Mustafa Gökmen 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Maşallah, Allah kaza, bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Kazasız belasız güle güle kullanın, maşallah 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Allah kaza bela vermesin kardeşim , sağlıkla kullan inşallah. Bunu vurduğun yerlere, yıldızları vurma ha yazıktır 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Hayran kaldim maşaallah.95 arabaya bak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Maşallah. Arazi aracının Üzerindeki çamur onun gururudur. Maşallah çok güzel duruyor. Bu arada Yakıt alırken foto fazla [emoji23] petrolden çıkamıyorsunuz galiba [emoji106] Yakıt değerleri nasıl? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 1600 1600 Daha iki tanesi 3200cc yapar bu canavar 4000 cc Maşallah Çamurlu hali temiz halinden çok daha yakışıklı Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Maşallah, bu aralar jip isteğim var zaten, ağzımın suyu aktı Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Allah Kaza bela vermesin... Maşallah. Arazi aracının Üzerindeki çamur onun gururudur. Maşallah çok güzel duruyor. Bu arada Yakıt alırken foto fazla [emoji23] petrolden çıkamıyorsunuz galiba [emoji106]Yakıt değerleri nasıl? Maşallah, bu aralar jip isteğim var zaten, ağzımın suyu aktı Mantıklaaşkarasındakalıpikibinmotorüstüaşksadeceplatonikaşktırdiyenmemursimilesi :) Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 (düzenlendi) Çok teşekkürler herkese iyi dilekleri için. Allah cümlemize kaza belasız sürüşler nasip etsin inşallah.Yakıtını henüz tam hesaplayamadım, km sayacı durmuş hızı gösteriyor fakat kaç km gittiğimi göremiyorum. Vaktim olduğunda iyi bir bakımdan geçirecem. Ortalama 12-13 litre gibi yakıyor karma tüketim olarak tahminen, gittiğim yolların uzunluğunu bildiğimden az çok bu rakamlar diye düşünüyorum. Yaptırınca netleşir. Lastikleri epey eski yakın zamanda BF Goodrich All Terrain T/A alıp taktıracam. Lastik ebatları 245/75/R16. 2009 yılından beri Mercedes kullanıcısıyım ve hala da 2 tane mevcut olmasına rağmen bu arabamın donanımları beni açıkçası mutlu etti. Gerekli herşey var gayet güzel düşünülmüş. Sürüşü güzel, ayarlamalar yapılınca daha da güzel olacak inşallah. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Allah kaza bela vermesin kardeşim , sağlıkla kullan inşallah.Bunu vurduğun yerlere, yıldızları vurma ha yazıktır Abi bunu zaten sırf o yüzden aldım. Mercedes'leri sokamadığım yerlere bununla giriyorum. Gulf'de tanıdık gelmiştir sana Karamürsel'den. 24 Mart 2015 tarihinde Burak Kumpas tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 Birkaç resmini daha buldum. Telefon kamerası olduğundan kaliteleri biraz düşük. Daha yüksek kalite olacak şekilde de çekip eklerim. 8 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Maşallah tank gibi, Allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Allah Kaza bela vermesin... Mantıklaaşkarasındakalıpikibinmotorüstüaşksadeceplatonikaşktırdiyenmemursimilesi :) Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Teşekkür ederim Sen şu tırtmondeonla kovalent bağlarını kopar , alacağız inşaallah bu sene sana bi dörtçeker en xtrailinden[emoji6] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Sen şu tırtmondeonla kovalent bağlarını kopar , alacağız inşaallah bu sene sana bi dörtçeker en xtrailinden[emoji6]inşallah. Bakalım. Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 (düzenlendi) Xtrail çok komik bir araç tavsiye etmem sürme şansım olmuştu. (Sürüşü son derece tatsız, motor şanzıman uyumsuz, berbat malzeme kalitesi daçya ayarındaydı) Yeni kasası da subaru çakması gibi duruyor, muhtemelen de çok pahalıdır . SUV'dan ziyade daçya stepwayin az büyümüşü gibiydi. 24 Mart 2015 tarihinde Burak Kumpas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Aslında bizim gibi jeep konusunda tecrübesi olmayanlar için bir konu açılsa güzel olur. Mesela ben de xtrail, outlander tarzı araçlar alabilirim diye düşünenlerdenim. Tanıtım, tavsiye konusu olsa jeep üzerine güzel olurdu Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 Ben bir kaç defa SUV sahibi oldum bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim. Öncelikle bahsedilen tarz araçlar tamamen gereksiz araçlardır. Crossover ve SUV arasında kalmış araçlardır.O tarz araçlar yerine Audi A4/A6 Allroad veya Volvo (hiç sevmememe rağmen) XC70 (benzinli) tarz araçlara yönelmenizi tavsiye ederim. Çok daha işlevsel, kaliteli ve amaca hizmet eden araçlardır. Arazide de emin olun o xtrail tarzı ortada kalmış suvumsu yüksek arabalardan çok daha iyiler. Donanım ve kaliteden bahsetmeye gerek bile yok.Hiç araziye girmeyecek bile olsanız, "sırf yüksek diye alıyoruz dağa mı çıkacaz" dediğiniz araçların doblo connect tarzı arabalardan farksız. Yol tutuşları zayıf, performansları düşük. 4 çeker olmalarının da hiç bir faydası yok karda biraz daha iyi gitmelerinin haricinde. He ama bilmeyenler "jipi var" derler evet. Gerçek 4 çeker araçlar siz kullanmasanız bile arazide de gidebilmeli, engellerin üzerinden atlayabilmeli, bence.Elbette ki "ben sadece yüksek ve büyük hacimli bir araç alayım, ailemle biraz daha yukarıdan şehir içi ve hafif arazide rahat edeyim" fikrini barındıran insanları tatmin eder. Her halükarda benim fikrimce son derece gereksiz araçlardır. Ve son yıllarda deli gibi satılıyor olmaları bana komik geliyor. 2 çeker ix35 sportage tarzı araçlar vs. Daha da komiği bunların sahiplerinin jipim var tribine girmeleri. Aldığınız 4 çekerin aynı zamanda sağlam olması da gerekir, araba yürüyenine sahip yüksek araçlara deli gibi paralar vermek bana gereksiz geliyor. Yüksek araç her anlamda hakkını vermeli. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Mart 2015 Paylaş 24 Mart 2015 Çok teşekkürler herkese iyi dilekleri için. Allah cümlemize kaza belasız sürüşler nasip etsin inşallah. Yakıtını henüz tam hesaplayamadım, km sayacı durmuş hızı gösteriyor fakat kaç km gittiğimi göremiyorum. Vaktim olduğunda iyi bir bakımdan geçirecem. Ortalama 12-13 litre gibi yakıyor karma tüketim olarak tahminen, gittiğim yolların uzunluğunu bildiğimden az çok bu rakamlar diye düşünüyorum. Yaptırınca netleşir. Lastikleri epey eski yakın zamanda BF Goodrich All Terrain T/A alıp taktıracam. Lastik ebatları 245/75/R16. 2009 yılından beri Mercedes kullanıcısıyım ve hala da 2 tane mevcut olmasına rağmen bu arabamın donanımları beni açıkçası mutlu etti. Gerekli herşey var gayet güzel düşünülmüş. Sürüşü güzel, ayarlamalar yapılınca daha da güzel olacak inşallah. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Abi bunu zaten sırf o yüzden aldım. Mercedes'leri sokamadığım yerlere bununla giriyorum. Gulf'de tanıdık gelmiştir sana Karamürsel'den. Ana sen söyleyene kadar farketmemiştim. Rahmetli babam burası Shell iken bütün elektrik tesisatını yenilenmişti ordan çok net biliyorum... Yorum bağlantısı
Burak Kumpas 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 Ana sen söyleyene kadar farketmemiştim. Rahmetli babam burası Shell iken bütün elektrik tesisatını yenilenmişti ordan çok net biliyorum... Araba Amerikan dedim benzini de Amerikan şirketinden alalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts