Serkan Erden 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 kasko bedeli groupama ful kasko 1040 tl. 9 taksit trafik sigortası 265 tl. 4 taksit iyimi arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 ben tekirdağ da 690tl kasko 170 tl trafik araç 2015 focus steyle kasko bedeli 57bin aslında burasıda büyük şehir ama bu kadar farkeder mi bilmem şirket sompo japon Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 ben tekirdağ da 690tl kasko 170 tl trafik araç 2015 focus steyle kasko bedeli 57bin aslında burasıda büyük şehir ama bu kadar farkeder mi bilmem şirket sompo japon Plakadan ve şirketlerin aralarındaki fiyat farkından dolayı böyle farklılıklar olabilir. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Bende geçen ay babamın üzerine aldığımız Fiat doblo 1.3 2011 araca 705tl full kasko(yurtdışı kullanım hariç), 450 trafik sigortası yaptırdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Mevcut konuların biriyle birleştireceğiz. bilginize arkadaşlar. Yorum bağlantısı
İlker Han 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Daha önceki araçtan kalan hasarsızlık indirimi uygulandı mı? Yorum bağlantısı
Serkan Erden 26 Mart 2015 Yazar Paylaş 26 Mart 2015 Daha önceki araçtan kalan hasarsızlık indirimi uygulandı mı? %10 İNDİRİM OLDU. Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Arkadaslar su anda ziraat sigortada en iyi fiyat garantisi var. Bir ziraat bankasi subesinden fiyat alabilirsiniz. Eger baska yerde daha ucuza bulursaniz ziraat daha altina yapma garantisi veriyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Arkadaslar su anda ziraat sigortada en iyi fiyat garantisi var. Bir ziraat bankasi subesinden fiyat alabilirsiniz. Eger baska yerde daha ucuza bulursaniz ziraat daha altina yapma garantisi veriyorTrafik sigortasi mi, kasko mu en iyi fiyat garantili Erdem Bey?Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Her ikisinde de gecerli oldugunu biliyorum. Benim aracim icin ilk once 1400 lira kasko ucreti cikardi ziraat. Ardindan baska bi yerden teklif aldim 980 lira cikardilar. Ziraat ornek policeyi istedi. Ornek policeyi goturdugumde merkeze yolladilar. Ardindan merkezden iki policenin kiyaslanmasi geldi ve subeden aradilar. Disardaki policenin kendi policelerinden eksik yanlarini saydilar. Ardindan disarda buldugum policeyi 800 liraya yapacaklarini soylediler. Onlarin teklifinin de cok oldugunu soyledigimde ilk policeyi 900 liraya indirdiler. Ayni sekilde kurum araclarina 6 arac icin hem trafik hem kasko teklifi aldim. Araclardan biri volvo jeep. Orda da disardan 18.000 lira gelen teklif ziraat sigortada 10.500 TL. Geldi. Gecenlerde bi aracin trafik sigortasi icin teklif aldim. Gunu gecmisti. Adini hic duymadigim bi sirket innova idi herhalde 207 lira verdi ziraat 200 verdi. Yani bazen yakin fiyat verirken bazen cok fark oluyo. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Her ikisinde de gecerli oldugunu biliyorum. Benim aracim icin ilk once 1400 lira kasko ucreti cikardi ziraat. Ardindan baska bi yerden teklif aldim 980 lira cikardilar. Ziraat ornek policeyi istedi. Ornek policeyi goturdugumde merkeze yolladilar. Ardindan merkezden iki policenin kiyaslanmasi geldi ve subeden aradilar. Disardaki policenin kendi policelerinden eksik yanlarini saydilar. Ardindan disarda buldugum policeyi 800 liraya yapacaklarini soylediler. Onlarin teklifinin de cok oldugunu soyledigimde ilk policeyi 900 liraya indirdiler. Ayni sekilde kurum araclarina 6 arac icin hem trafik hem kasko teklifi aldim. Araclardan biri volvo jeep. Orda da disardan 18.000 lira gelen teklif ziraat sigortada 10.500 TL. Geldi. Gecenlerde bi aracin trafik sigortasi icin teklif aldim. Gunu gecmisti. Adini hic duymadigim bi sirket innova idi herhalde 207 lira verdi ziraat 200 verdi. Yani bazen yakin fiyat verirken bazen cok fark oluyo. Anladım, teşekkür ederim. Hem kasko hem trafikte en dusuk primi vermek oldukca iddiali bir yaklasim. Sigortaliyi bu sene rahat ettirir ama bir daha ki sene yenileme icin teklif edecekleri primin hasarsizlik indirimine ragmen cok daha yuksek cikacak olmasinin yaratacagi ironi kazandigindan cok kacirir. Neyse yorum yapmayayim, tucari bir karardir en nihayetinde.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Arkadaslar su anda ziraat sigortada en iyi fiyat garantisi var. Bir ziraat bankasi subesinden fiyat alabilirsiniz. Eger baska yerde daha ucuza bulursaniz ziraat daha altina yapma garantisi veriyor Böyle sigortacılık olmaz... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mart 2015 Paylaş 31 Mart 2015 Arkadaslar su anda ziraat sigortada en iyi fiyat garantisi var. Bir ziraat bankasi subesinden fiyat alabilirsiniz. Eger baska yerde daha ucuza bulursaniz ziraat daha altina yapma garantisi veriyorNeleri çıkararak yapacak. 850-900 TL kasko yapılan araca 550-600 de kasko Yapılıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts