Davut Turmuş 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 arkadaşlar memleketim Ankara'ya yakın ve sık sık gidip geliyoruz bildiğiniz tanıdığınız ehil bir ford ustası var mı elimizin altında bulunsun maksat Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 (düzenlendi) Servis derseniz malum tan oto Erkan usta var ama sanayide derseniz yaklaşık 10senedir gittiğimiz meclisinde eskiden arabalarını yapan Ali usta var hep insanlık olarak hemde ustalık olarak çok iyiler Herşeyden para talep etmiyorlar ismini isterseniz özelden atarım burdan paylaşmak olmaz 28 Mart 2015 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 arkadaşlar memleketim Ankara'ya yakın ve sık sık gidip geliyoruz bildiğiniz tanıdığınız ehil bir ford ustası var mı elimizin altında bulunsun maksat ivedik 88.oto da özel özgür ford servisi var,orada ufuk abiye selamımı söyleyin gereken her konuda yardımcı olurlar size 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Tuncay usta var. Konusu var. Su ana kadar puan verilse yuzde 98 denilebilir sanirim:) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 28 Mart 2015 Yazar Paylaş 28 Mart 2015 Servis derseniz malum tan oto Erkan usta var ama sanayide derseniz yaklaşık 10senedir gittiğimiz meclisinde eskiden arabalarını yapan Ali usta var hep insanlık olarak hemde ustalık olarak çok iyiler Herşeyden para talep etmiyorlar ismini isterseniz özelden atarım burdan paylaşmak olmaz ivedik 88.oto da özel özgür ford servisi var,orada ufuk abiye selamımı söyleyin gereken her konuda yardımcı olurlar size arkadaşlar bu bahsettiğiniz servisler full servis mi yoksa motor kısmına mı bakıyorlar sadece?elektrik falan da var mı? Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Tuncay usta var. Konusu var. Su ana kadar puan verilse yuzde 98 denilebilir sanirim:) Saygilarimla. + 100 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 tartışmasız Tuncay usta kibar anlayışlı ford servisten ayrılma fordla ilgili herşeye vakıftır. Tanıdık elektrikçi de var ismini tam hatırlayamadım karlıkçı halilin yanında Tuncay abiye selamımı söylersen o yönlendirir elektrikle ilgili seni.. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 arkadaşlar bu bahsettiğiniz servisler full servis mi yoksa motor kısmına mı bakıyorlar sadece?elektrik falan da var mı? hayır sadece mekanik servis,bilgisayarlı arıza tespiti vs. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 28 Mart 2015 Yazar Paylaş 28 Mart 2015 arkadaşlar tuncay usta konusunu bulamıyorum bi bakarmısınız bi zahmet? Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 tartışmasız Tuncay usta kibar anlayışlı ford servisten ayrılma fordla ilgili herşeye vakıftır. Tanıdık elektrikçi de var ismini tam hatırlayamadım karlıkçı halilin yanında Tuncay abiye selamımı söylersen o yönlendirir elektrikle ilgili seni..Oto far faruk usta. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Oto far faruk usta. hay Allah razı olsun çatlayacaktım hatırlayamamaktan Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 arkadaşlar tuncay usta konusunu bulamıyorum bi bakarmısınız bi zahmet? http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/225360-Servis-Ve-Usta-Önerileriniz-(Ankara)hay Allah razı olsun çatlayacaktım hatırlayamamaktan Sizden de sağolun. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 28 Mart 2015 Yazar Paylaş 28 Mart 2015 Tuncay usta öner oto yazdımı googleye epey bişey çıkıyor olumlu anlamda:)sitesi falan var mı acaba? Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Tuncay usta öner oto yazdımı googleye epey bişey çıkıyor olumlu anlamda:)sitesi falan var mı acaba?Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz Tuncay ustadan memnun kalmayan ne gördüm ne duydum. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 28 Mart 2015 Yazar Paylaş 28 Mart 2015 sağolun arkadaşlar dediğim gibi şu an ihtiyacım yok doğuda görev yapıyorum ağır bakımlarını falan burada yaptırmayı düşünmüyorum gerçi var daha ne olur ne olmaz diye bi elimizin altında olsun dedim:) çoğunluk Tuncay usta demiş forum olarak kendisi ile bi anlaşmamız var mı yoksa olabilir mi yada olması için ne yapabiliriz mesela yetkililer bu konuda ne derler Yorum bağlantısı
Murat Mert2 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 bugün ben de ilk arabam olan fiesta yı Ankara'da hiçbir servisi ve insanı tanımadığım için Fordclub önerilerinden yola çıkarak götürdüm Tuncay ustaya. Güzelce bakımlarını yaptı. Maşallahı var telefonu susmuyor, gelen giden bitmiyor, Allah eksik etmesin, emeklerinin ve güzel karakterinin karşılığını fazlasıyla versin. Tuncay usta gibi iyi ustalarla karşılaşmamı sağlayan forumdaki arkadaşlara da çok teşekkürler, öğrenecek çok şeyim var sizden. Yorum bağlantısı
Salih Seyman 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 sa arkadaşlar özelden tuncay ustanın tlf irtibat bide mekan adresini bilen varsa alabilir miyim pazartesi uğramam lazım bi araç için Yorum bağlantısı
Recommended Posts