İçeriğe Yönlendir

Ford Eko Servis Kampanyası

Ali Tatlısu

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Karter tapasını yalama yapıp parasını nasıl sizden istiyorlar onu anlamadım

Barış Abi, hayati önem arz eder. Ben her yağ değişiminde karter tapasının değişmesi taraftarıyım mesela. Zaten çok pahalı birşey değil..

Yetkili servislerin çoğu yalama olsun olmasın karter tapasını değiştirir...

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende periyodik bakım için gitmiştim kasımda, eko servis kapsamında yapmışlar ve faturada da periyodik bakım değildir yazıyor... Servis kayıtlı olsun diye 115 bin bakımını da serviste yapalım dedik ama yağlama kanalı dahil 360 lira ödedim yağ değişimine, mazot filtresi değişmedi. Seneye özel servise geçerim artık sanırım.

Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu

Karter tapasını yalama yapıp parasını nasıl sizden istiyorlar onu anlamadım

tapa yalamaymış önceki bakımdan diye söylendi

tapa yalamaymış önceki bakımdan diye söylendi

daha doğrusu karter yalamaymış tapa tutmuyormuş tornacı yeni diş atıcakmış
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

aracınız kaç binde mazot filtresi 30000 binde bir değişiyor. benim aracın en son 60000 de değişmiş şuan 70000 de değişmesine gerek yok dendi. mazot filtresinden geçirirler ama doğru diyosun :angry:

90 bine gelmek üzere.

Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu

90 bine gelmek üzere.

geçen bakımda değişmisse yakıt filtresini değiştirmezsin
Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

İnternette mobilotoservis.com diye bişey gördüm form doldurdum bakım için 210 tl dediler + olarak adresi veriyosunuz gelip kapının önünde bakım yapıyolar böyle bi sistem kuşlanan var mı tavsiye edermisiniz ? ( yağ olarak da castrol 5:30 kullanıyolarmış )

Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu

Yakıt ile polen filtresi var mı orjinal mi eğer öyleyse hiç kaçırmayın

Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

Evet var.

•hava filtresi

•yağ filtresi

•polen filtresi

•motor yağı

•servis ışığı sıfırlama

•check-up

•bilgisayarlı arıza tespiti

Bunlar var sadece eğer ekstra istersek balata değişimi vs.yanımızda getiririz hallederiz diyo adam [emoji1] [emoji1]

Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

Evet var.

•hava filtresi

•yağ filtresi

•polen filtresi

•motor yağı

•servis ışığı sıfırlama

•check-up

•bilgisayarlı arıza tespiti

Bunlar var sadece eğer ekstra istersek balata değişimi vs.yanımızda getiririz hallederiz diyo adam [emoji1] [emoji1]

8829971b797c6d335c9745399183c08e.jpg
Eywallah osman ustam benim de içimde bi şüphe vardı [emoji1] Neyse orjinal parçaları alıp sanayiye gidelim bakalım [emoji1]
Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu

Eywallah osman ustam benim de içimde bi şüphe vardı [emoji1] Neyse orjinal parçaları alıp sanayiye gidelim bakalım [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Orjinal olduğundan emin olduğumuz parçaları ve yağı en uygun nereden alabiliriz?

Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ

Aynen bende onu soracaktım iyi hatırladım parçaları nerden temin edebiliriz

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Muhammet Selman Nesne

ford yetkili servislerde motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , karter tapa ve işçilik 239 tl sizce nasıl ? birde sol ön tekerde rotta boşluk vardı özel serviste söylemişlerdi z rot değişecek demişlerdi 100 tl ya hallolur demişlerdi  kış diye yaptırmamıştım sizce onuda yetkili serviste yaptırayımmı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

ford yetkili servislerde motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , karter tapa ve işçilik 239 tl sizce nasıl ? birde sol ön tekerde rotta boşluk vardı özel serviste söylemişlerdi z rot değişecek demişlerdi 100 tl ya hallolur demişlerdi  kış diye yaptırmamıştım sizce onuda yetkili serviste yaptırayımmı ?

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

malzeme 110 tl. gibi tutar, karter tapasının değişimi şart değil, pulu değiş yeter o da fazla ezildiyse, z rot 2 vida, kendin bile değişirsin, pazarlık yap işçlikte indirim yapsınlar, ayrıca yedek parçada life kart indirimi olmalı, %25 indirim olmalı yani, ayrıca yağını dışardan kendin al değişsinler, itiraz hakları yoktur, mobil süper 3000 yağ al, zaten Ford onaylıdır :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne

malzeme 110 tl. gibi tutar, karter tapasının değişimi şart değil, pulu değiş yeter o da fazla ezildiyse, z rot 2 vida, kendin bile değişirsin, pazarlık yap işçlikte indirim yapsınlar, ayrıca yedek parçada life kart indirimi olmalı, %25 indirim olmalı yani, ayrıca yağını dışardan kendin al değişsinler, itiraz hakları yoktur, mobil süper 3000 yağ al, zaten Ford onaylıdır :)

anladım abi z rot dışardaki özel servis 100 tl dedi yetkili servise sormadım evet life card var bende bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim :)  bu arada z rot değişmesek birşey olurmu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

"beyefendi poryalarınız ses yapıyor güvenlik tehlikesi değişmesi lazım"

"kaça"

"hmm bakalım bilgisayardan. tanesi 1400 liradan 1800+KDV  değişme onayı veriyor musunuz?"

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

"beyefendi poryalarınız ses yapıyor güvenlik tehlikesi değişmesi lazım"

"kaça"

"hmm bakalım bilgisayardan. tanesi 1400 liradan 1800+KDV  değişme onayı veriyor musunuz?"

:D

anladım abi z rot dışardaki özel servis 100 tl dedi yetkili servise sormadım evet life card var bende bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim :)  bu arada z rot değişmesek birşey olurmu ?

Boşluk varsa değiştir bence, ön düzende şahsen en ufak hata olsun istemezdim...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...