İ.Göksel Yaman 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 (düzenlendi) Karter tapasını yalama yapıp parasını nasıl sizden istiyorlar onu anlamadımBarış Abi, hayati önem arz eder. Ben her yağ değişiminde karter tapasının değişmesi taraftarıyım mesela. Zaten çok pahalı birşey değil..Yetkili servislerin çoğu yalama olsun olmasın karter tapasını değiştirir... 28 Mart 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Bende periyodik bakım için gitmiştim kasımda, eko servis kapsamında yapmışlar ve faturada da periyodik bakım değildir yazıyor... Servis kayıtlı olsun diye 115 bin bakımını da serviste yapalım dedik ama yağlama kanalı dahil 360 lira ödedim yağ değişimine, mazot filtresi değişmedi. Seneye özel servise geçerim artık sanırım. Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Karter tapasını yalama yapıp parasını nasıl sizden istiyorlar onu anlamadımtapa yalamaymış önceki bakımdan diye söylenditapa yalamaymış önceki bakımdan diye söylendidaha doğrusu karter yalamaymış tapa tutmuyormuş tornacı yeni diş atıcakmış Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 aracınız kaç binde mazot filtresi 30000 binde bir değişiyor. benim aracın en son 60000 de değişmiş şuan 70000 de değişmesine gerek yok dendi. mazot filtresinden geçirirler ama doğru diyosun 90 bine gelmek üzere. Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 90 bine gelmek üzere. geçen bakımda değişmisse yakıt filtresini değiştirmezsin Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 İnternette mobilotoservis.com diye bişey gördüm form doldurdum bakım için 210 tl dediler + olarak adresi veriyosunuz gelip kapının önünde bakım yapıyolar böyle bi sistem kuşlanan var mı tavsiye edermisiniz ? ( yağ olarak da castrol 5:30 kullanıyolarmış ) Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Yakıt ile polen filtresi var mı orjinal mi eğer öyleyse hiç kaçırmayın Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Evet var. •hava filtresi •yağ filtresi •polen filtresi •motor yağı •servis ışığı sıfırlama •check-up •bilgisayarlı arıza tespiti Bunlar var sadece eğer ekstra istersek balata değişimi vs.yanımızda getiririz hallederiz diyo adam [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Evet var. •hava filtresi •yağ filtresi •polen filtresi •motor yağı •servis ışığı sıfırlama •check-up •bilgisayarlı arıza tespiti Bunlar var sadece eğer ekstra istersek balata değişimi vs.yanımızda getiririz hallederiz diyo adam [emoji1] [emoji1] Eywallah osman ustam benim de içimde bi şüphe vardı [emoji1] Neyse orjinal parçaları alıp sanayiye gidelim bakalım [emoji1] Yorum bağlantısı
Alper Karakuyu 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Eywallah osman ustam benim de içimde bi şüphe vardı [emoji1] Neyse orjinal parçaları alıp sanayiye gidelim bakalım [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Orjinal olduğundan emin olduğumuz parçaları ve yağı en uygun nereden alabiliriz? Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Aynen bende onu soracaktım iyi hatırladım parçaları nerden temin edebiliriz Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 ford yetkili servislerde motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , karter tapa ve işçilik 239 tl sizce nasıl ? birde sol ön tekerde rotta boşluk vardı özel serviste söylemişlerdi z rot değişecek demişlerdi 100 tl ya hallolur demişlerdi kış diye yaptırmamıştım sizce onuda yetkili serviste yaptırayımmı ? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 ford yetkili servislerde motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , karter tapa ve işçilik 239 tl sizce nasıl ? birde sol ön tekerde rotta boşluk vardı özel serviste söylemişlerdi z rot değişecek demişlerdi 100 tl ya hallolur demişlerdi kış diye yaptırmamıştım sizce onuda yetkili serviste yaptırayımmı ? Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 (düzenlendi) ford yetkili servislerde motor yağı , yağ filtresi , hava filtresi , karter tapa ve işçilik 239 tl sizce nasıl ? birde sol ön tekerde rotta boşluk vardı özel serviste söylemişlerdi z rot değişecek demişlerdi 100 tl ya hallolur demişlerdi kış diye yaptırmamıştım sizce onuda yetkili serviste yaptırayımmı ? malzeme 110 tl. gibi tutar, karter tapasının değişimi şart değil, pulu değiş yeter o da fazla ezildiyse, z rot 2 vida, kendin bile değişirsin, pazarlık yap işçlikte indirim yapsınlar, ayrıca yedek parçada life kart indirimi olmalı, %25 indirim olmalı yani, ayrıca yağını dışardan kendin al değişsinler, itiraz hakları yoktur, mobil süper 3000 yağ al, zaten Ford onaylıdır 10 Mart 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 malzeme 110 tl. gibi tutar, karter tapasının değişimi şart değil, pulu değiş yeter o da fazla ezildiyse, z rot 2 vida, kendin bile değişirsin, pazarlık yap işçlikte indirim yapsınlar, ayrıca yedek parçada life kart indirimi olmalı, %25 indirim olmalı yani, ayrıca yağını dışardan kendin al değişsinler, itiraz hakları yoktur, mobil süper 3000 yağ al, zaten Ford onaylıdır anladım abi z rot dışardaki özel servis 100 tl dedi yetkili servise sormadım evet life card var bende bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim bu arada z rot değişmesek birşey olurmu ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 "beyefendi poryalarınız ses yapıyor güvenlik tehlikesi değişmesi lazım" "kaça" "hmm bakalım bilgisayardan. tanesi 1400 liradan 1800+KDV değişme onayı veriyor musunuz?" Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 "beyefendi poryalarınız ses yapıyor güvenlik tehlikesi değişmesi lazım" "kaça" "hmm bakalım bilgisayardan. tanesi 1400 liradan 1800+KDV değişme onayı veriyor musunuz?" anladım abi z rot dışardaki özel servis 100 tl dedi yetkili servise sormadım evet life card var bende bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkür ederim bu arada z rot değişmesek birşey olurmu ? Boşluk varsa değiştir bence, ön düzende şahsen en ufak hata olsun istemezdim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts