Burak Kumpas 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 Hocam henüz o derece profesyonel bir gezgin olamadım. Ama iyi fikirmiş onları kaydedeyim. Tepeye LED barlar gelince dediğiniz gibi güzel olacak. Öndeki halojen tip 2 adet sis lambası iptal edilecek. Yardımcı aydınlatmaların tümünü LED yapmayı planlıyorum. Arabanın farları epey zayıf olduğundan mütevellit tampona 2 adet Hella Micro DE takmak da planlarım arasında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 tampondaki hiçnir şey çamur sonrası ışık vermyor. şehr içi için hariç amaa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 tavana led far şart. çamurdan farlar gidince hele ki içine su dolunca pek fena oluyormuş acı tecrübe idi. Konumuz bu değil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Konumuz bu değil far fotosu koydurma bana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 konuyu saptırmayalım yahu meges içine kablo gömülür mü soketsiz hem de 1 Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Ben offroad konusunda oldukça deneyimsizim. Ağır şartlara zaten sokmayı düşünmüyorum ama bazen ölçüyü kaçırdığımız oluyor, tabi bizim ölçü kaçırma dediğimizi offroadcular görse bi tarafıyla güler. Araba stock olduğundan ve 20 yaşına kadar daha altına ot bile değmemiş asfalttan çıkmamış arabanın ciğerini sökmek de istemiyorum. Buna karşın bazı durumlarda yapabildikleri gerçekten beklentimin çok üzerinde. ilk defa Ford aldım açıkçası hiç de bu kadar hoşuma gideceğini tahmin etmiyordum. Vakit buldukça eksik gördüğüm yanlarını tamamlayıp ufak ufak gezmeye devam. Tecrübelerini paylaşan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Saygılar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 gözden uzak yerlere girişte her zaman kalma riski olabilir yerleşim yerine uzak ters yer oalbilir. Yanınızda biraz su bisjüvi cep tel için ekstra şarj vb. inanılmaz kurtarıcı olabilir. genlde 2 3 araçla girince zevk artıyor birisini kobay olarak yollayıp onu beklerken nikotin tüketimi sohbet zevkli 3 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 http://www.bfgoodrichtires.com/tire-selector/category/off-road-tires/all-terrain-t-a-ko2/tire-details Benim Lastikler Film Çevirmiş ya la Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 gözden uzak yerlere girişte her zaman kalma riski olabilir yerleşim yerine uzak ters yer oalbilir. Yanınızda biraz su bisjüvi cep tel için ekstra şarj vb. inanılmaz kurtarıcı olabilir. genlde 2 3 araçla girince zevk artıyor birisini kobay olarak yollayıp onu beklerken nikotin tüketimi sohbet zevkli Bugün bir dereden geçtim gaza gelip, epeyce derindi (neredeyse lastik boyunda derinlik vardı) derede sıkıntı olmadı ama çıktığım yer gevşek zeminmiş 100 metre gidip u döndükten sonra araba durdu ve orada kaldı. İleri geri yaptım ama derenin seviyesi azalmış orası da dere yatağıymış. Fazla patinaj çektirmememe rağmen lastikler yarına kadar battı. Tekerlerin etrafını eşeleyip 4x4 low seçeneğine geçirip geri geri çıktım ama o korku ve adrenalin paha biçilemez. Vinç takmak lazım onu anladım ve en kısa zamanda vinç almayı kafaya koydum. Daha önceleri hep uyarmışlardı bu işler tek başına olmaz diye de başımıza gelince anladık. 2001 model lastiklerle tek başına senin ne işin var derelerde. Lastikleri özellikle takmıyorum ki bununla bunları yapan BFG'lerle neler yapacak farkı hissetmek için. Dere kenarındaki korku dolu maceradan sonra sakinleşmek için de güzel bir yer buldum. GPS olayı eve gelmeden 5 dk önce geldi aklıma. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Vinç ciddi bir tadilat ister ön şasede. Kullanımda da basit değildir. Bu goodrich ile kalmaz o cip. Kalmışsa kurtarmaya helikopter çağrılmalı 2 Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Vinç ciddi bir tadilat ister ön şasede. Kullanımda da basit değildir. Bu goodrich ile kalmaz o cip. Kalmışsa kurtarmaya helikopter çağrılmalı O lastikler gerçekten iyiymiş. Hakkında kötü bir yorum duymadım sizden de duymak içimi rahatlattı biraz daha. Vinç işine gelince, hiç kullanmadım, nasıl çalışır bilmiyorum ve fakat öğrenip takmaya niyetliyim. Ruhsata falan işlenmesi de gerekecek sanırım ama olsun her şey nizama uygun olsun ki sıkıntı yaşamayalım. Vinç diyince de, ben vinç falan takayım diyorum elin oğlu neler takıyor. Geçmiş olsun diyelim o zaman. Sağolun hocam. İşin kötü tarafı jiple saplanmak, gerçekten utanç verici. İnsan demez mi madem beceremeyeceksin niye girdin diye. Neyse ki atlattık biraz toprak kazmakla çözüldü. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Etrafımdaki tüm araçlar tam yapılı, bende Bf Goodrich var sadece. Arka kilit balataları henüz değişmemişti burayı çıkarken. Mükemmel lastik Aşık attığım araçlardan biri 3 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Etrafımdaki tüm araçlar tam yapılı, bende Bf Goodrich var sadece. Arka kilit balataları henüz değişmemişti burayı çıkarken. Mükemmel lastik Aşık attığım araçlardan biri Düz Yol ...Nevar Ben Her Gün Oradan Geçiyorum Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Benim araba oralardan geçmez heralde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Bf olsun sahilde gezer gibi gidersin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Maşallah Amerikan canavarı yine dalmış yollara Yeni lastikleri takınca çok daha iyi olacaktır eminim sabırsızlıkla o haliyle bekliyorum İstanbul Park'da görevli olduğum sürede pist günlerine clio cup ile gelen Selim Ustaoğlu ile tanışmıştım, kendisinde şu canavarlardan var instagram ve youtube hesabından devamlı videolarını da izliyorum,izlemesi bile çok keyifli, işin içinde olmanın hazzını tahmin bile edemiyorum Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 Alman amerikan bayraklı parfümleriyle stickerleriyle arabalarını süsleyen gençlere inat, kendi bayrağını taşımaktan gurur duyan, bayrağın anlamını değerini bilen, değerlerini koruyan tüm gençlerin bayramını kutlarım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 2.elde cip almadan videoları izlemek lazımmış perişan olmuş Liberty bizonu Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 27 Haziran 2015 Yazar Paylaş 27 Haziran 2015 (düzenlendi) Girmeyeli epey olmuş, arada çektiklerimden ekleyip hortlatayım. İznik Gölü kenarında havayı ve manzarayı güzel bulunca durmuştuk.Evimizin önündeyken.[Bu da bonus küçük kardeşiyle.Son olarak da yine mekanı güzel görüp durduğumuz yerlerden birindeyken. 27 Haziran 2015 tarihinde Burak Kumpas tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts