Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Evet sabit yapılanlar gibi değil. Muayene için engel teşkil etmez, edemez... Bi-xenonu otomatik far ayarı ve far yıkaması olmadan muayeneden geçireceksin demek Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Bi-xenonu otomatik far ayarı ve far yıkaması olmadan muayeneden geçireceksin demek Kardeşim o konu çok karışık bugün fabrikasyon xenon olup da far yıkaması olmayan bir sürü model var. Onlar nasıl geçiyor acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Kardeşim o konu çok karışık bugün fabrikasyon xenon olup da far yıkaması olmayan bir sürü model var. Onlar nasıl geçiyor acaba?Otomatik far ayarı ? Nette biraz gezindim genelde bu nokta da takılıyorlar. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Otomatik far ayarı ? Nette biraz gezindim genelde bu nokta da takılıyorlar. O da saçma ki şimdi senin halojenli arabanın ayarı bozuk ya da çok kişi bindiniz arabanın önün kalktı vs. karşıdan geleni rahatsız ediyorsun. Sanki halojenli arabalarda otomatik far ayarı mı var? Zaten 1-5 arası far yükseklik ayarını içerden manuel yapıyoruz. Ben arabam çok yüklü olunca farları iyice aşağı indiriyorum mesela. Xenon da önemli olan bence mercek olması. Uygun mercek olduktan sonra vizeden geçmesi lazım bence Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Bi-xenonu otomatik far ayarı ve far yıkaması olmadan muayeneden geçireceksin demek Bu araçta orijinal halinde mercek var kısa bir beyin fırtınası yapacak olursak, * o zaman da adaptif çalışıyordu şimdide çalışıyor * o zamanda yıkama yoktu şimdide yok * far ayarı var zaten (aşağı yukarı sağa sola).. O yüzden geçer.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 O da saçma ki şimdi senin halojenli arabanın ayarı bozuk ya da çok kişi bindiniz arabanın önün kalktı vs. karşıdan geleni rahatsız ediyorsun. Sanki halojenli arabalarda otomatik far ayarı mı var? Zaten 1-5 arası far yükseklik ayarını içerden manuel yapıyoruz. Ben arabam çok yüklü olunca farları iyice aşağı indiriyorum mesela. Xenon da önemli olan bence mercek olması. Uygun mercek olduktan sonra vizeden geçmesi lazım bence Bencede saçma abi zaten. Ama mercekli de olsa sen o farın ayarını manuel olarak düzgün yapmazsan karşıdan gelen adamın yine gözünü alacaksın. Yolların inişi var çıkışı var.Her daim elin o ayar düğmesinde olacak mı? Bu iş cidden karışık. Bende merak ediyorum bu şekilde muayeneden geçerse de bir şey daha öğrenmiş oluruz Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Ben cok beğendim. Ellerinize sağlık. Bu araçta orijinal halinde mercek var kısa bir beyin fırtınası yapacak olursak, * o zaman da adaptif çalışıyordu şimdide çalışıyor * o zamanda yıkama yoktu şimdide yok * far ayarı var zaten (aşağı yukarı sağa sola).. O yüzden geçer.. Murat zaten yedek farım var olmaz takar giderim:) Ben cok beğendim. Ellerinize sağlık. tşk.ler Ellerinize saglik guzel ve orjinal olmus. Muayene zamani halojen ampulu idarelik tutturup gidin, gecersiniz. Xenon ile bu sekilde gecmesi yasak ancak sans meselesi. Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum yedek farım var.Takar giderim.Bizim oralarda bir laf vardır ne şeytanı gör ne salavat getir:)Muayenecilerle uğraşmaya değmez Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Bu araçta orijinal halinde mercek var kısa bir beyin fırtınası yapacak olursak, * o zaman da adaptif çalışıyordu şimdide çalışıyor * o zamanda yıkama yoktu şimdide yok * far ayarı var zaten (aşağı yukarı sağa sola).. O yüzden geçer.. Adaptiflik bir sorun değil ki bu.Adaptiflerde xenon takılı olsa bile muayenede sarıları istiyorlar. adaptifte far yıkama zorunlu değildi ondan sorun yoktu far ayarı konusu bambaşka bir olay abi. farları açtığımda olan hareket var ya hani hatırladın mı? Ben o farların hareketini seyir halinde inişli çıkışlı yollarda da gözlemliyorum. yani sen bunu manuel olarak her daim ayarlayabilemezsin. Zaten muayeneden geçmezse bundan dolayı geçmez. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Adaptiflik bir sorun değil ki bu.Adaptiflerde xenon takılı olsa bile muayenede sarıları istiyorlar. adaptifte far yıkama zorunlu değildi ondan sorun yoktu far ayarı konusu bambaşka bir olay abi. farları açtığımda olan hareket var ya hani hatırladın mı? Ben o farların hareketini seyir halinde inişli çıkışlı yollarda da gözlemliyorum. yani sen bunu manuel olarak her daim ayarlayabilemezsin. Zaten muayeneden geçmezse bundan dolayı geçmez. Eren, senin aracında olan yüke göre aşağı yukarı olayını anlatmak istediğinin farkındayım, Bende diyorum ki, Bu araçta önceden de merceğin perdesi belli bir alanı aydınlatıyordu ve aşağı yukarı yüke göre hareket etmiyordu şimdide aynı durum var bir fark yok. Ampul rengi tamamen farklı bir durum. Seninde aracında D1S var Cihanın da aracında D1S.. Çakma xenon takarsa onu bilemem... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Bi-xenonu otomatik far ayarı ve far yıkaması olmadan muayeneden geçireceksin demek Geçmezzzzzzzzzz. Şayet muayene eden eleman bakarsa. Töbe Geçmez. Kardeşim o konu çok karışık bugün fabrikasyon xenon olup da far yıkaması olmayan bir sürü model var. Onlar nasıl geçiyor acaba?Mutlaka Olmalı. Mercekli h7 ise onda istemiyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Bu far TÜV muayenesinde kalır. Çünkü otomatik yükseklik ayarı özel bir beyin ile aracın aldığı yüke göre hatta geçtiği kasise göre ışık hizasını stabil tutmasıdır. Bu olmadan ve far yıkama olmadan geçmez geçemez. Cihan orjinal xenon lu merceksiz var ama far yıkamasız yok. Örnek Nissan Primera tekna 2004 üzeri 4 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Bu far TÜV muayenesinde kalır. Çünkü otomatik yükseklik ayarı özel bir beyin ile aracın aldığı yüke göre hatta geçtiği kasise göre ışık hizasını stabil tutmasıdır. Bu olmadan ve far yıkama olmadan geçmez geçemez. Cihan orjinal xenon lu merceksiz var ama far yıkamasız yok. Örnek Nissan Primera tekna 2004 üzeri Murat abi şu soruma mantıklı bir cevap verebilecek misin? Sabahtan beri aynı soruyu soruyorum, Bu araçta önceden orijinal bir mercek ve h7 ampul ile aracı ağzına kadar yüklüyor ve mercekler otomatik yüke göre aşağı yukarı hareket etmiyor, ( Far yıkaması o zamanda yok ) Bu araç neden muayeneden kalmıyor..?? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Zenon far standartini tuvturk belirlememis. Avrupadaki araclarin donanimini onaylayan kurum herneyse o belirliyor bu kurallari. Xeno farin goz alma ozelligi yuzunden otomatik yukseklik ayari ve seffaf far kullanilmasi, beyaz isiginin kirli yuzeyde az gostermesi nedeniyle de far yikama standarti konulmus. Bu standartlar gorsellik icin degil guvenlik icin konulmus. Bir ara forumda orjinal Mondeo'nun far yukseklik ayarini gecikmeli yapmasi nedeniyle ki isleyisi boyle muayebeden gecirmeyen Tuvturk istasyonu vardi. Konu epey buyumustu, sonradan cozuldu. Aracin muayeneden gecmemesi ayri konu ama sizin farlariniz kirlendigi anda kör bir aydinlatmayla yol alacak olmaniz kesin bir olgu. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 (düzenlendi) Aynen, gecmesi imkansiz adaptif olmasi onemsiz, yukseklik Ayari oto olacak far yikama olacak, mercek 've adaptif vardi simdide var degisen yok demenizde olmaz Olay ampulde xenon fena gucludur o yuzden oto ayar sart, halojen uzunlari gibi degildir xenon direk kör eder, neyse %1000 gecmez hatta oto ayar ve yikama taksanizda gecmez, orjinalde bu sekilde uretilen modeli yoksa bu aracin, sizden proje isterler zaten... 15 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Zenon far standartini tuvturk belirlememis. Avrupadaki araclarin donanimini onaylayan kurum herneyse o belirliyor bu kurallari. Xeno farin goz alma ozelligi yuzunden otomatik yukseklik ayari ve seffaf far kullanilmasi, beyaz isiginin kirli yuzeyde az gostermesi nedeniyle de far yikama standarti konulmus. Bu standartlar gorsellik icin degil guvenlik icin konulmus. Bir ara forumda orjinal Mondeo'nun far yukseklik ayarini gecikmeli yapmasi nedeniyle ki isleyisi boyle muayebeden gecirmeyen Tuvturk istasyonu vardi. Konu epey buyumustu, sonradan cozuldu. Aracin muayeneden gecmemesi ayri konu ama sizin farlariniz kirlendigi anda kör bir aydinlatmayla yol alacak olmaniz kesin bir olgu. Saygilarimla. 7 senedir hep xenonlu arabaya bindim.Farlar kirlense de kör bir aydınlatma olmuyor O kadar rahatsız edici bir durumda iner yıkarım zaten:) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Murat abi şu soruma mantıklı bir cevap verebilecek misin? Sabahtan beri aynı soruyu soruyorum, Bu araçta önceden orijinal bir mercek ve h7 ampul ile aracı ağzına kadar yüklüyor ve mercekler otomatik yüke göre aşağı yukarı hareket etmiyor, ( Far yıkaması o zamanda yok ) Bu araç neden muayeneden kalmıyor..?? Basit, halojenin gücü Xenonun yanında el feneri gibidir de ondan, senin mercekli halojenin uzun da beni rahatsız eder, xenonsa kör, bu sebeble geçmiyor, oto ayarını olmasi da bu sebeble zaten, aşırı güç farkı yüzünden geçmiyor anlayacağınız... Bu arada adaptif olayı önemsiz, ona bakmazlar bile.... Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Aynen, gecmesi imkansiz adaptif olmasi onemsiz, yukseklik Ayari oto olacak far yikama olacak, mercek 've adaptif vardi simdide var degisen yok demenizde olmaz Olay ampulde xenon fena gucludur o yuzden oto ayar sart halojen uzunlari Gibi degildir xenon direk kör eder, neyse %1000 gecmez hatta oto agar 've Guiana taksanizda gecmez, orjinalde by sekilde uretilen modeli yoksa bu aracin, sizden proje isterler zaten... Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Zaten 5 kere yazdım yedek farlarla muayeneye gideceğim diye. Ama bu yasak gerekli mi değil mi onu tartışmak lazım. Belçika'da akrabam var xenonda sadece merceği kontrol ediyorlar diyor. Biz acaba kraldan çok kralcılık mı yapıyoruz? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 (düzenlendi) 7 senedir hep xenonlu arabaya bindim.Farlar kirlense de kör bir aydınlatma olmuyor O kadar rahatsız edici bir durumda iner yıkarım zaten:)Buna katılırım ama muayeneden geçmez o yüzden bende yepyeni 2.bir far takımı var bu yüzden Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Zaten 5 kere yazdım yedek farlarla muayeneye gideceğim diye. Ama bu yasak gerekli mi değil mi onu tartışmak lazım. Belçika'da akrabam var xenonda sadece merceği kontrol ediyorlar diyor. Biz acaba kraldan çok kralcılık mı yapıyoruz?Krali yada belcikayi bilmem, bizde kanun bu, geçmez: keşke dediğin olsa ama olmuyor ne yazıkki, 2. Takımın varsa sorunda yok zaten, benim gibi takip geciyorsundur.Gereklimiye gelince, bence çok değil ama kanun böyle bizde be yazikki... 