Emre Sutay 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) G4 ile çekilmiştir Bandırma liman 2016 yılbaşı gecesi.. 2 Kasım 2016 tarihinde Emre Sutay tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Kalite düşmesin diye Tam boyutta koydum. Cihaz LG G4 Genelde 50 iso ve 8-15 SN pozlama ile çekildi. son resim harika.. 3sene yıldırımın bol olduğu bir gece elektrikler de yok, can sıkıntısına iphone 3gs ile çekmek için bayağı oyalanmıştım ama 3mp basit kameradan ne beklersin ama oldukça güzel sonuçlar elde etmiştim yine de.. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 Erol abi daima hayatın içindesin..[emoji106] [emoji106] [emoji106] Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Mevsimi değil gibi ama bu telefonla ancak bu kadar. 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Bence fotoğrafın çekildiği cihazın marka modelini de yazın. Hangi cihazlar güzel yakalıyor görelim bilelim 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Yahu sen ofis adamısın, arazi canlısıyla nerde karşılaştın [emoji1] Bence fotoğrafın çekildiği cihazın marka modelini de yazın. Hangi cihazlar güzel yakalıyor görelim bilelim Aynen güzel olur Ve mekan neresi yer semt vs buda mühim..[emoji106] [emoji122] 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Bence fotoğrafın çekildiği cihazın marka modelini de yazın. Hangi cihazlar güzel yakalıyor görelim bilelim Ben genelde yazıyordum ama bu sefer atlamışım Sony Xperia M5 Yahu sen ofis adamısın, arazi canlısıyla nerde karşılaştın [emoji1] Aynen güzel olur Ve mekan neresi yer semt vs buda mühim..[emoji106] [emoji122] Evin yanındaki parkta oğlanla vakit geçirirken gördük 1 Yorum bağlantısı
Engin Akşen 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 iPhone 5s. Adıyaman Atatürk Barajı... 6 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 ne o abi, babadan azar mı işittin de kilimin desenlerini inceliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 ne o abi, babadan azar mı işittin de kilimin desenlerini inceliyorsun Kilim değil aslında. Masa örtüsü. Ne demiş şair; Kilimin dilinden ancak Anlayan okur.. Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur Kilimin dilinden ancak anlayan okur Sırlarımı verdim sana sevgimi verdim Şu gönlümü kilim yaptım yoluna serdim Ayıptır günahtır diye Kilit vurdular dilime Aşkı dokudum kilime Anlıyor musun Yetinmedim türkü yaktım Gayrı bu canımdan bıktım Hani senin olacaktım Dinliyormusun Kilim kalpin aynasıdır gönlün sesidir Her nakışı bir duygunun ifadesidir Kilim sevgiliye cağrı aşka davettir Kimi renkler şikayettir kimi hasrettir Ben şu gönül dergahında aşkı okudum Kilim yare mektupumdur arzıhalimdir Her nakışı bir kelime kalem elimdir Elin değmedi elime İsmin dolandı dilime Aşkı dokudum kilime Anlı yormusun Yetinmedim türkü yaktım Gayrı bu canımdan bıktım Hani senin olacaktım Dinliyor musun... Fatih Kısaparmak 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 [\quote] Çocukken (4 yada 5 yaşlarındaydım, ) evden kapıdaki çöp kutusuna çöp atmaya çıktım, 15-20 kazdan oluşan bir çete bağırarak takıldı peşime.. 3-5 dakika kovaladılar beni,hedefleri elimdeki çöp torbasıymış ne bileyim ben? hala kaz görünce o gün gelir aklıma, hiç bi hayvandan korkmam ama kaz görünce tedirgin olurum 5 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 [\quote] Çocukken (4 yada 5 yaşlarındaydım, ) evden kapıdaki çöp kutusuna çöp atmaya çıktım, 15-20 kazdan oluşan bir çete bağırarak takıldı peşime.. 3-5 dakika kovaladılar beni,hedefleri elimdeki çöp torbasıymış ne bileyim ben? hala kaz görünce o gün gelir aklıma, hiç bi hayvandan korkmam ama kaz görünce tedirgin olurum [emoji28] Tıssss diye ses çıkarmaları ayrıca korkonç,dişleride var, korkman normal [emoji5] Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Note 4 + Panaroma +Hdr + Hakkari dağları 10 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 12 Kasım 2016 Yazar Paylaş 12 Kasım 2016 Sony Xperia Z3 / İstanbul - Karaköy Öncesi Sonrası 5 Yorum bağlantısı
Murat Demirsen 13 Kasım 2016 Paylaş 13 Kasım 2016 Memleketimin ilginç insanları ve ilginç hareket tarzları. Bırakın artık şu düşüncesiz hareketleri.... Tam 1saat adamın gelmesini bekledik!!! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts