İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Defalarca denedim ama pek beceremedim bu tekniği sanırım. Tam istediğim yere odaklanmadı nedense.. En iyisi bu oldu. Erikler çiçek açmış.

Bazı telefonlar var fotoğraf çekebiliyor, öyle nokta odaklamalı fotoğraf çekmek istiyorsan fotoğraf çekebilen bir telefon almalısın. :bravo:  ;)  :kihkih:

Yorum bağlantısı

Bazı telefonlar var fotoğraf çekebiliyor, öyle nokta odaklamalı fotoğraf çekmek istiyorsan fotoğraf çekebilen bir telefon almalısın. :bravo:  ;)   :kihkih:

Oldu olacak bunun içine at, öğüt beni abi..  :i-ih:  :(

30b49d8c4a37ca7665eb.jpg

27433_m.jpg

fakirlik_617752-800x795.jpg

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bir ağırlık çöktü..

Nasıl çökmesin ki  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Hakkaten Kerem hangi marka modelse söylede kimse almasın [emoji16] [emoji41] [emoji17] [emoji107] [emoji30] [emoji327]

Yorum bağlantısı

Ama yine de fotoğraf çekebilen bir telefon almalısın. :D

Hakkaten Kerem hangi marka modelse söylede kimse almasın [emoji16] [emoji41] [emoji17] [emoji107] [emoji30] [emoji327]

Minyatür modda makro yapamadı diye mi? :unsure2: 500 Tl ye daha iyisini yapacak telefon önerin, hemen alayım.  ;)  :p

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Minyatür modda makro yapamadı diye mi? :unsure2: 500 Tl ye daha iyisini yapacak telefon önerin, hemen alayım.  ;)  :p

Oooo o fiyattaysa tamam minyatür çokta şart değil, hesap kitapta yapar o  :bravo:  :flowers:

Yorum bağlantısı

Oooo o fiyattaysa tamam minyatür çokta şart değil, hesap kitapta yapar o  :bravo:  :flowers:

Utanmasa tost yapacak ta, biraz çekingen abisi.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Oooo o fiyattaysa tamam minyatür çokta şart değil, hesap kitapta yapar:bravo:  :flowers:

bence kerem şunu kullanıyor. zira çekim kaliteleri de aynı  :D

0f2d7176-ae39-4f82-9dcf-92efffb5b2ac.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

bu egzoz için içeriden bir yorum geldi; "az daha uzataymış camdan içeriye doğru, arabanın içi de ısınırdı" diye :=)

kBjV6r.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Utanmasa tost yapacak ta, biraz çekingen abisi. ;) [emoji14] :D

Bendekide iyi odaklayamıyor ama güzel saç kurutuyor..

da5a624a950772d572e69ce6482b2e7b.jpg

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

İstanbul'un artık bitmiş bir şehir olduğunun resmi.

Bende hemen sağdaki o küçükyalı iş merkezinin arka tarafındayım doğuş.. Sabah 8'e doğru yan yol bile doluyor çok fena..

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bende hemen sağdaki o küçükyalı iş merkezinin arka tarafındayım doğuş.. Sabah 8'e doğru yan yol bile doluyor çok fena..

Çok nadiren arabayla işe gidiyorum gittiğim zamanda bildiğim tüm ara yolları, kaçamakları, kestirmeleri kullanıyorum ama nafile kaçacak yer yok artık durum çok kötü 

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Çok nadiren arabayla işe gidiyorum gittiğim zamanda bildiğim tüm ara yolları, kaçamakları, kestirmeleri kullanıyorum ama nafile kaçacak yer yok artık durum çok kötü

c236019fc939ed56b1bc1a981c251234.jpg

Ben arabayı her sabah küçükyalıda bırakıyorum, eğer arabaylada geçeceksem yanyollar dışında kullanmıyorum. Kücükyalıda tünelli yanyol. Bostancıda yine aytemiz tarafı yanyol. Sonra Optimum'a gelmeden kendimi yolun soluna atıyorum yine içerenköy tarafından yan yollarım var malum fikirtepe sanayi yanyoluyla daha hızlı gidiyorum :)

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...