hakan aras 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 arkadaşlar meraba. benim aracta geçen gün kputu açtığımda resimdeki hortumun diğer ucunu yerinden kopup çıktığını farkettim. şimdi bu hortumun adı ne, intetrnette araştırıyorum ama bulamıyorum. bide bu hortumun görevi ne araçta? ve bu hortum çıkmış vaziyette arabayı kullanmak araca zarar verirmi? yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
hakan aras 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 (düzenlendi) resimdeki hortumun adı ne arkadaşlar? bulamıyorum bu hortumu benim araçtaki kırılmış. bide bunun görevi ne ? bu şekilde araca binmenin bi zararı varmı? 15 Mart 2015 tarihinde hakan aras tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Kısa vade de sorun olmaz ancak bu hortum motorun düzenli çalışması için takılı olmalıdır. Yorum bağlantısı
hakan aras 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 Kısa vade de sorun olmaz ancak bu hortum motorun düzenli çalışması için takılı olmalıdır. peki bu hortumun adı ne internetten aradım bulamadım. bu parçayı sipariş vermem lazım yardımcı olursanız sevinirim. bide bunun takılı olmaması motor sesinin fazla çıkması ve rölantide titrememe yaparmı ve yakıtı artırırmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts