Zafer Bakar 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 merhaba başlıkta da belirttiğim gibi motor no nerde acaba bulamıyoruz.Ayrıca aracın şasi numarasını tam yazarak sorgulattığımızda eksik veya yanlış bilgi girdiniz diyor bu ne demek? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 şase noda sıfır yada o harfi varsa ikisinide deneyerek tekrar kontrol edin Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Mart 2015 Yazar Paylaş 14 Mart 2015 şase noda sıfır yada o harfi varsa ikisinide deneyerek tekrar kontrol edin evet vardı ikisinide denedik aracı satıyoruz alıcı ikisinide denediğini söylüyor ama yine aynı sonucu aldığını söyledi motor no dan bakıtıralım dedik onuda bulamadık alırken baktık birşey yoktu herşey gözüküyordu Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 On camda yazan saseyi mi denediniz ruhsatta yazan mi 0 O olabiliyor Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 evet vardı ikisinide denedik aracı satıyoruz alıcı ikisinide denediğini söylüyor ama yine aynı sonucu aldığını söyledi motor no dan bakıtıralım dedik onuda bulamadık alırken baktık birşey yoktu herşey gözüküyordu motor no ruhsatta yazar kesin yanlış yazıyordur Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Mart 2015 Yazar Paylaş 14 Mart 2015 motor no ruhsatta yazar kesin yanlış yazıyordur Muhtemelen, ancak yanlış yazması normal mi yani yapılabilincek bir hata mı yoksa anormal birşey mi var On camda yazan saseyi mi denediniz ruhsatta yazan mi 0 O olabiliyor Evet hepsini denemiş alıcı şimdi Sigortacısından bakıyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 Motor numarası şase numarasının son 7 hanesidir. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2015 Paylaş 14 Mart 2015 Muhtemelen, ancak yanlış yazması normal mi yani yapılabilincek bir hata mı yoksa anormal birşey mi var Evet hepsini denemiş alıcı şimdi Sigortacısından bakıyorlar sistemde de arıza olabilir geçen araba alırken aynısı oldu plakayı yolladım gelen mesajda son 4 han. tuttu önemsemedim sonra sigortacıma baktırdım dogru çıktı Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Mart 2015 Yazar Paylaş 14 Mart 2015 (düzenlendi) sistemde de arıza olabilir geçen araba alırken aynısı oldu plakayı yolladım gelen mesajda son 4 han. tuttu önemsemedim sonra sigortacıma baktırdım dogru çıktıO zaman sıkıntı yok bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler araba alıp satarken çok sıkıntı yaratır umarım düzene otururBizimkiler halletmişler zaten durumu sigortacıdan Saygılar... 14 Mart 2015 tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts