Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Erkan'cım kusura bakma araya kaynak yapıyorum.. Sony Xperia Ion 12 Mp olarak çekildiler. Açılmada problem olmaması adına boyutlarını küçülttüm. Boztaş/ Demirköy/ Kırklareli/ 17.05.2015/ Pazar Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Ooo bunlarda harikaymış zaten kaynak serbest güzel fotoğraflar paylaşılmaya başlandı Kerem Minaz.. Bende kim sorarsa damat'ım henüz gezdirilmedik epey yer var kayınpederin memlekette O da kırklarelili.. Nasıl gidilir buraya ne kadar sürer? Ben hafta sonları Kamiloba'dayım hep böyle ailecek bir tur yapılabilecek bir yermidir ? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Ooo bunlarda harikaymış zaten kaynak serbest güzel fotoğraflar paylaşılmaya başlandı Kerem Minaz.. Bende kim sorarsa damat'ım henüz gezdirilmedik epey yer var kayınpederin memlekette O da kırklarelili.. Nasıl gidilir buraya ne kadar sürer? Ben hafta sonları Kamiloba'dayım hep böyle ailecek bir tur yapılabilecek bir yermidir ? Aynen.. Ailecek turluk biryer. İnan hayran kalacaksın doğaya. İç kesimler ormanlık, dereler filan var. Kıyı kesimden devam edersen, Trakya nın Karadeniz sahillerine gidiliyor. Oraları da bir harika. İğneada, Kıyıköy, Kastro vb yerler. Bu mevkiide gezilip görülecek yerler arasında ayrıca Dupnisa Mağrası mevcut. Bölgede bolca kuzu çevirme ve alabalık tesisi var. Sahilde yine balık restorantlarında balık yemek şart. Kısaca yol tarifi aşağıdaki gibi. Google Maps e Boztaş, Demirköy, Kırklareli yada Kıyıköy/ İğneada Kırklareli yazarsan detay tarif verir. Ayrıca konumda daha fazla foto mevcut.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/263102-trakyalı-2/?p=2689625 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2015 Güne tatlı başlamak.. Kahve Dünyası / Acıbadem Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 (düzenlendi) 23 Kasım görünümlü 23 haziran havası 23 Haziran 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Gerçekten ünün anlam ve önemine uygun bir kare olmuş.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Alttaki Rolls Royce ama üsttekini tam kestiremedim.. Dün istanbul semalarında.. Buda yine dünkü bursa seyahatimden ufak bir kare.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 Rolls Royce herhalde bu albümdeki en değerli foto ünvanını aldı ) Bursa benim memleket o kafede favori mekanım setbaşı mağfel.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Rolls Royce herhalde bu albümdeki en değerli foto ünvanını aldı ) Bursa benim memleket o kafede favori mekanım setbaşı mağfel.. Ben fotoğrafı yol kenarından kaldırımdan çektim.. Zafer Plaza dan yukarı doğru çıkarken ana yol üzeri burası.. Oldukça yüksek bir yer.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 Valla bakma benimde bilmiş yazdığıma bendede Hüviyette yazıyor Bursa diye pek iyi bilmiyorum. Az evvel telefondan bakmıştım şimdi bilgisayardan baktım ve burası dediğim yer değilmiş Ama bursamın her hali güzel.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Valla bakma benimde bilmiş yazdığıma bendede Hüviyette yazıyor Bursa diye pek iyi bilmiyorum. Az evvel telefondan bakmıştım şimdi bilgisayardan baktım ve burası dediğim yer değilmiş Ama bursamın her hali güzel.. Mahfelin karşısı burası doğru tahmin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2015 Paylaş 29 Haziran 2015 Hafta sonu deniz manzaralı bir mekanda iftar yaptık.. Konum olarak güzel bir yer. Bahçede çeşitli kuşlar mevcut.. Buda Gulyabaniii.... :D Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Bugün ki instagram paylaşımım.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2015 Bursa Gölyazı.. (Sony Xperia Z2) Harika olmuş tebrikler.. Hdr programıyla da böyle bir şey ortaya çıkıyor [emoji106] [emoji51] 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2015 (düzenlendi) Günün instagram paylaşımım.. Keyifli huzurlu cumalar.. 3 Temmuz 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 İ8 Acaip uzuyordu fişek gibiydi valla[emoji3] Memleketim:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Fotoğraflar hiçbir efekt uygulamadan, Sony Xperia Ion ile çekilmiştir. Erkan, güzel buldukların ile hdr mdr filan oynayabilirsin.. (misin?) 02.07.2015 Perşembe günü gitmiş olduğum Edremit seyahatinden kareler, Koru Dağından aşağıya salındığınız da, denizin ilk görüntüleri, Gelibolu, Feribot ile karşıya geçerken, Cunda adası (Alibey) Ayvalık, Şeytan Sofrası/ Ayvalık, Hasanaki restaurant/ Küçükkuyu, Edremit te İş görüşmesine gittiğimiz şirket sahibinin hobisi, Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Harika bir tur olmuş yıllardır özlemini çekip bir türlü yapamadığım çocukluğumun geçtiği yerler.. Ayvalık küçükkuyu cunda adası heleki o ilk denizin görülme anı Teşekkürler öncelikle.. Güzel bir gezi olmuş iş için olsa bile iyiymiş yani .. Tez zamanda HDR'lana bu fotoğraflar ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts