Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Elinize saglik guzel gorunuyor. Uygulama sirasi ile ilgili bikac nokta belirteyim musaadenle, Kil once boyaya sonra cama en son janta ordan cope Fk1000 p wax(dogal icerikli) degil sealant(yapay icerikli) koruma urunudur, kaliteli urundur. İron x i boyaya da uygulayabilirsin, eger ilerde uygularsan kilden once uygula(yikama ironx yikama kil) 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim hepinizin gönlüne göre binekler nasip etsin. Elinize saglik guzel gorunuyor. Uygulama sirasi ile ilgili bikac nokta belirteyim musaadenle, Kil once boyaya sonra cama en son janta ordan cope Fk1000 p wax(dogal icerikli) degil sealant(yapay icerikli) koruma urunudur, kaliteli urundur. İron x i boyaya da uygulayabilirsin, eger ilerde uygularsan kilden once uygula(yikama ironx yikama kil) Köksal abi kıymetli bilgiler için teşekkürler.iron-x boyaya uygulamaya korkuyordum sonuçta asit diye ama tozluk dediğimiz teker arkasına gerek duyarsam bir dahakine uygularım inşallah. Kili bu kez önce cama sonra boyaya uyguladım, umarım çok kötü sonuçlar doğurmamıştır Fk1000p sağolsun ağabeyim yurtdışından gelirken iron-x ile birlikte getirdi. Çok kullanışlı kolay uygulanan ve uzun süre etki eden bir ürün. Başkasını aramam herkese de tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Yok sıkıntı olmaz sonra ki uygulama için fikir olsun dedim. Boya camdan yumuşak olduğu için kilin en temiz halini boyada kullanmak daha iyi Iron x sorun yapmaz boyada sadece serin zamanda gölgede uygula, kaportada kurumasına izin verme Fk1000 p ile o araca en az 35-40 kez uygulama yaparım, 10 yıllık koruman tamam. Bagajda gezdirme evde serin ve Güneş almayan yerde sakla ömrü 10 yıla kadar gider. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Yok sıkıntı olmaz sonra ki uygulama için fikir olsun dedim. Boya camdan yumuşak olduğu için kilin en temiz halini boyada kullanmak daha iyi Iron x sorun yapmaz boyada sadece serin zamanda gölgede uygula, kaportada kurumasına izin verme Fk1000 p ile o araca en az 35-40 kez uygulama yaparım, 10 yıllık koruman tamam. Bagajda gezdirme evde serin ve Güneş almayan yerde sakla ömrü 10 yıla kadar gider. Aynen 2 yıldır serin yerde saklıyorum abi Peki fk1000p'yi arabaya ne kadar zaman arayla uygulayayım? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 3 ayda bir idealdir, sürerken (gride görmek zor ama) ultra ince sürmeye çalış ki silmesi kolay olsun. Fazla sürmek fazla koruma sağlamaz, fazla kas yaptırır 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 3 ayda bir idealdir, sürerken (gride görmek zor ama) ultra ince sürmeye çalış ki silmesi kolay olsun. Fazla sürmek fazla koruma sağlamaz, fazla kas yaptırır Ben sürdüm hanım sildi şimdi burayı okursa o yaptığı kas bana dayak olarak dönebilir Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Ben sürdüm hanım sildi şimdi burayı okursa o yaptığı kas bana dayak olarak dönebilir Benim taktigim, 15-20 derece arası waxi/sealanti uygulayip araç bittiğinde ilk sürdüğüm yerden silmeye başlıyorum (el alışkanlığı da var tabi, Muğla'da yazın bunu yaparsan Kulaklarım cinlar ). Eğer senden hemen sonra beklemeden yenge sildi ise gelecek uygulamayı 2 ay sonra yao 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Valla tahmini 5 dakika beklettim. Arada bir parça boşluk bırakıyorduk hemen sildirmiyordum. Desene ni dahakini yalınız yapaciimm Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Bakarsan bağ, bakmazsan beton oluyor Emre.. Ellerinize sağlık kardeşim. Pırıl pırıl, ışıl ışıl olmuş.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Bakarsan bağ, bakmazsan beton oluyor Emre.. Ellerinize sağlık kardeşim. Pırıl pırıl, ışıl ışıl olmuş.. Teşekkür ederim abi Sonunda hallettin ya şükür beton işini Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 YMN'dan aldığımız ısıtmalı fıskiyeleri taktık. Isıtma dalgası şimdilik boşta ve çift taraflı bantla sabitlendi. İlk buluşmada bağlanması için birilerine yalvarılacak. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Guke guke kullan abi benimde isitmalar aktif degil. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Guke guke kullan abi benimde isitmalar aktif degil. Sağolasın kardeşim, elimden gelen bir şey olsa onu da yapardım. Hoş burada ısıtmaya da ihtiyacımız olmuyor hava sıcaklığı hiç eksiye düşmüyor ama arabayı seviyoruz işte 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Sağolasın kardeşim, elimden gelen bir şey olsa onu da yapardım. Hoş burada ısıtmaya da ihtiyacımız olmuyor hava sıcaklığı hiç eksiye düşmüyor ama arabayı seviyoruz işte Aynen öyle abi ama şehir dışına çıkıldığında ihtiyaç olur yoksa İstanbulda'da ihtiyacımız olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bagaj içi Bitüself yalıtım malzemesi döşemesi tamam. Toplamda iki defa arabaya indim, Bagaj içini sökmek çok kolay, arka koltukların altına kadar yaptım fakat oradan fazla sökemedim. İki günde toplam 7 saat harcadım. Bir ara bagajın içine girmiş olmam komşuları endişelendirmiş, "çocuk kafayı arabayla bozdu" diye düşünmüşler fakat sonra yalıtım amacımı güzelce anlattım. Tam iki tane 15cm x 10m bitüself harcamışım. Elimde bir rulo daha var. 24 Mayıs 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Hocam güzel olmuş. Yalıtımdan sonra fark var mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Hocam güzel olmuş. Yalıtımdan sonra fark var mı? Teşekkür ederim. Evet artık belim ağrıyor Fark muhakkak olmuştur fakat daha sürme şansım olmadı az önce bitirdim. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Kaput yalıtımı yok mu araçta yoksa montaj için mi söküldü? YMN'dan aldığımız ısıtmalı fıskiyeleri taktık. Isıtma dalgası şimdilik boşta ve çift taraflı bantla sabitlendi. İlk buluşmada bağlanması için birilerine yalvarılacak. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Kaput yalıtımı yok mu araçta yoksa montaj için mi söküldü? Montaj için sökmüştüm, dikkatlisiniz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Haziran 2015 Yazar Paylaş 9 Haziran 2015 G1W-C yüksek çözünürlüklü kayıt kameramız takıldı: 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Gule gule kullan abi. Mini 801 e alisinca bunlar gozume cok buyuk geliyor ya[emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Haziran 2015 Yazar Paylaş 10 Haziran 2015 Gule gule kullan abi. Mini 801 e alisinca bunlar gozume cok buyuk geliyor ya[emoji2] Biz fakiriz kardeş Aklımda hep A118C vardı fakat kısmet bunaymış. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Biz fakiriz kardeş Aklımda hep A118C vardı fakat kısmet bunaymış. Estağfurullah abi güle güle kullan buda güzel Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Haziran 2015 Yazar Paylaş 10 Haziran 2015 Estağfurullah abi güle güle kullan buda güzel Hayırlı olsun.. Yakışmış. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts