Furkan Avcı 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 espri olsun diye yazacaktım "geri geri nasıl mm ilerliyorsunuz R2 ye mi alıyorsunuz yada takviyeye mi" diye vazgeçmiştim:=) 2 geri vites derken gerçekti Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 2 geri vites derken gerçekti bende inanmıştım ki ona bakarsan range roverda neler neler var:=) mercedes bir kere konu dışı ayrıca r2 olmasa da otomatik olmayan mercedes sossuz (z.yağı, limon, tuz, nar ekşisi, vs) salataya benzer:=) neyse ben de bir mercedes alabilirim o zaman da ben sana hava atarım roterdarı var mı senin arabanın diye :=) Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Otomatik vitesi kim sevmez , manuel tam bir eziyet hammallık bu işin tercih meselesi falan yok otomatik rahatlıktır 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Ben nasıl olucak da alıcam otomatiği merak ediyorum bu kafayla Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Ben nasıl olucak da alıcam otomatiği merak ediyorum bu kafayla klasik otomatik almadıktan sonra alışırsın abi, bak emmiye Yorum bağlantısı
Recommended Posts