İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Osman Bilgin

Abant gezisinden..

Bolu Gölcüğü de tavsiye ederim.. Siz ayrılmışsınızdır belki ama genel olarak oraya kadar gidilmişken uğramakta fayda var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bolu Gölcüğü de tavsiye ederim.. Siz ayrılmışsınızdır belki ama genel olarak oraya kadar gidilmişken uğramakta fayda var

+1

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Daha önce Gölcük 'e 2 sefer gitmiştim. O nedenle bu sefer oraya uğramadım. Tüm vaktimizi Abant 'ta geçirdik.  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Sabahı başka sessiz bu kadıköyün..

139ae088b8022167cd98c011f283178f.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Sabahı başka sessiz bu kadıköyün..

Çok güzel kadrajların var kardeş.seni instagramdan takip etmek şart oldu.

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Çok güzel kadrajların var kardeş.seni instagramdan takip etmek şart oldu.

Eyv teşekkürler bazen farklı açılardan tekrarlar olsada çekiyoruz birşeyler..

Takibe takip yapıldı [emoji41]

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

839dd86445908254fa9e5391c0128e89.jpg

A- Kahve + baklava + su?

B- Çay + baklava + su?

C- Hepsi

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan
(düzenlendi)

69b9d2ed48e4272f48581c6d23ede084.jpg89d2548a2a518ca7564ea7062fe55a7f.jpga0e2ba741d3677e6a20f8649e739e8d5.jpg6071b0519cd32f8fbd8e5be331a0e20d.jpg

Kayseriden kareler [emoji2]

tarihinde Oğuz Varhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

https://vimeo

Abant gezisinden..

Aydın Bey 13 Şubattan bir kare aynı nokta gölün üzeri buzla kaplı.

d46577ca85e087a52e228b27771d181d.jpg

a2b8e28f7632119e787a057db8b9e167.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

bugünden taze taze fotolar,  tepe de kar, aşağıda çiçekler.. 

JAZPMj.jpg

OAvQ5P.jpg

z5jd19.jpg

GRmLgV.jpg

y56bv7.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
(düzenlendi)

Saol Servet Abi hafif göçükler var bana vuran arkadaşın eşi yurtdışındaymış gelince vakumlama ile yaptırmak gerekecek masrafını karşılarız sorun yok dediler ama ben insanoğlu çiğ süt emmiş ne olur diye tutanağı tuttum.

Geçmiş olsun.

Teşekkürler Allah beterinden korusun. tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

geçmiş olsun, oluyor  trafikde böyle şeyler, bazen küçük kazalar büyüğünü savuşturur,  Allah büyüğünden, küçüğünden de korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

geçmiş olsun, oluyor trafikde böyle şeyler, bazen küçük kazalar büyüğünü savuşturur, Allah büyüğünden, küçüğünden de korusun.

Teşekkürler haklısınız ama şu mereti kullanıyorsak dikkat etmeliyiz. Bayan sürücü annesiyle konuşurken aracı kaydırdı, Aracın hareket ettiğinden haberi yok tu.
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Teşekkürler haklısınız ama şu mereti kullanıyorsak dikkat etmeliyiz. Bayan sürücü annesiyle konuşurken aracı kaydırdı, Aracın hareket ettiğinden haberi yok tu.

Siz de haklısınız, Size bir şey söyleyeyim, hani bazen tanıdığınız birini karşıdan gelirken sadece yürüyüşünden tanırsınız ya; ben de bazen sürücüyü görmediğim halde karşıdan gelirken bayan sürücüyü tanıyorum, oluyor böyle şeyler e bayan sürücülerimiz de dahil, arkadan çarparlar, "ay ayooll ben mi çarptım" derler :=) artık kızamıyorum, kabullendim ya da alıştım.. ama tabii ki bunların hiç biri kazaya sebebiyet/müdahil olmalarına mazeret değil..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Bizde bu var

ooo gerçekten karlı (manzara olarak) yolda gidiyormuş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

A- Kahve + baklava + su?

B- Çay + baklava + su?

C- Hepsi

D- Lego + kahve+baklava+ su..  :p Aldıracaksınız sonunda 38 Mp bi telefon bana..  :D

Benden de :(

Öncesi

Sonrası

Abim çok geçmiş olsun.. :( Ucuz atlatılmış. Sen bi dana kes artık şu araca. Kaçıncı oluyor bu? Allah beterinden korusun.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...