İçeriğe Yönlendir

Türk Telekom Fiber Int. Altyapı Sorgulama

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Mehmet Kaya

haritadan seçilerek istediğimiz bir adresin alt yapısını sorgulama imkanı sunmuşlar . 

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-Fiber-Nerede.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=display&utm_campaign=19Mart_fiber_nerede

Sorgulasan ne. Adamlar yoldan siteye çekmek (10-15 metrelik) için ödenek yok dediler 4-5 ay kaç yere başvurduk. En son il milli eğitim müdürü sitede oturduğu için o aramışta öyle çektiler. Telekom şu anda bayilerinin giderleri için bile ödenek kesintisi yapmaya başlamış. Yakında el değiştirecek gibi.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Sorgulasan ne. Adamlar yoldan siteye çekmek (10-15 metrelik) için ödenek yok dediler 4-5 ay kaç yere başvurduk. En son il milli eğitim müdürü sitede oturduğu için o aramışta öyle çektiler. Telekom şu anda bayilerinin giderleri için bile ödenek kesintisi yapmaya başlamış. Yakında el değiştirecek gibi.

dükkanda türk telekom personellerine ve hizmetine gıcık olduğum için süper online kullanıyorum . 8 mb hız var tarifede . 6-7 arası kullanıyorum . bazen diyorum tt nete geri geçiyim diye ama adamlar 75 liralardan bahsediyor . ben süperonlineda aynı tarifeti 54 liraya kullanıyorum :)

evdede üst kat komuşumuzla ortağız . ona yalın internet diyerek 8mb hıza 50gb kotalı 54 lira ödetiyorlardı . bu hafta aramışlar taahhütünüz bitti 16 mb yapalım 75gb yapalım 2 senelik anlaşalım demişler kabul ettik 59 liralık tarife vermişler. ben ayaklarına kadar gidiyorum 75 diyorlar adama telefonda 59 lira vermişler hızıda 2 katı .

fiber altyapı yok olursa 100 tl isterler heralde :D  

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

dükkanda türk telekom personellerine ve hizmetine gıcık olduğum için süper online kullanıyorum . 8 mb hız var tarifede . 6-7 arası kullanıyorum . bazen diyorum tt nete geri geçiyim diye ama adamlar 75 liralardan bahsediyor . ben süperonlineda aynı tarifeti 54 liraya kullanıyorum :)

evdede üst kat komuşumuzla ortağız . ona yalın internet diyerek 8mb hıza 50gb kotalı 54 lira ödetiyorlardı . bu hafta aramışlar taahhütünüz bitti 16 mb yapalım 75gb yapalım 2 senelik anlaşalım demişler kabul ettik 59 liralık tarife vermişler. ben ayaklarına kadar gidiyorum 75 diyorlar adama telefonda 59 lira vermişler hızıda 2 katı .

Fibere 53 ödemem vardı. bir kaç aydır 57 ödetiyorlar. Nedenini anlamadı. 24 mb hızda internet var evde. Neden se 8 MB eski internetimden hiç bir farkı yok.

Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu

2015 yılı sakaryada fiber yok hala kafayı yicem...

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

cep operatörlerinin rekabeti gibi türk telekomada dişli bir rakip çıkmadığı sürece istediği fiyatı ve hızı uygulayacak . vodafonede modemle ilgili birşeyler çıkmıştı . fiyat uygun olsada ona geçsek . ama bu seferde şebekenin olmadığı yerde düzgün çalışmayacak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

cep operatörlerinin rekabeti gibi türk telekomada dişli bir rakip çıkmadığı sürece istediği fiyatı ve hızı uygulayacak . vodafonede modemle ilgili birşeyler çıkmıştı . fiyat uygun olsada ona geçsek . ama bu seferde şebekenin olmadığı yerde düzgün çalışmayacak :)

Annemlerde var. Red diye. 53 tl falan galiba. Sınırsız kullanıyorlar.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Annemlerde var. Red diye. 53 tl falan galiba. Sınırsız kullanıyorlar.

sağlıklımı abi ? hızı falan nasıl ?

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Superonline  :good1: FiberNet + Tv + Konuşma 59 tl  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

bana hep 75 diyorlar bide telefonda deneyim şansımı :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bizim bina da varmış ancak oraları kazdıklarını hiç görmedim..Bu biraz sallamasyon sonuç olabilir :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

5 ay olmuş benim aboneliğe. Normal faturam 53 tl ancak 3 aydır 56-57 tl arasında geliyordu.

Şimdi aradım. Ben abone olurken tivibu istemediğimi özellikle belirttim. Onlarda kafalarına göre 2 ay ücretsiz vermişler. Ben istemediğimi belirttiğim halde. Ben aramayınca adamlar 3 aydır benden İnternet Tivibu ücreti aylık 5 tl almışlar. Ben istemediğimi belirttim ve abone yaparsanız ben unuturum dedim. Siz nasıl bunu alırsınız dedim. Tamam beyefendi. Biz geriye dönük ödemelerinizi yapacağız dediler. Toplam 13.5 tl birikmiş. Gelecek ay faturadan düşeceklermiş.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Ben de sınırsız (8 Mb.te kadar hız) Ttnet Adsl bağlantı için ayda 51 TL. ödüyorum (2014 de 49 TL. idi). Ancak ev telefonunuz varsa (T. Telekom) aylık 13,70 TL. ye günün her saatinde 3000 dk. her yöne ve 19.00-07.00 saatleri arasında da 3000 dakika konuşma hakkım var. (Yalnız bu anlaşma yalnız T. Telekom ofislerinde yapılıyor.) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

sağlıklımı abi ? hızı falan nasıl ?

Aydın hız olarak 8mb den aman aman fark göremiyorum. Ara ara kesintiye uğramaya başladı. Modemi kapatıp açıyorum düzeliyor. En güzel özelliği eve telefon çektirmiyoruz. Binanın bodrumuna kadar fiber kablı gelmiş ve orada kutu var. Kutudan evlere cat5 ile dağıtım var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bizim bina da varmış ancak oraları kazdıklarını hiç görmedim..Bu biraz sallamasyon sonuç olabilir :)

Bir gece ansızın kazmışlardır abim. Sen uyurken..  ;) Uyuma, binalara sahip çık.. :crazy:  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bİnaya fiber kutu için belli bir sayıda abone olmasını şart koşuyorlar.(Ha bu yasal mı bilmiyorum)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

5 ay olmuş benim aboneliğe. Normal faturam 53 tl ancak 3 aydır 56-57 tl arasında geliyordu.

Şimdi aradım. Ben abone olurken tivibu istemediğimi özellikle belirttim. Onlarda kafalarına göre 2 ay ücretsiz vermişler. Ben istemediğimi belirttiğim halde. Ben aramayınca adamlar 3 aydır benden İnternet Tivibu ücreti aylık 5 tl almışlar. Ben istemediğimi belirttim ve abone yaparsanız ben unuturum dedim. Siz nasıl bunu alırsınız dedim. Tamam beyefendi. Biz geriye dönük ödemelerinizi yapacağız dediler. Toplam 13.5 tl birikmiş. Gelecek ay faturadan düşeceklermiş.

Kovalamasan indiregandi...Ne adiler ya  :angry:

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Bende fiber kullanıyorum, ayda 40,75 mi 41,75 mi neydi, 16 megabit sınırsız. Adil kullanım 35gb yanılmıyorsam. Genelde Tv de online film izlemek için çektirdim donma falan yok. Süperonline bizim burada yok, olsaydı iyi tafitesi varmış.

Superonline  :good1: FiberNet + Tv + Konuşma 59 tl  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kovalamasan indiregandi...Ne adiler ya  :angry:

KOnuşmadığımız sırf internet yüzünden yıllarca aylık 22 tl ödettirdiler. Özelleşince Telekom kar etti dediler. Eder tabi ki. Bu şekilde soymaya devam ederse.

Yorum bağlantısı
Misafir

KOnuşmadığımız sırf internet yüzünden yıllarca aylık 22 tl ödettirdiler. Özelleşince Telekom kar etti dediler. Eder tabi ki. Bu şekilde soymaya devam ederse.

Haram olsun inşallah.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

süper online aradım 16 mb yapın dedim alt yapınız desteklemiyor dedi . hız testi yaptım 7 mb'ı görüyor . kaşınmaya gerek yok böyle devam ediyim en iyisi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
(düzenlendi)

2015in Çekmeköy'ünde Seçtiğiniz lokasyona ait bilgi bulanamamıştır diyor :D eski bir ttnet çağrı merkezi çalışanı olarak kınıyorum :D babamda türktelekomdan emekli çekmeköyde santralde çalışyordu arada sırada görüyorum santrali neredeyse yıkılacak özelleştiğinden beri santraller heba durumda, daha 4-5 senelik sancaktepe/yenidoğana santral kuruldu onunda arada sırada yanında geçerim harabeye dönmüş orasıda bahçesindeki otlardan santarale girilmeyecek gibi, sanırım adamlar Türktelekomu beleşe aldıkları yetmiyormuş gibide ozamana kadar yapılan altyapıya +1tl eklemeden ve emek veren tüm işçileri çıkarıp hiçbir bakım vs. yapmadan ozamandan bu zamana gelmişler, baktığım ve gördüğüm kadarı ile öyle görünüyor. Tüm altyapı vs. çökmeden de bi enayiye satar kaçar giderler valla, olan yine bize olur.

tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

hepsi yalan arkadaş hala eski telefon hatlarını kullanıp kutudan eve fiber kablo çekip fiber diye kandırıyorlar .kaç defa kavga ettim apışıp kaldılar bilemiyen bir çok kişiyi kandırıyorlar. ana dağıtım ve sörverden kabloları döşeyerek gelmedikleri süreççe fiber diye türktelekomun hizmeti yok bilesiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
(düzenlendi)

hepsi yalan arkadaş hala eski telefon hatlarını kullanıp kutudan eve fiber kablo çekip fiber diye kandırıyorlar .kaç defa kavga ettim apışıp kaldılar bilemiyen bir çok kişiyi kandırıyorlar. ana dağıtım ve sörverden kabloları döşeyerek gelmedikleri süreççe fiber diye türktelekomun hizmeti yok bilesiniz.

evet fiber ztn sadece isimde fiber, fiberin kabloları ayrıdır cam kablolardır, gerçekten fiber almak isteyen varsa Süperonline satıyor bizamanlar aynı apartmanda en az 4 abone olması şartı vardı şuanda nedir ne değildir bilmiyorum.

tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...