Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Sedanları hatırlamıyorum ama Hb lerde 2008 modeller de vardı bagaj da zaten. Sonradan kaldırdılar. Güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Evet abi 2008'lerde falan sedanlarda da var. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Tövbe de Olmuş olmuş ya tabi tabi şakaydı zaten Maşallah, ilk gördüğüm günle şimdiki arasında çok fark var. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Olmuş olmuş ya tabi tabi şakaydı zaten Maşallah, ilk gördüğüm günle şimdiki arasında çok fark var. Aman tutulma, Elazığ'a geri gitmesin araba Geri vites zenonu ve ayna altı aydınlatmalar da yolda. Bizimkisi ufak tefek züğürt değişikliği işte Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bi-xenon ve multimedya olmadığı sürece diğerleri boş iş 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Gri araba da güzel duruyor kromlar. Güle güle kullan Emre. Ne kadara aldın? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Gri araba da güzel duruyor kromlar. Güle güle kullan Emre. Ne kadara aldın?Bende nerden aldığını sorayım ☺ 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bende nerden aldığını sorayım ☺Muhtemelen omsalıne nın kendi sitesinden. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Bi-xenon ve multimedya olmadığı sürece diğerleri boş iş Kesinlikle katılıyorum ama avrat korkusu araba sevdasından baskın çıkınca bu kadar oluyor işte abicim Boşuna hediye et demedim sana zamanında Bende nerden aldığını sorayım ☺ Gri araba da güzel duruyor kromlar. Güle güle kullan Emre. Ne kadara aldın? Omsaline'ın kendi sitesine de baktım ama n11 daha avantajlı geldi. Tam olarak şu linklerden aldım: Cam çıtaları Bagaj kromu Bana ikisi 130 liraya geldi. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Kesinlikle katılıyorum ama avrat korkusu araba sevdasından baskın çıkınca bu kadar oluyor işte abicim Boşuna hediye et demedim sana zamanında Omsaline'ın kendi sitesine de baktım ama n11 daha avantajlı geldi. Tam olarak şu linklerden aldım: Cam çıtaları Bagaj kromu Bana ikisi 130 liraya geldi. Montajı nasıl yaptınız 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Kesinlikle katılıyorum ama avrat korkusu araba sevdasından baskın çıkınca bu kadar oluyor işte abicim Boşuna hediye et demedim sana zamanında Omsaline'ın kendi sitesine de baktım ama n11 daha avantajlı geldi. Tam olarak şu linklerden aldım: Cam çıtaları Bagaj kromu Hediye ettiğimi benim avrat duyarsa nolcak 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Kesinlikle katılıyorum ama avrat korkusu araba sevdasından baskın çıkınca bu kadar oluyor işte abicim Boşuna hediye et demedim sana zamanında Hediye ettiğimi benim avrat duyarsa nolcak Bütün forum aynı galiba, hepten huyu ılık insanlarız. [emoji3] Huyu ılık : malum kelimenin kamuflajı 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Montajı nasıl yaptınız Kendime güvenemedim sanayide kopartacı bir abime gittim. Önce nemli bezle sildik sonra kurudu yapıştırdık. Hizalamayı sağlamak için bir ucundan ben bir ucundan usta tuttu öyle yapıştırdık. Borcum ne dedim ver bir şeyler dedi 20 verdim 10 geri verdi Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Kendime güvenemedim sanayide kopartacı bir abime gittim. Önce nemli bezle sildik sonra kurudu yapıştırdık. Hizalamayı sağlamak için bir ucundan ben bir ucundan usta tuttu öyle yapıştırdık. Borcum ne dedim ver bir şeyler dedi 20 verdim 10 geri verdi Yapıştırıcı olarak ne kullandı acaba Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Yapıştırıcı olarak ne kullandı acaba kendinden yapışkanlı. iç tarafında yapışkanları var sadece jelatinini söküyorsun. Çok da sağlam tutuyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 kendinden yapışkanlı. iç tarafında yapışkanları var sadece jelatinini söküyorsun. Çok da sağlam tutuyor.Anladım teşekkürler Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bu renge yakışıyor krom. Güzel olmuş hocam. Bijonlar nasıl hocam kalitesi iyimi benim kapaklarda düştü hep almayı düşünüyorum bende. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Bu renge yakışıyor krom. Güzel olmuş hocam. Bijonlar nasıl hocam kalitesi iyimi benim kapaklarda düştü hep almayı düşünüyorum bende. Valla Süleyman 4. aya girdi bijonlarda değişiklik yok maşallah. Ama jant temizleyici sprey sıkınca diplerinden çok hafif pas çıktı. Göz ardı edilebilecek düzeyde. Sonuç olarak memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Valla Süleyman 4. aya girdi bijonlarda değişiklik yok maşallah. Ama jant temizleyici sprey sıkınca diplerinden çok hafif pas çıktı. Göz ardı edilebilecek düzeyde. Sonuç olarak memnunum. o kadarda olur abi Yalıtım konusundada takipteyim yaz geliyor yavaş yavaş bişeyler yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Kendime güvenemedim sanayide kopartacı bir abime gittim. Önce nemli bezle sildik sonra kurudu yapıştırdık. Hizalamayı sağlamak için bir ucundan ben bir ucundan usta tuttu öyle yapıştırdık. Borcum ne dedim ver bir şeyler dedi 20 verdim 10 geri verdi Frexi sünger ve bitüself alıp gelecem ustayla tanıştır beni Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Yalıtım işini ustasız yaptım bir tane çırak var o da benim, emrinize amade Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Sedanları hatırlamıyorum ama Hb lerde 2008 modeller de vardı bagaj da zaten. Sonradan kaldırdılar. Güzel olmuş.2008 üretimi 2009 sedanlarda da var abi dikkat etmemişsin yükleme yaparken Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Bence güzel oldu. Pek göze batmadan ayrı bir hava kattı, ama Mesut abi beğenmeyecek eminim gümüş grinin mucizesi. hayırlı olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts