İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Aracım 2011 Focus 2,5 Titanium Tdci

Emre Şimşek

Recommended Posts

Emre Şimşek

Abi aliexpress ürün tavsiyesi sayfasında görmüştüm.

Aliexpress uzmanı Sayın S. Güngör'e danışman lazımdı :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Aliexpress uzmanı Sayın S. Güngör'e danışman lazımdı :)

Acemilik oldu hocam :) Bir dahaki sefere artık.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Baaj havuzu

YPS Plast

Telefonla arayıp havale-eft yapacağınızı söylerseniz iskonto uygulayabilirler, ikna kabiliyetinize kalmış. Ben ikinci kez buradan bagaj havuzu alıyorum.

20160426_190709_zpsbthjeaze.jpg

20160426_190715_zps3fk0hnyc.jpg

20160426_190720_zps2c3lcaww.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş

Bagaj havuzu iyi oturmuş görünüyor. 

Ancak sitesinde bir ekonomik bir de standart seçenek var siz hangisini tercih ettiniz?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bagaj havuzu iyi oturmuş görünüyor. 

Ancak sitesinde bir ekonomik bir de standart seçenek var siz hangisini tercih ettiniz?

Özel mesajınıza da cevapladığım gibi aralarında fiyat farkı az. Standart olanın hamuru daha yumuşak, dolayısıyla daha esnektir, kırılma yapmaz. Ayrıca yumuşak olduğu için üzerine konan eşyaları daha az kaydırır. Ben standart olanı tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Teşekkür ederim Hakan abim

hocam aliexpresdeki fitillerden sipariş ettiniz mi.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

hocam aliexpresdeki fitillerden sipariş ettiniz mi.

Henüz değil dostum. 1 sene içinde inşallah, hepsini yapıp arabadan erken soğumak istemiyorum :) 

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Henüz değil dostum. 1 sene içinde inşallah, hepsini yapıp arabadan erken soğumak istemiyorum :)

hocam onlar yapılsa iyi olur aslında. türkiyede satılmıyomudur :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

hocam onlar yapılsa iyi olur aslında. türkiyede satılmıyomudur :)

Bunlar Türkiye'de satılsa da oradan direkt alırım çünkü fiyatı ikiye katlıyor öyle satıyorlar..

Yerli firma üretirse o başka. O zaman yerli firmadan alırım.

Arabam öyle sessiz ki, motor sesini zor duyuyorum dışarıyı çok çok az duyuyorum. O nedenle acele etmiyorum..

Tek sevmediğim şey pütürlü asfaltın verdiği yol sesi. Yumuşak lastiğe rağmen sesi bana göre yüksek halen..

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Bunlar Türkiye'de satılsa da oradan direkt alırım çünkü fiyatı ikiye katlıyor öyle satıyorlar..

Yerli firma üretirse o başka. O zaman yerli firmadan alırım.

Arabam öyle sessiz ki, motor sesini zor duyuyorum dışarıyı çok çok az duyuyorum. O nedenle acele etmiyorum..

Tek sevmediğim şey pütürlü asfaltın verdiği yol sesi. Yumuşak lastiğe rağmen sesi bana göre yüksek halen..

Siz komple yalıtım mı yaptınız.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Siz komple yalıtım mı yaptınız.

Yok dostum o kadar ilerletemedim. Bagajda çok sağlam bitüself üzeri ses yalıtım süngeri kapladım. Arka koltuğun üzerine ve motor kaputunun içlerine de yaptım. Sonra ön cam altındaki bölmeye az bir şey yaptım. En son da ön iki davlumbazın içine bir şeyler yaptım o kadar.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Yok dostum o kadar ilerletemedim. Bagajda çok sağlam bitüself üzeri ses yalıtım süngeri kapladım. Arka koltuğun üzerine ve motor kaputunun içlerine de yaptım. Sonra ön cam altındaki bölmeye az bir şey yaptım. En son da ön iki davlumbazın içine bir şeyler yaptım o kadar.

Hocam bitüselfle sünger aracın heryerinde kullanılıyormu su olan sıcak olan yerlerde. Sünger dediğiniz firexmi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hocam bitüselfle sünger aracın heryerinde kullanılıyormu su olan sıcak olan yerlerde. Sünger dediğiniz firexmi

İkisinin de tutuşmama özelliği var. Ayrıca bitüself düzgün yapılırsa yüzeyin her türlü şeyle temasını kesiyor. Su alta geçmiyor.

Ama yine de çok çok sıcak yerlere uygulamazdım.

Süngeri Adetaş yapı'dan aldım. Eskiden linki vardı ama şimdi sitesinde bulamıyorum aynı süngeri. İnce, tek tarafı yapışkanlı bir şey. Normalde tek başına yeterli olduğunu iddia ediyordu adetaş.. Konuda resmi vardı:

20150909_125313_zpsyuxvihyx.jpg

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

İkisinin de tutuşmama özelliği var. Ayrıca bitüself düzgün yapılırsa yüzeyin her türlü şeyle temasını kesiyor. Su alta geçmiyor.

Ama yine de çok çok sıcak yerlere uygulamazdım.

Süngeri Adetaş yapı'dan aldım. Eskiden linki vardı ama şimdi sitesinde bulamıyorum aynı süngeri. İnce, tek tarafı yapışkanlı bir şey. Normalde tek başına yeterli olduğunu iddia ediyordu adetaş.. Konuda resmi vardı:

20150909_125313_zpsyuxvihyx.jpg

https://www.adetasyapi.com/oto-ses-yalitimi-7-yeni

Hocam şu ürüne benziyor biraz . Siz yaptığınız tüm yerlere bitüselfle bu malzemeyi birliktemi kullandınız.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ta kendisi. Orada övdükleri kadar süper değil ama sesi de yutuyor hakkını yemeyeyim :)

Bitüself üzerine bunu yaptım.

Ağır ve yoğun malzeme (bitüself farklı frekansı ve rezonası engeller sünger farklı frekansı, tümleşik olursa iş görür yoksa tok sesleri duymayıp ince seler duyulur ya da tam tersi bir durum olur.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ağır ve yoğun malzeme (bitüself farklı frekansı ve rezonası engeller sünger farklı frekansı, tümleşik olursa iş görür yoksa tok sesleri duymayıp ince seler duyulur ya da tam tersi bir durum olur.

Abi desene kazara iyi bir bileşim çıkmış ortaya :)

Ben hakkını yemeyim dedim zaten. Arka koltuğun altına sadece bitüself uygulamak deponun çalkalanma sesini kesmemişti ama bunu da ekleyince duyulmaz oldu. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

bu arada bagaj havuzu nasıl, ben de düşünüyorum.

Abi çok iyi, arabanın bagajında nem problemi yoksa muhakkak alın. Çok temiz oldu bagaj.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bir arkadaş sormuştu ona yazdığım cevap:

Özel mesajınıza da cevapladığım gibi aralarında fiyat farkı az. Standart olanın hamuru daha yumuşak, dolayısıyla daha esnektir, kırılma yapmaz. Ayrıca yumuşak olduğu için üzerine konan eşyaları daha az kaydırır. Ben standart olanı tavsiye ederim.

Koku sadece ilk poşedinden çıkartırken vardı sonra kayboldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...