Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Olympus sağolsun.. Telefonumu suya sokacak kadar aklımdan zorum yok henüz.. Heee.benimde[emoji4] Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Olympus sağolsun.. Telefonumu suya sokacak kadar aklımdan zorum yok henüz.. Benim vardı zorum artık takoz var kulağıma bile götürmüyorum.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 31 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2015 Eyt maşallah, bendede bir sarı var da seninki kadar poz vermeyi henüz öğrenemedik ) Allah nazarlardan saklasın.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 (düzenlendi) Bunlarda note 2 hdr acik cekilmistir 31 Ağustos 2015 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 30 Ağustos bizim site Buda 2 hafta önce Kozyatağı Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Telefondan HDR yi seçip çekmek yeterli mi? Portre/ insan fotoğraflarında pek iyi sonuç elde edemedim. Manzaralar daha iyi oluyor HDR de sanırım.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Telefondan HDR yi seçip çekmek yeterli mi? Portre/ insan fotoğraflarında pek iyi sonuç elde edemedim. Manzaralar daha iyi oluyor HDR de sanırım.. Bu efektleri telefonda yapmıyorum ben o yüzden tam bilemeyeceğim, ancak hdr tipi programlarda her zaman manzara resimleri daha iyi sonuç veriyor haklısın Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hemen bi deneme yaptım. Sizinkiler kadar iyi olmasa da sanırım idare eder.. İ Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hemen bi deneme yaptım. Sizinkiler kadar iyi olmasa da sanırım idare eder.. Sen ne ile efekt veriyorsun ? Hdr için telefonda pek iş gören bir uygulama yok, asıl program pc için Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sen ne ile efekt veriyorsun ? Hdr için telefonda pek iş gören bir uygulama yok, asıl program pc için Standart kamera dan HDR özelliğini seçip yaptım. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Standart kamera dan HDR özelliğini seçip yaptım. Onlar pek etkili değil, imkanın varsa photomatix programını yükle hdr efeklerde üstüne tanımam Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Buda bizim yan komşunun helikopteri gerçek mi yoksa kumandalı mı tam anlayamadım gezintiyemi çıkmış acaba Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 gerçek mi yoksa kumandalı mı tam anlayamadım gezintiyemi çıkmış acaba Gerçek helikopter bizim ofisin yanında abinin helikopter pisti var oraya gelip gider hep Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Gerçek helikopter bizim ofisin yanında abinin helikopter pisti var oraya gelip gider hep Söz konusu İstanbul olunca helikopter,uçak jet normal gündelik araçlar oluyor galiba Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Söz konusu İstanbul olunca helikopter,uçak jet normal gündelik araçlar oluyor galiba Sen gel Atatürk havalimanı etrafında 1 saat dur bakalım Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Söz konusu İstanbul olunca helikopter,uçak jet normal gündelik araçlar oluyor galiba Valla böyle abiler için normal gündelik araç oluyor da bizde anca resmini çekebiliyoruz işte Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 (düzenlendi) HDR Candır bakmayın bu ara telefonum yok Kıssadan hatırlatmak gerekirse HDR Effects programını kullanıyordum fazlasıyla memnun edici derecede değişimler yapıyor.. 1 Eylül 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sen gel Atatürk havalimanı etrafında 1 saat dur bakalım Ben almayayım abi en iyisi antep bana yeter Valla böyle abiler için normal gündelik araç oluyor da bizde anca resmini çekebiliyoruz işte Bizde resimlik de yok Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 (düzenlendi) Bizde resimlik de yok Bende daha önce yaptığım bir tane helikopter maketi var onu yollayayım istersen 1 Eylül 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Bende daha önce yaptığım bir tane helikopter maketi var onu yollayayım istersen öm ile atıyorum abi adresi gerçeği yok bari maketi olsun Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 öm ile atıyorum abi adresi gerçeği yok bari maketi olsun [emoji3]Yolla gönderebilirim istersen ufak tefek birşey zaten kutuda gider Antepe kadar Yorum bağlantısı
Recommended Posts