Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 %10 not perfekto.. Sıcak içtim, pek anlaşılmamış olabilir tadı. Doğanay dan pek farklı hissettirmedi. Soğuyunca tekrar bakarım. Sıcak mı? Gurultu başladıysa malum yere yakın bir pozisyon al, başlamadıysa artık ne biliyorsan, kozalak, mısır koçanı........ Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Sıcak mı? Gurultu başladıysa malum yere yakın bir pozisyon al, başlamadıysa artık ne biliyorsan, kozalak, mısır koçanı........ Darbeli matkap nasıl? doğanaymı?? bak senin damak tadını sorgulamaya başladım şimdi..doğanay niree bu şalgam niree alakası yok, ama soğuk iç mutlaka sıcakken bir halta benzemiyor bencede Biz Avrupalıyız Doğuş. Ömrümüzde şalgam mı gördük? Ne bulursak içiyoz işte.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Darbeli matkap nasıl? Biz Avrupalıyız Doğuş. Ömrümüzde şalgam mı gördük? Ne bulursak içiyoz işte.. Kıyamam sana! Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Darbeli matkap nasıl? Biz Avrupalıyız Doğuş. Ömrümüzde şalgam mı gördük? Ne bulursak içiyoz işte.. Homur homur yapıyorsa o iş tamam [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Homur homur yapıyorsa o iş tamam [emoji23]Yalnız Mükremin abi pozisyon al demiş Kerem abi darbeli matkap yazmış şimdi kameramizdan ne yansıdı ?biri bama anlatsın Sıcak mı? Gurultu başladıysa malum yere yakın bir pozisyon al, başlamadıysa artık ne biliyorsan, kozalak, mısır koçanı........ Darbeli matkap nasıl? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Yalnız Mükremin abi pozisyon al demiş Kerem abi darbeli matkap yazmış şimdi kameramizdan ne yansıdı ?biri bama anlatsın Kimse yoğurdum ekşi demez Samedim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Yalnız Mükremin abi pozisyon al demiş Kerem abi darbeli matkap yazmış şimdi kameramizdan ne yansıdı ?biri bama anlatsın Şahsen benim yoğurdum çok tatlı [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Şahsen benim yoğurdum çok tatlı [emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ekşimi iyi oluyordu yoksa Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Ekşimi iyi oluyordu yoksa Yayık ayranı yaparsın [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Keyif iyide, haberlerde iyi olsa keşke.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 Yeni kullanmaya başladığım bir program var çok güzel yağlıboya ve suluboya efektleri yapabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.. Adı CoolArt Google Markette : Cartoon Karikatür Fotoğraf diye geçiyor.. Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 9 Ekim 2016 Paylaş 9 Ekim 2016 Yakıt tüketimi şehir içinde daha az, dışında yüksek. Ortalama hepsinden yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 9 Ekim 2016 Yazar Paylaş 9 Ekim 2016 Müthiş be olmadı şöyle bir makinamız. Keyifli tatiller.. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Müthiş be olmadı şöyle bir makinamız. Keyifli tatiller.. Teşekkür ederim Erkan.Yazını okuyan da xperia arc 'ın var sanıcak 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 10 Ekim 2016 Yazar Paylaş 10 Ekim 2016 Teşekkür ederim Erkan. Yazını okuyan da xperia arc 'ın var sanıcak Sony'e sardın ya zamanla o da olur [emoji1] [emoji41] Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Sony'e sardın ya zamanla o da olur [emoji1] [emoji41]Yanlış anlaşıldım. En iyisi şuan zaten Bende de, Sende sanki o var da makinemi kıskanıyorsun anlamında yazdım Z3 alacakmış 7 güncellemesini Bize vermeyecekler.Sony M5 i yaptığına pişman oldu Sorun olanda gerçekten oluyor ama sorunsuz cihazlar piyasanın en leri arasında. Kamera (MP den ziyade 4K steadyshoot video)-Ram-işlemci-su geçirmezlik diye uzuyor liste. Yeni cihazları bunun gerisinde kaldı sony nin. Arc bu işte. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts