Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Hariç olan benmiyim abi http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247420-focus-25-mercekli-titanium-x-far-ameliyat%C4%B1/ Şu an net hatırlamıyorum.Senin araçta donanım olarak Adaptif özelliği var ise doğrudur. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Şu an net hatırlamıyorum.Senin araçta donanım olarak Adaptif özelliği var ise doğrudur. Adaptif özelliği yok abi,takıldım sana 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Vallahi cesaret gerektiren bir çalışma. Sonuç gerçekten güzel. Elinize cebinize sağlık. Bizede yol göründü fırsat olursa yapmak istediğim bir çalışma. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Elinize sağlık çok begendim benim de hep takıldığım nokta idi ileride tit x alırsam bixenon yaptırırım ama adaptif özelliği de bosuna iptal olacak diye düşünürdüm canlı canlı görmüş oldum müthiş el emeği Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 18 Mart 2015 Yazar Paylaş 18 Mart 2015 Aynen ben de adaptif özelliği gitsin istemedim.Daha önce titanyum x farına bi xenon Uygulamaları olmuş ama adaptif çalışırken video veya foto görmedim.Siz de yapmayı düşünüyorsanız iki konuya dikkat edin. Birincisi Mercek ile etrafındaki kap arasında boşluk kalmasın. Ikincisi de hizalama çizginiz düzgün olsun. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 21 Mart 2015 Yazar Paylaş 21 Mart 2015 Arkadaşlar geçen hafta bitirdiğim farları yine açtım:)Esnek LED'in şeklini değiştirdim.Dün gece kapadım silikon kurudu ve bugün deneme fırsatım oldu. Böyle daha çok hoşuma gitti. Yorumlarınızı beklerim:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Yanlış anlaşılmak istemem lakin bence komple çıkarmalısın.Akşamları gayet güzel görünebilir bu ayrı ama far boşt aiken bu şekilde bir görsellik farları bitiriyor sanki.Çerçeve krom olsa bi nebze görsellik olarak sıkıntı olmayabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Desemmi acaba dedim ama oktay abi düşüncelerime tercüman oldu. Zevk meselesi tabiki ama gündüz görüntüsü bencede sırıtır. Gece için diyecek söz yok bencede çok hoş. Karar sizin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 füme film kaplansa tam olacak sanırım yine de güzel bence Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 füme film kaplansa tam olacak sanırım yine de güzel benceBu seferde görüşü engeller. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Harika bir çalışma, mercek çizgisi birçok ustanınkinden daha güzel. Çok beğendim güle güle kullanın. Esnek şerit eski yerinde daha güzelmiş yada hiç olmasa çok daha orjinal olacaktır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Bu seferde görüşü engeller. farlara değil ki içerideki gündüz ledlerine Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 farlara değil ki içerideki gündüz ledlerine Pardon ya. Düşünemedim. Aslında mantıklı. benim bir düşüncem var buna benzer ama kaş kısmının içinden yapabilirsem drl yi deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Plexi ile bu tarz birşey yapmış olsaydı oda sırıtacaktı. Siyah zemin üstünde kalın puntalı herşey yanmıyorken aynı görüntüyü verir. Focus 2,5 için o bölgede daha iyisini yapabilen görmedim. İşlevsel olarak bence güzel bir ürün. Tek tek ledlerle uğraşma ameleliğini ortadan kaldırmış. Çizgi ve adaptif çok güzel. Çoğu ustaya taş çıkartır.. Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 21 Mart 2015 Yazar Paylaş 21 Mart 2015 Yanlış anlaşılmak istemem lakin bence komple çıkarmalısın.Akşamları gayet güzel görünebilir bu ayrı ama far boşt aiken bu şekilde bir görsellik farları bitiriyor sanki.Çerçeve krom olsa bi nebze görsellik olarak sıkıntı olmayabilir. Oktay Bey biraz kullanırım beğenmezsem çıkarırım:) Pleksi ile oraya özel kanal yapabilirim. Elimde alet edevat var ama şu aralar tayin falan bekliyorum çok detaylı işlere girmek istemiyorum:) Desemmi acaba dedim ama oktay abi düşüncelerime tercüman oldu. Zevk meselesi tabiki ama gündüz görüntüsü bencede sırıtır. Gece için diyecek söz yok bencede çok hoş. Karar sizin. Ben de yapay durmasın diye uzunlarından almadım. En kısası 30 cm di.Beğenmezsem çıkarırım:) füme film kaplansa tam olacak sanırım yine de güzel bence Film kaplarsak ışık şiddeti azalabilir.Ama denemek lazım:) Harika bir çalışma, mercek çizgisi birçok ustanınkinden daha güzel. Çok beğendim güle güle kullanın. Esnek şerit eski yerinde daha güzelmiş yada hiç olmasa çok daha orjinal olacaktır. Sami Bey çok tşk.ler. Mercek çizgisi çok önemli. Sonuçta asıl amacımız o. Gündüz LED'ini beğenmezsem çıkarırım. Ama çizgisi yamuk, aydınlatması karşıdan gelenin gözünü alan, sağ far yukarı sol far aşağı bakan bir farın maalesef çaresi yok 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Plexi ile bu tarz birşey yapmış olsaydı oda sırıtacaktı. Siyah zemin üstünde kalın puntalı herşey yanmıyorken aynı görüntüyü verir. Focus 2,5 için o bölgede daha iyisini yapabilen görmedim. İşlevsel olarak bence güzel bir ürün. Tek tek ledlerle uğraşma ameleliğini ortadan kaldırmış. Çizgi ve adaptif çok güzel. Çoğu ustaya taş çıkartır..Kesinlikle bu konuyu gördüğümde gerçekten sevindim çünkü aklımda hep vardı. Arkadaşımız çok güzel konuya imza atmış. Bizede örnek almak düşer. Pleksi ile yapmak istediğim dıştan değil içten olacak şekilde aslında. Görsel olarak bakıldığında belli olmayacak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Kesinlikle bu konuyu gördüğümde gerçekten sevindim çünkü aklımda hep vardı. Arkadaşımız çok güzel konuya imza atmış. Bizede örnek almak düşer. Pleksi ile yapmak istediğim dıştan değil içten olacak şekilde aslında. Görsel olarak bakıldığında belli olmayacak.Ben ne yapacağını anladım. [emoji48] Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Far yarıda kaldı bu parçanın adı nedir nerden bulunur ufak kelepçe gibi olanı Yorum bağlantısı
Cihan Göllü 29 Mart 2015 Yazar Paylaş 29 Mart 2015 Ben yaptıktan sonra 2 tane artmıştı o parçadan. Dün akşam baktım sadece birini bulabildim. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Saok cihan bağlantısını yapamadım ama yani elektirikten çok anlamam yani sibyalin artısı patkın artısı hangisi bilmem Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 eline koluna sağlık adaptif bi xenon mükemmel olmuş,işlemde profesyonel olmuş.farı ısıtıp açan ve herhangi bir zarar vermeyen ustanında ellerine sağlık o farı ısıtıp belki 5 defa açan biri olarak söylüyorum tek kelime ile kusursuz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Elinize emeğinize sağlık. Güzel işçilik, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts