İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Tabi orada bile bu güzellik, ülkemizdeki vandallardan nasibini almış..  :angry:

Maalesef, ismini ve aşkını yazmasa olmaz  :angry:

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Pozantı Şekerpınarı, içtiğiniz Hayat suyun kaynağı

Amcam nakliyeciydi, lisedeyken yazın beraber yola giderdik, pozantıdan geçerken muhakkak uğrar bir çay içer suyumuzu doldururduk..Anılarım depreşti..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ve son olarakta Tarsus da bulunan Kleopatra kapısı.

Romalı komutan Antonyus ile Mısır prensesi Kleopatra'nın tanışıp büyük bir aşk yaşadıkları yerdir [emoji1] [emoji1] Ve şu anda Tarsus un merkezinde yer almaktadır.

78e24372c9ec1acc4744cb34629dadc9.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Misafir

Ve son olarakta Tarsus da bulunan Kleopatra kapısı.

Romalı komutan Antonyus ile Mısır prensesi Kleopatra'nın tanışıp büyük bir aşk yaşadıkları yerdir [emoji1] [emoji1] Ve şu anda Tarsus un merkezinde yer almaktadır.

Ne kadar yıkıcı bir milletmişiz ya.. Türkiye de sağlam bir tane tarihi yapı bulamazken, avrupada yıkık tarih yok neredeyse. Belki tarihleri çok eskiye dayanmadığındandır diycem ama.. Olmuycak.  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Pozantı Şekerpınarı, içtiğiniz Hayat suyun kaynağı

Adana dan Ankara'ya gelirken dururduk. Su doldururduk. Öncesinde otoban yokken toroslarda eski yol diye tabir edilen yol kullanılırdı. Pozantıda pirzola yemezsek olmazdı ya giderken ya gelirken kesinlikle yerdik. Bu kaynak suya babam ben daha 11 aylıkken felan suya sokup çıkarmış. Suya girmemle çıkmam bir olmuş ama vucudumun her yeri su toplamış. Sanırım soğuktan bu nedenle nefret ediyorum. :).
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Adana dan Ankara'ya gelirken dururduk. Su doldururduk. Öncesinde otoban yokken toroslarda eski yol diye tabir edilen yol kullanılırdı. Pozantıda pirzola yemezsek olmazdı ya giderken ya gelirken kesinlikle yerdik. Bu kaynak suya babam ben daha 11 aylıkken felan suya sokup çıkarmış. Suya girmemle çıkmam bir olmuş ama vucudumun her yeri su toplamış. Sanırım soğuktan bu nedenle nefret ediyorum. :).

Kesinlikle Mustafa Pozantı ve hatta Tekir'de pirzola şart  :good1:  Su gerçekten buz ama otoyoldan sonra maalesef eski cazibesi kalmadı Şekerpınarı'nın ama çoğu insanda bir şekilde hatırası vardır  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Sevgili Can Dündar'ı görmüşken bir fotoğraf çektirmemek olmazdı.. Tabi kendisine geçmiş olsun dileklerimle beraber  :)

IMG_7876.jpg

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Kesinlikle Mustafa Pozantı ve hatta Tekir'de pirzola şart  :good1:  Su gerçekten buz ama otoyoldan sonra maalesef eski cazibesi kalmadı Şekerpınarı'nın ama çoğu insanda bir şekilde hatırası vardır  :)

teyze oğlu diye bir yer varmış Abi, onu çok met ettiler tavsiye ettiler mutlaka uğra diye.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

teyze oğlu diye bir yer varmış Abi, onu çok met ettiler tavsiye ettiler mutlaka uğra diye..

Ilk defa duydum ama bulurum Osman
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

virajı alırken :=)

qMArvV.jpg

1750 yılından kalma ambarcık..
d3LRBQ.jpg

hemen hemen her evde teras katı var, nedenini soracaktım, unuttum..

57NByA.jpg

Xkb56O.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Mesaim başladı :D

Neyse ki saatlerimiz tutmuyor yoksa yakacaksın beni :D

Yorum bağlantısı
Misafir

virajı alırken :=)

1750 yılından kalma ambarcık..

hemen hemen her evde teras katı var, nedenini soracaktım, unuttum..

Bende de aynı viraj resminden var ama kadranda kadraja girmiş.Kurallara aykırı paylaşamam[emoji106]

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

Bende de aynı viraj resminden var ama kadranda kadraja girmiş.Kurallara aykırı paylaşamam[emoji106]

1- seni biliyoruz  :angry:  2- benim foto da kadran görünmese de ben söyleyeyim,  +-20 :=) 

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

1- seni biliyoruz :angry: 2- benim foto da kadran görünmese de ben söyleyeyim, +-20 :=)

Süleme

120 yi gelmiyoruz. Kurallar bizler için[emoji106]

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Rasgele diyelim günümüz aydın olsun. .

83aacd0c314bbaa23592c2c924003b2d.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Rasgele diyelim günümüz aydın olsun. .

İstanbul başka bir şehir ya. :) Rastgele... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

İstanbul başka bir şehir ya. :) Rastgele... :)

Aynen her adımı başka keyif her adımı başka bir sanat.. 

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji328]

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Alıntı yaparken fotoğrafları silelim lütfen.. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...