İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Çok geçmiş olsun Emre. Şükür ki hızın azmış daha büyük bir kazadan önlemiş Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 neyseki yavaşlamışsınız çok geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2016 Aynen hem çok hızlı değildim hem de ayağımı gazdan çekmiştim yaklaşırken. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Kardeşim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Ailene birşey olmamasına çok sevindim.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Çok geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun, sizlere bir şey olmamış, en önemlisi o Yorum bağlantısı
Fırat Önal 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Emre tekrardan geçmiş olsun. Tamponu nasıl boyamışlar? Beğendin mi? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2016 Emre tekrardan geçmiş olsun. Tamponu nasıl boyamışlar? Beğendin mi? Sağol Fırat abi, tampon gayet iyi görünüyor. Güzel bir yıkayayım da fotoğraf atarım inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2016 Hepinize çok teşekkür ederim. Bu bahsi kapatmak adına haftasonu gittiğim Datça dönüşü çektiğim fotoyu ekliyorum, bana moral olsun 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 İlk kazamı yaptım. Buraya da notunu düşeyim dedim. 6 Ağustos 2016, Fethiye. Çok şükür ki 5 aylık bebeğim ve arka koltukta oturan eşim dahil o gün herkesin emniyet kemerleri takılıydı. Hiç sarsılmadık, sadece arabaya biraz üzüldüm. Yine şükür ki çok büyük bir hasarımız olmadı. Ön çamurluk ve far değişti, tampon boyandı. Bütün işlemleri de yetkili serviste yapıldı... emre büyük geçmiş olsun. aracın yapıldıktan sonraki resmi varmı eklermisin. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Eylül 2016 Yazar Paylaş 6 Eylül 2016 emre büyük geçmiş olsun. aracın yapıldıktan sonraki resmi varmı eklermisin.Abi anca çekebildim kusura bakma.Dün servise tekrar goturdum. Çamurluk içindeki yalıtım süngeri ve far parklarının arka kapağı eksik diye. Süngeri sıfır alıp taktılar ama far kapağını yine bulamamışlar. Bu böyle olmaz diyerekten tam isyan etmeye hazirlaniyordum ki bir tane usta çıkageldi ve arabayı inceledi. Sonra bana döndü, bu araba ben eğitimdeyken yapılmış ve ayarları düzgün yapılmamış, dedi. Bayramdan sonra getirirsen baştan söker yaparım, dedi. Ben de eyvallah deyip ayrıldım. Yoksa çok pis cıngar çıkaracaktım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2016 Paylaş 6 Eylül 2016 Abi anca çekebildim kusura bakma. Dün servise tekrar goturdum. Çamurluk içindeki yalıtım süngeri ve far parklarının arka kapağı eksik diye. Süngeri sıfır alıp taktılar ama far kapağını yine bulamamışlar. Bu böyle olmaz diyerekten tam isyan etmeye hazirlaniyordum ki bir tane usta çıkageldi ve arabayı inceledi. Sonra bana döndü, bu araba ben eğitimdeyken yapılmış ve ayarları düzgün yapılmamış, dedi. Bayramdan sonra getirirsen baştan söker yaparım, dedi. Ben de eyvallah deyip ayrıldım. Yoksa çok pis cıngar çıkaracaktım hangi usta ise alkışlamak lazım aynı şekilde servise de ağız dolusu konuşmak lazım yapılabilecek olan işlem varken aracı tamamlamadan teslim ettiği için. aracının bu fotolarını sakla sonra işlem yapıldıktan sonra bitmiş halinin de fotolarını çek ve servis müdürüne götür göster. eğitimlerde yapamayan ustalara göstersin ki; insanların boşa vakitlerini çalmasınlar. anca bu kadar oluyor deyip araçları teslim etmesinler. çok güzel bir haber inşallah gönlünce toplarlar arabayı. tamamen ayarla alakalı tırnaklarda kırık yoksa ayarla yerine gelir gibi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Eylül 2016 Yazar Paylaş 6 Eylül 2016 hangi usta ise alkışlamak lazım aynı şekilde servise de ağız dolusu konuşmak lazım yapılabilecek olan işlem varken aracı tamamlamadan teslim ettiği için. aracının bu fotolarını sakla sonra işlem yapıldıktan sonra bitmiş halinin de fotolarını çek ve servis müdürüne götür göster. eğitimlerde yapamayan ustalara göstersin ki; insanların boşa vakitlerini çalmasınlar. anca bu kadar oluyor deyip araçları teslim etmesinler. çok güzel bir haber inşallah gönlünce toplarlar arabayı. tamamen ayarla alakalı tırnaklarda kırık yoksa ayarla yerine gelir gibi görünüyor. Abi zaten kaskodan kırık olan her şeyi aldılar. Yani şurası kırıktı olmadı deme imkanları yok. Madem kırıktı değiştirseydin derler adama. İnşallah bakalım Yakup usta bizi memnun edecek gibi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Kardeşim tekrar geçmiş olsun. Araç almak zor usta ve doğru servis bulmak dahada zor . Sırf gittiğim özel ford servisimden dolayı ilerde alırsam yine Ford alacağım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Eylül 2016 Yazar Paylaş 11 Eylül 2016 Bugün denizden gelir gelmez ufak bir bayram temizliği yapayım dedim, kendimi yalıtım yaparken buldum. Bagaja takılan plakalık çok ses yapıyordu. Ben de söktüm attım. Plakayı da çift taraflı scotch bantla yapıştırdım. Bagajı kapattigimda duyduğum ses inanılmaz derecede guzellesmisti. Videosunu Tapatalk almadı. Birazdan YouTube'a atıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 11 Eylül 2016 Paylaş 11 Eylül 2016 Eline sağlık abi. Yalıtım yapmadığın biyer kalmadı. HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Eylül 2016 Yazar Paylaş 11 Eylül 2016 Eline sağlık abi. Yalıtım yapmadığın biyer kalmadı. HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sağol kardeşim. Yok yahu tavan kaldı. Ona da gözüm yemiyor Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2016 Paylaş 13 Eylül 2016 Güle güle kullan kardeşim çok iyi yapmışsın. Kazasız belasız binmek nasip olsun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Eylül 2016 Yazar Paylaş 13 Eylül 2016 (düzenlendi) Güle güle kullan kardeşim çok iyi yapmışsın. Kazasız belasız binmek nasip olsun Teşekkür ederim kardeşim.Bunlar da ufaktan değiştirdiğim ledler 13 Eylül 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts