İçeriğe Yönlendir

1500 Tl'ye Kadar Tv Önerisi?

Ahmet Muhsin Kurt

Recommended Posts

Ahmet Muhsin Kurt

Televizyon alıcam ancak kararsız kaldım ne alacağım konusunda 200 hz üstü dahili uydu alıcısı olan bi led tavsiyeniz var mı acaba ? teşekkürler

Yorum bağlantısı
Misafir

Televizyon alıcam ancak kararsız kaldım ne alacağım konusunda 200 hz üstü dahili uydu alıcısı olan bi led tavsiyeniz var mı acaba ? teşekkürler

kaç inç

Yorum bağlantısı
Ahmet Muhsin Kurt

Lg tek geçerim

Model olarak sizce bu fiyata kadar ?
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

La serisi olabilir hocam arada uçurumlar yok 3d dedim daha bi kere kullanmadım hz i yüksek olsun yeter bence çözünürlüğü güzel zaten video oynatıcısının seçenekleri çok sihirli kumandalı bulursan daha güzel her odadan çekiyo nası bi icatsa

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Vestel 42 FA 8200 öneririm. Çok uygun fiyata çok özellikli bir tv almış olursunuz. Ben aldım çok memnunum. Bu fiyata bu özellikte başka tv bulamazsınız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Vestel 42 FA 8200 öneririm. Çok uygun fiyata çok özellikli bir tv almış olursunuz. Ben aldım çok memnunum. Bu fiyata bu özellikte başka tv bulamazsınız.

İnternet için modül kullanıyomusınuz
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu arada ben bu bahsettiğim tv yi 1280 tl ye aldım 100 tl lik de puan kazandım. Yani 1180 tl ye gelmiş oldu. Bence bu tip bir kampanya denk getirirseniz değerlendirin derim..

Yorum bağlantısı
Ahmet Muhsin Kurt

Bu arada ben bu bahsettiğim tv yi 1280 tl ye aldım 100 tl lik de puan kazandım. Yani 1180 tl ye gelmiş oldu. Bence bu tip bir kampanya denk getirirseniz değerlendirin derim..

Hocam vestel alıp bin pişman olan insanlar tanıyorum çok yakinimda ucuz ancak sonuçları uzuyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

LG candır gerisi heyecandır, macera aramaya gerek yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

LG 42LB652V    tavsiye ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Muhsin Kurt

http://www.vatanbilgisayar.com/42lm620s-107cm-3d-smart-led-tv-full-hd-400-hz-dlna-4xhdmi-dual-play-hd-uydu.html

Su televizyonu evlenince 1800 tl ye almistim. Hala da memnunum. Dahili uydu alici, smart tv ozellikleri, 3d. Hala da guzel model. Vatan olmasa bile daha uyguna baska yerlerden de bulabilirsiniz.

Öncelikle cihaziniz hayırlı olsun gerçekten aradığım cihaz kaliteli bi ürün takip edicem teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Lg alın vestel den benim başım çok ağırdı 2 sene içinde 6 farklı arıza ve sonunda değişecek parça kalmayınca televizyon değişimi para iadesi talep ettim verseydiler LG nin herhangi bir modeline bakacaktım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Öncelikle cihaziniz hayırlı olsun gerçekten aradığım cihaz kaliteli bi ürün takip edicem teşekkür ederim

Ben 2012 yilinda almıştım hocam :)
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

http://www.vatanbilgisayar.com/42lm620s-107cm-3d-smart-led-tv-full-hd-400-hz-dlna-4xhdmi-dual-play-hd-uydu.html

Su televizyonu evlenince 1800 tl ye almistim. Hala da memnunum. Dahili uydu alici, smart tv ozellikleri, 3d. Hala da guzel model. Vatan olmasa bile daha uyguna baska yerlerden de bulabilirsiniz.

Hocam bende evlendigimde almistim aynisini 1700 tlye 27.09.2012 de vatandan :) acayip memnunum sanırım bi 5 yil daha götürür beni

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

LG candır gerisi heyecandır, macera aramaya gerek yok

+100

Yorum bağlantısı
Cihan Göllü

TV ve ses sistemlerinde Matsushita Elektronic'i tek geçerim.Tv alanında Panasonic markası ile piyasadadır.. Ses sistemi olarak Technics markası ile piyasadadır.

Son dönemde ürettiği neo plazma TV ler harika. Ben 2011'den beri kullanıyorum. LG ya da Samsung alan çoğu arkadaşımın benim TV'yi gördükten sonra fikirlerinin değiştiğini biliyorum.:)

Neo plazmanın LED TV'lere bir çok avantajı var. Nette kolayca araştırabilirsiniz.

En basit birkaç örnekle; hiç bir LED tv de gerçek renklere ulaşamazsın. Baktığın açıya göre renkler pastelleşir veya çok parlak ve yapay olur.Neo plazmaların LED TV'lere göre görüntü kalitesi çok yüksektir ve hızlı geçişlerde hiç bir karelenme olmaz. LED TV'lerin Tarama hızı neo plazmanın yanına yaklaşamaz. Çünkü çalışma prensipleri çok farklıdır. Detaylara forum sitelerinde bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_69470892/tm.htm

Şu televizyonu önerebilirim fiyatı da çok makul. 

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-p42stw60e-42--107-cm-3dsmart--neoplazma--tv-2500hz-ffd.html

Not:8000-9000 TL fiyatlarla neo plazma tarama hızında olan TV'ler var ancak onların da fiyatı çok yüksek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...