15 Mart 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 7 senedir hep xenonlu arabaya bindim.Farlar kirlense de kör bir aydınlatma olmuyor O kadar rahatsız edici bir durumda iner yıkarım zaten:)Sozkonusu guvenli sürüşse subjektif yorumlarin bir onemi yok, sizin belirttiginiz cozumun de. Bu standarti koyan guvenli surus icin far yikama sistemi olacak demis. Ben demiyorum yanlis anlasilmasin. Farin kirlenmesi durumunda onlar bir guvenlik acigi farketmisler. Ne kadar kirlenirse gostermez kisminda eger ki genis bir tolerans olsaydi bu kadar kesin bir sekilde far yikamayi sart kosmazdi. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Zaten 5 kere yazdım yedek farlarla muayeneye gideceğim diye. Ama bu yasak gerekli mi değil mi onu tartışmak lazım. Belçika'da akrabam var xenonda sadece merceği kontrol ediyorlar diyor. Biz acaba kraldan çok kralcılık mı yapıyoruz? Aslına bakarsanız otomatik eğim bile bi yerden sonra xenon'lar için yetersiz. Zira otomatik eğim dahi olsa far üstünden manuel ayar yapma imkanı her zaman var. Yani far ayarı zaman zaman kendi kendine de bozulabilir. Eskiden TUVTURK'te far ayarınız bozuksa da kalıyordunuz. Şimdi biri Allah'a biri toprağa baksa da geçiyorsunuz. Ha, kraldan çok kralcılık meselesine gelirsek: Siz hiç istanbul gibi bir trafiği olan, 3 saat trafikte beklediğiniz, karşı şeridin de tıkalı olduğu ama ay gibi yüzünüzde parlayan xenon'larla yolculuk ettiniz mi? Ben ayarsız gördüğüm her xenon'a, hatta halojene bile uzunları çakıyorum. Çok rahatsız ediyor beni açıkçası... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Anlaşılan bana Fizik'de Optik ve Işığın tanecik kuramına göre mantıklı açıklama yapabilecek kişi yok sanırım. Bu konu tamamen ayrı bir konu açılarak tartışılması gerekir. Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım. Cihan kardeşim on numara olmuş güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Aslına bakarsanız otomatik eğim bile bi yerden sonra xenon'lar için yetersiz. Zira otomatik eğim dahi olsa far üstünden manuel ayar yapma imkanı her zaman var. Yani far ayarı zaman zaman kendi kendine de bozulabilir. Eskiden TUVTURK'te far ayarınız bozuksa da kalıyordunuz. Şimdi biri Allah'a biri toprağa baksa da geçiyorsunuz. Ha, kraldan çok kralcılık meselesine gelirsek: Siz hiç istanbul gibi bir trafiği olan, 3 saat trafikte beklediğiniz, karşı şeridin de tıkalı olduğu ama ay gibi yüzünüzde parlayan xenon'larla yolculuk ettiniz mi? Ben ayarsız gördüğüm her xenon'a, hatta halojene bile uzunları çakıyorum. Çok rahatsız ediyor beni açıkçası... Arkadaşlar son kez yazıyorum.Bu farlar muayeneden geçmez. Ben de bunun farkındayım .Yedek farlarım ile gideceğim. Farını modifiye eden herkes gibi yani. Ben burda adaptif özelliğini bozmadan bi xenon yapılabiliyor. Bunu belirtmeye çalıştım. Düşünen arkadaşlara foto ve video ile destek olmak istedim. Muayene konusu dışında eleştirilerinizi beklerim:) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 7 senedir hep xenonlu arabaya bindim.Farlar kirlense de kör bir aydınlatma olmuyor O kadar rahatsız edici bir durumda iner yıkarım zaten:)Fardaki çamur Işık Çizgisini bozduğu için Karşıdan gelene zarar veriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts