Erkan Gültekin1 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Aynen durumu öyle bu kasanın bulmak zor, bulanda kolay kolay satmıyor. Mahallemde haftada mutlaka sorar bana 1 kişi satıyormusunuz diye. Bende geçen yıl mayıs ayında almıştım, bu konuda enteresan bir araç ) Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Üstad temiz araba yok malesef Etrafta tanıdık bildikte varsa alabilirim Aynen durumu öyle bu kasanın bulmak zor, bulanda kolay kolay satmıyor. Mahallemde haftada mutlaka sorar bana 1 kişi satıyormusunuz diye. Bende geçen yıl mayıs ayında almıştım, bu konuda enteresan bir araç ) Benimki de bayaa kirli; yıkatamadım daha. Ayrıca, satılık da değil. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Benimki de bayaa kirli; yıkatamadım daha. Ayrıca, satılık da değil. Murat hocam yıkayalım satalım 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Murat hocam yıkayalım satalım Olm satlık değil dedik ya, Allaallaaa... 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisen-olmayan-emsalsiz-temizlikte-2004-ford-focus-206515977/detay/ Şu ilana bir bakın isterseniz Abi aynı ilan iki farklı kişi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-emsalsiz-temizlikte-2004-ford-focus-collection-202266749/detay Kafam karıştı, Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Olm satlık değil dedik ya, Allaallaaa... Sen araba yıllardır tüp takılı olduğu için motoru bitik sınıfına giriyor.. Satamazsın zaten.. Ben demiyorum, ilan sahibi diyor.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Sen araba yıllardır tüp takılı olduğu için motoru bitik sınıfına giriyor.. Satamazsın zaten.. Ben demiyorum, ilan sahibi diyor.. Gelsin bi kullansın bakam bittik mi, değil mi... Ben demiyom arabam diyo. Ama benimki satlık değil ki zaten. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-colection-otomatik-vites-sanruflu-abs-klima-4-airbag-208242744/detaybu araca bugün baktıracağım nasip olursa? Ne dersiniz arkadaşlar- abilerim. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-colection-otomatik-vites-sanruflu-abs-klima-4-airbag-208242744/detaybu araca bugün baktıracağım nasip olursa? Ne dersiniz arkadaşlar- abilerim. Bu kasalarda şöyle birşey var yada bana öyle geliyor nereden bakarsan bak araba çok diri duruyor. Kasa gerçektende sağlam. Ve ben aracı alırkende çekinmedim bir ford'a gidip a-dan z'ye baktırın derim parası ne olursa olsun.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-colection-otomatik-vites-sanruflu-abs-klima-4-airbag-208242744/detaybu araca bugün baktıracağım nasip olursa? Ne dersiniz arkadaşlar- abilerim. Araba collection donanım.Sunroof artısı olmuş.Ancak teyp muhtemelen sonradan takılmış.(Bu teyp ghia larda mevcut)Birde direksiyon simidi collectionlardaki gibi deri olmamasına rağmen,(bunda sıkıntı yok) ghialarda bulunan airbag göbeği mevcut. Direksiyon airbag değişimi olmuşmu onu mutlaka kontrol ettirin derim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Dikkat önemli, İlgili ve önerileriniz için çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Araba collection donanım.Sunroof artısı olmuş.Ancak teyp muhtemelen sonradan takılmış.(Bu teyp ghia larda mevcut)Birde direksiyon simidi collectionlardaki gibi deri olmamasına rağmen,(bunda sıkıntı yok) ghialarda bulunan airbag göbeği mevcut. Direksiyon airbag değişimi olmuşmu onu mutlaka kontrol ettirin derim.2002 modellerin bazılarında galiba ilk 6 ay üretilenlerde orjinal makyajsız kasa direksiyonu ve teybi çıkabiliyor bundan kaynaklı da olabilir. Araçta antifriz de yok gördüğüm kadarıyla ilaveten bagaj kapağı boyalı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 uygun bir araba bulabilsem benim aracı verirdik size bende model yükseltmek için araç arıyorum ama piyasa hem pahalı hem temiz araba yok malesef 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 2002 modellerin bazılarında galiba ilk 6 ay üretilenlerde orjinal makyajsız kasa direksiyonu ve teybi çıkabiliyor bundan kaynaklı da olabilir. Araçta antifriz de yok gördüğüm kadarıyla ilaveten bagaj kapağı boyalı olabilir. İlk önce Gold collection mu diye baktım değil.Ama donanım farkı var.Dediğiniz olabilir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 uygun bir araba bulabilsem benim aracı verirdik size bende model yükseltmek için araç arıyorum ama piyasa hem pahalı hem temiz araba yok malesef Ben sizin arabayı alıyım, azıcıkta siz araç arayın -demem tabiki- ama satarsanız görüşelim hemen Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 uygun bir araba bulabilsem benim aracı verirdik size bende model yükseltmek için araç arıyorum ama piyasa hem pahalı hem temiz araba yok malesef Bende aynı şeyi diyecektim ama araç bulmak helede yaz başı en çok ihtiyaç duyulan zamanda bulmak daha zor. Allah kolaylık versin. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Bulursunuz inş. Bende sizin araçlardan birini bulurum inş. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Bulursunuz inş. Bende sizin araçlardan birini bulurum inş. İnşallah tez zamanda bulursunda bizde araba tanıtım bölümünde konuya yorum atarız Bak bizimkini yatırdık Maltepe / Metroda kuzu kuzu bekliyor akşam olsun diye 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 inş. ama zor görünüyor şu durumda 24000 e kadar vereceğim ama temizleri 26-28-29 arası uçmuş millet 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ben sizin arabayı alıyım, azıcıkta siz araç arayın -demem tabiki- ama satarsanız görüşelim hemen tabiki satarsam önce forumla paylaşacam Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 tabiki satarsam önce forumla paylaşacam Ne zaman belli olur satılıp satılmayacağı benim son tarih 1 Mayıs Yorum bağlantısı
Uğur Köker 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ne zaman belli olur satılıp satılmayacağı benim son tarih 1 Mayıs bi bilsem temiz bir araba bulduğum vakit satacam,ama bulabilirsem tabi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Millet uçmuş, 2004 arabaya 26000 TL istiyor 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Valla ben bu focus 1'i anlamıyorum bahsettiğim aracın önünü kesen komşular bana 25 demişlerdi ben o zaman satmıyorum demiştim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts