Zafer Bakar 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 17 Mart 2015 Yazar Paylaş 17 Mart 2015 hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olur inşl.bu arada focus 2 lerde dizel otomatik sorunluydu galiba,mondeolarda durum nedir bilen arkadaşlar var mı? Focus'larda motor ile şanzıman arasında uyum sıkıntısı vardı.Mondeo larda hiç bir sıkıntı yok.1998 den bu yana tüm mondeoları kullandım.otomatik şanzıman dışında araba kullanmadım ama hiç bir zamanda sıkıntı yaşamadım.dilekleriniz için ayrıca tşk ederim. Hayırlı olsun Tşk ederim.sağolun. Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin Tşk ederim.sağolun. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Maşallah, gönlünüze göre bir araç bulduğunuza inanıyorum abi Allah kaza bela vermesin inşallah. Pazar akşamı görüşmek üzere..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 17 Mart 2015 Yazar Paylaş 17 Mart 2015 4 ay aradım ama aldığıma değdi.daha önce 2010 vardı istanbulda fiyatınada anlaştık Ama ben 1 gün gecikmeli gittim.satmışlar.hayrını görsünler.ikinci beğendiğimde bu araç oldu kısmet oldu. Daha güzelleri sizin olsun inşallah.Tabiki Pazar akşamı Aynı mekanda Buluşacağız Allahın izniyle. Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 17 Mart 2015 Yazar Paylaş 17 Mart 2015 Hayırlı olsun abi,resim isteriz... Talip Bey Bu pazar Akşam 7 'de aynı Yerde Buluşuyoruz.Mutlaka bekliyorum. Serhan abi bu işin piri bir konuşun isterse Arda Bey Bu Pazar Akşam 7'de Aynı Yerdeyiz.bekliyorum kısmet olursa. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanıp, mondeo'nun en büyük vaadi olan keyfini çıkarın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Tşk ederim.Daha Güzellleri Sizlerin Olsun. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Abi hayırlı olsun..... Darısı benim başıma.... Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Amin.Tşk ederim.Daha iyisine sahip olursun inş. Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Merhabalar Sami Bey.Resimleri Çektim. Kopyala Yapıştır sistemini denedim olmadı. bende resimleri yüklemeye çalışıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.. Tşk ederim.Daha İyisi Sizlerin olsun. Hayirli olsun araciniz.. Tşk ederim.Daha İyisi sizin olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 21 Mart 2015 Yazar Paylaş 21 Mart 2015 Araba'nın Resimlerini Bir Türlü Yükleyemedim.Siteye Nasıl Yükleyebilirim Resimleri? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Mehmet abimizin arabasının resimleri, Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullansın inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Hayırlı olsun mehmet bey. Birde silseydiniz şu güzelim direksiyonu.saka şaka abi hayırlı olsun tekrardan. Tekerine taş gelmesin 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Hayırlı olsun,Mehmet bey.Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Mondeonun asaleti diyelim. Toz bile nereye yerlesecegini biliyor:) Kazasız belasız iyi gunlerde kullanın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Hayırlı olsun abi.Allah kaza bela vermesin maşallah çok güzel araba. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Hayırlı olsun,Mehmet bey.Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Mehmet abimizin arabasının resimleri, Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullansın inşallah. Çok Tşk ederim Serhan Bey. Ellerinize sağlık. Hayırlı olsun,Mehmet bey.Allah kaza bela vermesin Çok Tşk ederim.sağolun. hayırlı olsun Mehmet bey. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın. tatlı için teşekkür ederim. Çok Tşk ederim.Ayağınıza sağlık Tatlı işin Bahanesiydi Maksat birarada olmaktı.güzel sohbet için ben Tşk ederim. Hayırlı olsun abi.Allah kaza bela vermesin maşallah çok güzel araba. Tşk ederim.Daha güzeli sizin olsun. Hayırlı olsun abi maşaAllah güle güle kullan.bu makyajsız kasalarında bi ayrı güzellıliği var. Tşk ederim.Daha Güzeli sizin olsun. Mondeonun asaleti diyelim. Toz bile nereye yerlesecegini biliyor:) Kazasız belasız iyi gunlerde kullanın. Saygılarımla. Tşk ederim.sağolun. Hayırlı olsun,Mehmet bey.Allah kaza bela vermesin Tşk ederim ramazan bey ayağınıza sağlık. katılım ve sohbet için ben Tşk ederim. Hayırlı olsun mehmet bey. Birde silseydiniz şu güzelim direksiyonu.saka şaka abi hayırlı olsun tekrardan. Tekerine taş gelmesin Tşk ederim. Gözlerimiz sizi aradı ama mazeret önemli.kulağınızı çınlattık.En Kısa Zamanda görüşmek üzere inş. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2015 Paylaş 22 Mart 2015 Abi Güle güle kullanın. Allah Kaza Bela Vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts