icin plazmanin renkleri dogru vermesi, goruntude golge birakmamasi gibi etkenler cok onemli degildir. Bir de fiyat meselesi var tabi. Panasonic'in plazmalari Türkiyede oldugu donemde St serisi led tv'lerle yarisir fiyat, vt serisi ise en pahali ledden pahali 60" 6.000tl civarindaydi ki yaklasik 1.5 sene oluyor. Oysa ki bir iki markada yer alan plazmalarin fiyatlari oldukca ucuzdur. Ornegin lg 60" plazma su anda kaldiysa en fazla 2.000tl'dir. Yani Panasonic, gelmis gecmis en basarili plazma uretici Pioneer'in 8 sene once uretimi durdurmasinin ardindan devraldigi bu pazarda cok pahali fiyatlarla kullancilara degil, cebinde parasi bol olana hitap etti. Ozellikle vt55 ve 60 serisi cok basariliydi. 3d konusunda hicbir led yanina yaklasamazdi. Ancak her guzelin bir kusuru var. Tam beyaz rengi veremezdi, bu plazmanin bir eksikligi. Led tam siyah veremez, plazma ise beyazi.

Saygilarimla.

Panasonic Türkiye pazarından 1 sene çekiliyor diğer sene yine giriyor. Tekofaks'tan sonra bir türlü distrübitör bulamadılar. Bir de Türkiye pazarı çok zor. İnsanlar çevresinde kim ne almışsa onu alıyor. Bir marka dünya harikası yaratsa bile yine de komşu ne aldıysa onun bir üst modeli alınıyor genelde:)

Panasonic neo plazma ile normal plazmaların aynı değildir. Yani 8-10 sene önceki plazma teknolojisi değil. Elektrik tüketiminin düşüklüğü, burn sorunun tamamen ortadan kalktığı net.

Fiyat gayet uygundu. Sonuçta benim linkini attığım TVler ortalama 2000 TL'ye satıldı. Aynı özelliklere yakın (oaynı lması imkansız) LED tvler en az 4500-5000 lira civarındaydı.Onlar da Sony Bravia serisiydi.

Kısacası araştırmak lazım. Ne kadar güzel markalar var. Ancak Türkiyeye girmiyorlar. Yıllar önce halkımızda Nokia cep tel hastalığı vardı Sony,Samsung ne güzel telefonlar yapardı yine de herkes Nokia alırdı. En sonunda Nokia battı da kurtulduk:)

Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik

Finlux 42fx8440f televizyon aldım. 2 yıl oldu kullanıyorum. 3D ve smart özelliği var. HD kendinden alıcılı. Tv 400 Hz.

Olumlu yönleri.

- Muadillerine göre oldukça uygun fiyatlı.

- Ekran kalitesi ve görüntü kalitesi üst seviye.

- kanal geçiş süreleri incelediğim hemen hemen bütün tv lerden daha hızlı.

- 3d si iyi ekran tazeleme oranından dolayı bas ağrısına neden olmuyor.

- Tv teknolojik ürünlere iyi uyum sağlıyor. Ornek: iphone4 telefonumdan tv yi kumanda edebiliyorum. You tube da izlediğim bir videoyu aktarmak suretiyle anında Tv'den izlemeye başlıyorum. Usb yuvasına takılan klavye ve fareyi tanıyor ve tv yi buradan kontrol edebiliyorum. Vs.

KÖTÜ YANLARI

- Arkadaşlar geldiginde " Bu ne? finlux don markası mı?" Diye dalga geciyorlar. Tv'yi kurcalayinca is değişiyor tabii.

Tv Vestel'in İngiltere piyasasına sürdüğü bir ürün Vestel'in 400 Hz lik yurt ici ürünlerinden hiçbir farkı yok. Zaten vestel servisi gelip kurulumunu yapıyor ve garantisini başlatıyor.

NOT: 3 aylık araştırmadan sonra zumzuk, mony, klips vs markaları ekleyerek bu ürünü aldım. Iyilik de almisim. Fiyat performans olarak 10 üzerinden 10.

Ben bu ürünü 1420 tl ye 10 taksitle almıştım.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Teknosada şuanda smart tv li 4klı 3d li ve baya güzel bir tv var toshiba fiyatı 1500 lira

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Samsung 40H 6290 aldım 1200 tl ye dahili uydu wifi ve 3d özellikleri mevcut bakabilirsiniz

Yorum bağlantısı

Samsung 40H 6290 aldım 1200 tl ye dahili uydu wifi ve 3d özellikleri mevcut bakabilirsiniz

Nerden?
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Vestel'in yan ürünleri var çok ekonomik. Bence düşünün.

bedava verseler almam ciddiyim...
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

bedava verseler almam ciddiyim...

abartmayın..zamzung sanki iyi mal da...

70 ayrı marka ile üretim yapıyor.  

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Nerden?

N11den aldim 55 Tl indirim vardi bir de kart kampanyasi vardi 111 TL veriyordu 1213 e denk geldi yanlış hatırlamıyorsam

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...