İçeriğe Yönlendir

2004 Focus Motor No Nerede

Zafer Bakar

Recommended Posts

Zafer Bakar

merhaba başlıkta da belirttiğim gibi motor no nerde acaba bulamıyoruz.Ayrıca aracın şasi numarasını tam yazarak sorgulattığımızda eksik veya yanlış bilgi girdiniz diyor bu ne demek?

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

şase noda sıfır yada o harfi varsa ikisinide deneyerek tekrar kontrol edin

evet vardı ikisinide denedik aracı satıyoruz alıcı ikisinide denediğini söylüyor ama yine aynı sonucu aldığını söyledi motor no dan bakıtıralım dedik onuda bulamadık alırken baktık birşey yoktu herşey gözüküyordu

Yorum bağlantısı
Misafir

evet vardı ikisinide denedik aracı satıyoruz alıcı ikisinide denediğini söylüyor ama yine aynı sonucu aldığını söyledi motor no dan bakıtıralım dedik onuda bulamadık alırken baktık birşey yoktu herşey gözüküyordu

motor no ruhsatta yazar kesin yanlış yazıyordur

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

motor no ruhsatta yazar kesin yanlış yazıyordur

Muhtemelen, ancak yanlış yazması normal mi yani yapılabilincek bir hata mı yoksa anormal birşey mi var

On camda yazan saseyi mi denediniz ruhsatta yazan mi 0 O olabiliyor

Evet hepsini denemiş alıcı şimdi Sigortacısından bakıyorlar

Yorum bağlantısı
Misafir

Muhtemelen, ancak yanlış yazması normal mi yani yapılabilincek bir hata mı yoksa anormal birşey mi var

Evet hepsini denemiş alıcı şimdi Sigortacısından bakıyorlar

sistemde de arıza olabilir geçen araba alırken aynısı oldu plakayı yolladım gelen mesajda son 4 han. tuttu önemsemedim sonra sigortacıma baktırdım dogru çıktı

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
(düzenlendi)

sistemde de arıza olabilir geçen araba alırken aynısı oldu plakayı yolladım gelen mesajda son 4 han. tuttu önemsemedim sonra sigortacıma baktırdım dogru çıktı

O zaman sıkıntı yok bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler araba alıp satarken çok sıkıntı yaratır umarım düzene oturur

Bizimkiler halletmişler zaten durumu sigortacıdan

Saygılar...

tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...