Emre Şimşek 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Bu sabah Ankara'dan çıkmadan Continental Contipremium Contact 5 lastiklerimiz takıldı. Artık daha sessiz 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) Lastiklerin iyi değildi, değişmene sevindim Güle güle eskit 17 Haziran 2015 tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Lastiklerin iyi değildi, değişmene sevindim Güle güle eskit Teşekkür ederim. Uzun zamandır aklımdaydı zaten hocam. Denk gelince 400 liraya hallettik Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 Takım fiyatı mı? Evet dördü dört yüz lira Az kullanılmış tekrar tekrar bakıyorum da, hakikaten sıfır gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Emre,avatarını değiştirmen senin yararına olur Ben bile zor çıkardım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 (düzenlendi) Emre,avatarını değiştirmen senin yararına olur Ben bile zor çıkardım. O benim en son fotoğrafımdı abi ama ya Neyse şimdi saçımı bile taramadan özçekim yaptım onu koyacağım. 18 Haziran 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 O benim en son fotoğrafımdı abi ama ya Neyse şimdi saçımı bile taramadan özçekim yaptım onu koyacağım. Hah şimdi oldu bak Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Teşekkür ederim. Uzun zamandır aklımdaydı zaten hocam. Denk gelince 400 liraya hallettik Emre Bey iyi çıkma lastiğe güvenebilmişsiniz, bir de 160 TL civarında Efficient grip'ler var, fiyat fazla değil mi? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Emre yeni lastiklerin hayırlı olsun. Arabayı bu kadar paarlatma, nazar değmesin. Bin kere maşallah. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 Emre Bey iyi çıkma lastiğe güvenebilmişsiniz, bir de 160 TL civarında Efficient grip'ler var, fiyat fazla değil mi? 100 lira mı fazla? Yoksa EG için 160 lira mı? Ben lastikçiye güvendim. Çünkü babamın, dayımın ve benim yıllardır ortak lastikçisidir Ankara Şaşmaz'da. Contipremium Contact 5'leri alırken de hiç birinin fiyatını bilmiyordum lakin fikrim aldıktan sonra değişmedi iyi ki almışım dedim şükür Saygın abi. Emre yeni lastiklerin hayırlı olsun. Arabayı bu kadar paarlatma, nazar değmesin. Bin kere maşallah. Serkan abi teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun da arabamı yıkamayı seviyorum. Özellikle yazın çok iyi oluyor. Komşuların da dikkatini çekmiş her gelip geçtiklerinde bir laf atıyorlar Maaşallah, herkesin arabası kendisine güzel olsun, hiç birine nazar değmesin:) 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 100 lira mı fazla? Yoksa EG için 160 lira mı? Ben lastikçiye güvendim. Çünkü babamın, dayımın ve benim yıllardır ortak lastikçisidir Ankara Şaşmaz'da. Contipremium Contact 5'leri alırken de hiç birinin fiyatını bilmiyordum lakin fikrim aldıktan sonra değişmedi iyi ki almışım dedim şükür Saygın abi. Kazasız belasız, içine sinmesi önemli olan... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Ses fark edilir bir değişiklik oldu mu? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Maaşallah emre, ufak ve yerinde dokunuşlara başlamışssın. Allah nazarlardan saklasın 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Evet dördü dört yüz lira Az kullanılmış tekrar tekrar bakıyorum da, hakikaten sıfır gibi.. İyi denk gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Kaput içine bitüself... Motor sesini kesiyorsa hemen yapayım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Haziran 2015 Yazar Paylaş 22 Haziran 2015 Teşekkür ederim YMN Ses fark edilir bir değişiklik oldu mu? Benim fark edebileceğim bir azalma olmadı zannetmiyorum abi. Motor sesini kesiyorsa hemen yapayım O kadar kolay değil Eğer 15 anahtarım olsaydı silecekleri söktükten sonra camın önündeki plastiği sökecektim. Sonra o plastiğin altında kalan ve kabin tarafına denk gelen yerlere de yapacaktım. İşte o zaman belki biraz daha faydası olurdu. Tabi bitüself sadece ısı ve titreşim yalıtımı çok az da ses yalıtımı sayılır. Kesin bir ses yalıtımı için üzerine farklı şeyler yapıştırmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Bu da GAFFUR oldu Ama 206'nın pijaması ancak bu kadar oldu 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 3 beden büyük alaydın pijamayı. Valla seneye giymez herhalde dedik, yanlış etmişiz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2015 Çirkinime en sonunda cam filmi yaptırdım. fordclubtr logosuna dokundurmadım, üstte kaldı güzel oldu. 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Hayırlı olsun abim benim Kazasiz belasiz Inşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2015 Hayırlı olsun abim benim Kazasiz belasiz Inşallah Teşekkür ederim abicim sizlere daha iyisi nasip olsun inşallah x paketlisinden Yorum bağlantısı
Recommended Posts