İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Aracım 2011 Focus 2,5 Titanium Tdci

Emre Şimşek

Recommended Posts

İbrahim Can

Bende bunları Ankara da yaptırmıştım[emoji4] Serkan abimi görünce ogün aklıma geldi. Güle güle kullan abi çok güzel bir eklenti[emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bende bunları Ankara da yaptırmıştım[emoji4] Serkan abimi görünce ogün aklıma geldi. Güle güle kullan abi çok güzel bir eklenti[emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

İbrahim led bulsak her yere döşeyeceklerdi :D

Teşekkür ederim. Tekrar hoş geldin kardeşim. Hazır elindeyken tapatalk imzanı kapatır mısın ;)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
(düzenlendi)

Kardeşim çok güzel uygulamalar geliyor ellerine ,emeğine zevkine ve cebine sağlık. zevkle takip ediyorum.Kocaman bir Maşallah :bravo::good1::nazar:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kardeşim çok güzel uygulamalar geliyor ellerine ,emeğine zevkine ve cebine sağlık. zevkle takip ediyorum.Kocaman bir Maşallah :bravo::good1::nazar:

Teşekkür ederim Öztunç abi:) Senin gibi net dokunuşlar yapamasak da yolundan gittiğimizi varsayıyorum

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Emre pedal seti tam olmuş gibi duruyor. beğendim. Link atarmısın

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre pedal seti tam olmuş gibi duruyor. beğendim. Link atarmısın

Bu linkten sana uygun olanı seçerek al abi. Güzel fena değil ama çok narin bir yapısı var çizilmeye müsait. Takarken ufak çizik oluştu..

http://tr.aliexpress.com/item/Stainless-steel-for-Ford-Focus-2-Focus-3-kuga-ST-2005-2011-2012-2013-Car-ccelerator/32260950923.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Pedallar gayet güzel olmuş.Bu fitil işine bende el atsam mı diye düşünüyorum. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Pedallar gayet güzel olmuş.Bu fitil işine bende el atsam mı diye düşünüyorum. :unsure2:

Fitiller sandığımdan kolay ve güzel oldu. Güzel ayarlanırsa gerçekten fark ediyor. Ama hala kapılar bir vw gibi kapanmıyor :)

Yorum bağlantısı

Emre ellerine sağlık lakin yarın arabayı satmaya kalktığında ( forum içinde ) eline koluna sağlık diyen çoğu kişi yalıtım Vs işlerinden dolayı araban orjinal değil oynanmış Hatta kazali da üstünü mu kapatıyorsun tarzında sinirini bozacak cümleler konuşacak :) sevdiğim bir abimin başına geldi ... ama bana göre elin kolun dert görmesin tabiki [emoji106]

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Emre ellerine sağlık lakin yarın arabayı satmaya kalktığında ( forum içinde ) eline koluna sağlık diyen çoğu kişi yalıtım Vs işlerinden dolayı araban orjinal değil oynanmış Hatta kazali da üstünü mu kapatıyorsun tarzında sinirini bozacak cümleler konuşacak :) sevdiğim bir abimin başına geldi ... ama bana göre elin kolun dert görmesin tabiki [emoji106]

Bunu diyecek adam bizim arabamızı almasına arkadaş, forumdan araba bakmasın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bunu diyecek adam bizim arabamızı almasına arkadaş, forumdan araba bakmasın

Aynı duygular içindeyim. Saklamadan kazamizi da koyuyoruz harcadigimiz paraları da samimiyetten dolayı ama malesef Mehmet abi yaşanmış bir gerçek bu.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Valla km kaydına kadar buraya yazıyorum. Ona rağmen bu araba mındar diyenleri malum siteye davet ediyorum:)

Önceki focusu satılığa hiç çıkartmadım, askerlik arkadaşım siteden takip etmiş beğenmiş alıyorum dedi aldı gitti. Bu sefer uzun süre binmek istiyorum. Olur da kaşıntı tutarsa umarım satılmaz :)

Diğer yandan ben forumdan başka yerden araba bakmaz oldum. Soran olursa sadece foruma bakıyorum. Fakat forumda da uygun fiyatlı araba çok nadir çıkıyor..

Yorum bağlantısı

Valla km kaydına kadar buraya yazıyorum. Ona rağmen bu araba mındar diyenleri malum siteye davet ediyorum:)

Önceki focusu satılığa hiç çıkartmadım, askerlik arkadaşım siteden takip etmiş beğenmiş alıyorum dedi aldı gitti. Bu sefer uzun süre binmek istiyorum. Olur da kaşıntı tutarsa umarım satılmaz :)

Diğer yandan ben forumdan başka yerden araba bakmaz oldum. Soran olursa sadece foruma bakıyorum. Fakat forumda da uygun fiyatlı araba çok nadir çıkıyor..

Kesinlikle katılıyorum ama bununla birlikte verilen emeği begenirken ooo süper diyip sonra vermiş olduğun emeği hiçe sayanlara benim sözüm. Sonuçta emek ve para harciyoruz ve bunları birtakım şeylerden fedakarlık ederek yapıyoruz. Km yazıyoruz kaza paylaşıyoruz akıl danisiyoruz yarın yüZümüze vurulsun diye değil samimiyetimiz takdir edilsin diye :) çok güzel şeyler yapmissin o fitilleri ve pedal setini bende istiyorum [emoji2] [emoji106]
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

harbiden var mı böyle bir şey .şaşırdım valla . arabada bizimle yaşamayacak illaki satacağız :) geri sökülmüyor mu yalıtım malzemesi.

Yorum bağlantısı

harbiden var mı böyle bir şey .şaşırdım valla . arabada bizimle yaşamayacak illaki satacağız :) geri sökülmüyor mu yalıtım malzemesi.

Yaptığım emek harcadığım şeyi sökmem ki ben alan böyle alsın almayan sıfır araba alsın :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yaptığım emek harcadığım şeyi sökmem ki ben alan böyle alsın almayan sıfır araba alsın :)

Aynen ben de sökmem hediyem olsun derim. Özellikle forum içine satarsam.

Ama sahibindene koyarsam orada bi-xenon gibi şeyleri ayrı satarım(hoş bu gidişle hiç olmayacak bi-xenon) :)

Kesinlikle katılıyorum ama bununla birlikte verilen emeği begenirken ooo süper diyip sonra vermiş olduğun emeği hiçe sayanlara benim sözüm. Sonuçta emek ve para harciyoruz ve bunları birtakım şeylerden fedakarlık ederek yapıyoruz. Km yazıyoruz kaza paylaşıyoruz akıl danisiyoruz yarın yüZümüze vurulsun diye değil samimiyetimiz takdir edilsin diye :) çok güzel şeyler yapmissin o fitilleri ve pedal setini bende istiyorum [emoji2] [emoji106]

Teşekkür ederim.

Samet bu arada bu iki kapı arası için başka bir başlıkta tam uyumlu bir fitil paylaşıldı 11 dolara çift olarak satılıyor haberin olsun. Onu da gözden geçirmeni tavsiye ederim ;)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Aynen ben de sökmem hediyem olsun derim. Özellikle forum içine satarsam.

Ama sahibindene koyarsam orada bi-xenon gibi şeyleri ayrı satarım(hoş bu gidişle hiç olmayacak bi-xenon) :)

Teşekkür ederim.

Samet bu arada bu iki kapı arası için başka bir başlıkta tam uyumlu bir fitil paylaşıldı 11 dolara çift olarak satılıyor haberin olsun. Onu da gözden geçirmeni tavsiye ederim ;)

Linki bulabilirsen yada konuyu Öyle makbule geçerki anlatamam :D Bu arada bi xenon yapana kadar Led kullan. Benim aracın konusunda vardı biliyorsun Focusa ilk uygulayan kişi benim :) Arka kapak darlığı nedeni ile çok araştırdım. Mart ayından beri kullanıyorum Çokta memnunum!! Bu arada pedal setinin yanındaki ayak dayamayı yere neyle montaj yaptın Vida falan mı var ?

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Linki bulabilirsen yada konuyu Öyle makbule geçerki anlatamam :D Bu arada bi xenon yapana kadar Led kullan. Benim aracın konusunda vardı biliyorsun Focusa ilk uygulayan kişi benim :) Arka kapak darlığı nedeni ile çok araştırdım. Mart ayından beri kullanıyorum Çokta memnunum!! Bu arada pedal setinin yanındaki ayak dayamayı yere neyle montaj yaptın Vida falan mı var ?

Bu konunun ilgili mesajının linki:   #97

Bu da aliexpress linki

Ayak dayamayı HB'dan aldım onun da linki:  Z Tech 634

Altında çift taraflı bant var çeksen gelir. Arabama kıyamadım :D

Led işinden emin olmam lazım gözlerim gece zayıf sayılır, şenlikte led far görürsem bakacağım inşallah :)

Yorum bağlantısı

Bu da aliexpress linki

Led işinden emin olmam lazım gözlerim gece zayıf sayılır, şenlikte led far görürsem bakacağım inşallah :)

Emre bu fitil nereye yetecek sadece ön kapılara mı? 2 parça çok az geldi bana? 11 Dolar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bu da aliexpress linki

Emre led önerisini dikkate al, şimdiden sipariş ver, şenlikte herkes senin fara baksın :biggrin:

Bu arada ayak dayama çok pahalıymış, ali den ucuzunu alacam ben ;)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre bu fitil nereye yetecek sadece ön kapılara mı? 2 parça çok az geldi bana? 11 Dolar

11 dolar olan iki kapının arasına geliyor kırmızı ile işaretledim. Ya onu yapacaksın ya da ön kapıya p arka kapıya z fitil yapıştırıp ikisinin birbirini örtmesini sağlayacaksın.

z4p0WD.jpg

Emre led önerisini dikkate al, şimdiden sipariş ver, şenlikte herkes senin fara baksın :biggrin:

Bu arada ayak dayama çok pahalıymış, ali den ucuzunu alacam ben ;)

Abi bu bile azıcık büküldü oranın şeklini aldı. Çinden gelecekler çok çok ince olacak ne hale gelir düşünemiyorum bile. En iyisi görerek dokunarak almak... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...