Ceyhun Gürler 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Ben 18 st jant kullanıyorum, orjinal jantlarını kışın kullanıyorum. 18 st jantla konfor daha da artıyor.. direksiyon sertleşiyor tepkimeler ve yol tutuşu artıyor. ayrıca çukurlarda ne hikmetse 16 janttan daha konforlu gidiyorum.. Sadece büyük çukurlarda farkediyor. ben 18 den daha memnunum. Biraz aracı yoruyor ve yakıtı artırıyor maalesef dezavantajları bu. Ancak arabaya taktığım anda arabayı ayrı bir seviyorum. Onları söktüğümde arabadan soğutuyor resmen http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267231-06-ss-focusum/ jantlar ve resim burda. Aynen beni anlatmissin Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Hayirli olsun yay jant ve lastik ne kadara mal oldu bilgi verebilirmisiniz ? yay 420tl jant lastık formdan aldım.konusu vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Arabasi bu kadar yakisikli olanlar foruma foto atmasin ya olan var olmayan var 3 Yorum bağlantısı
Burak ilgin 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Biri st jant mı dedi renkli Abi'm Hem vizyon mavi hem St Jant.. Aman Tanrı'm Didim [emoji16][emoji16][emoji16] Arabasi bu kadar yakisikli olanlar foruma foto atmasin ya olan var olmayan var Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah mehmet kardeşim [emoji5]️ 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Mavi focuslar apayrı masallah hepsi nazar boncuğu gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts