Misafir 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 Öpüşen balıklar, evcil kelebekler.. [emoji3] Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 Ah be istanbul.. Bazen böyle boş ol boş ol boş ol diyesim geliyor.. 5 Yorum bağlantısı
Sezer Pamukçu 25 Temmuz 2016 Paylaş 25 Temmuz 2016 elektrik bakımcıyım bi abimiz oyuncak arası bozulmuş tamire getirmişti fabrikaya bende bir kaç resim çekeyim ve siz değerli forumdaşlarım ile paylaşayım istedim. Umarım beğenirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Hayırlı olsun makine Tüh sonunda yakalandım.. Güzelmiş plaka. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Hayırlı olsun makine Tüh sonunda yakalandım.. Güzelmiş plaka. O değilde Alper Aksaray su kemerimi ora? Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 O değilde Alper Aksaray su kemerimi ora? Unkapanı saraçhane istikameti Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 26 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2016 Çırağan Caddesi / Beşiktaş 6 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Çok derin... Yazan arkadaşı merak etmiyor değilim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Balıkesir - İzmir in sınırı olan Madra çayı. Karşısı Midilli. Yukarıdaki fotoğrafa 3-4 kilometre mesafede Altınova sahili. Ayvalık'tan Cunda manzarası Cunda'da bir sokak. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 Harika kareler tam instagramlık.. Bir tatile çıkmayan ben kaldım 6 ağustos inşallah İzmir gümüldür.. Gidip gelirken birşeyler çekmeyi planlıyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Harika kareler tam instagramlık.. Bir tatile çıkmayan ben kaldım 6 ağustos inşallah İzmir gümüldür.. Gidip gelirken birşeyler çekmeyi planlıyorum... senin yine iyi ben eylülde tatile cıkacagım Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 senin yine iyi ben eylülde tatile cıkacagım Sorma ya, bu yıl çevremdeki herkes benden önce gitti askere uğurlar gibi uğurladım Sıra bende artık senin sırana daha var Eylülmü Eylül geçmedimi yahu Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Sorma ya, bu yıl çevremdeki herkes benden önce gitti askere uğurlar gibi uğurladım Sıra bende artık senin sırana daha var Eylülmü Eylül geçmedimi yahu herkes tatiline bi gitsin gelsin hele sonra bende arkadaş grubunda çikolatasını en yavaş yiyen çocuk gibi Eylülde tatil fotoları paylaşacağım o kadar uzun bir tatile gidicem ki haber alınamayan üyeler konusuna beni yazacaksınız Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 1 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2016 herkes tatiline bi gitsin gelsin hele sonra bende arkadaş grubunda çikolatasını en yavaş yiyen çocuk gibi Eylülde tatil fotoları paylaşacağım o kadar uzun bir tatile gidicem ki haber alınamayan üyeler konusuna beni yazacaksınız Ouuu bu sert oldu be Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Ouuu bu sert oldu be yazın buraları beklemenin bir getirisi olmalı dimi Yorum bağlantısı
Recommended Posts