İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Guest Misafir

Snowboard ve kayak hiç göründükleri kadar zor değil. Bir de adrenalin seviyesi aşırı yüksek sporlar. Bir kaç sene önce gittiğim spor salonu uludaga götürmüştü o zaman denemistim, acemi olduğum için çok düşüp kalktım ama gün sonuna doğru epeyi yol alabiliyordum. Yalnız ayağa sabitlendigi için düşüp yuvarlandiginda bacakların kırılması muhtemel. Başıma geldi de. ☺

Hadi canim ayaginizi mi kirdiniz ?

Ben kesin kafa goz kirarim [emoji23]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Yok direk snowboardla da baslayanlar var, dengede durabilir misin [emoji23][emoji23][emoji23]

Senede 3 kayak icin yeterli [emoji23]

30 senede 3 yalnız  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

30 senede 3 yalnız ;):D

Ha pardon [emoji23][emoji23][emoji23] Cok istikrarli bir tablo [emoji23]

10 yilda bir, ayak kirmak icin yeterli bir aralik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

sanırım denge konusunda zorlanmam ama malum kilo sorunu var 167 ye 86 denkleminde

Snowboard ve kayak hiç göründükleri kadar zor değil. Bir de adrenalin seviyesi aşırı yüksek sporlar. Bir kaç sene önce gittiğim spor salonu uludaga götürmüştü o zaman denemistim, acemi olduğum için çok düşüp kalktım ama gün sonuna doğru epeyi yol alabiliyordum. Yalnız ayağa sabitlendigi için düşüp yuvarlandiginda bacakların kırılması muhtemel. Başıma geldi de. ☺

evet denge önemli kızakların ucu birbirine doğru yakın olması sanırım ilk kural

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Hadi canim ayaginizi mi kirdiniz ?

Ben kesin kafa goz kirarim [emoji23]

Yok kirmadim ama ramak kalmıştı. Bacak sabit vücut döndüğü için dizim dönüyordu nerdeyse. Uzunca bir süre çekmiştim agrisini. Bizim kafilede kolunu kıran olmuştu ama. ☺
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

sanırım denge konusunda zorlanmam ama malum kilo sorunu var 167 ye 86 denkleminde

Ben snowboard yaptım, kayak nasıl olur pek bilmiyorum ama tahminimce kayak daha kolay. İki ayak da bağımsız çünkü. Boardda ikisi de aynı şeye sabit olduğundan ön nereye giderse arka da peşinden gidiyor bütün denge yükü belde oluyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Koptum

Yok kirmadim ama ramak kalmıştı. Bacak sabit vücut döndüğü için dizim dönüyordu nerdeyse. Uzunca bir süre çekmiştim agrisini. Bizim kafilede kolunu kıran olmuştu ama. ☺

Ayyy acimaz miiii [emoji27][emoji27][emoji27]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

kayak snowboard gozuktugu kadar zor sporlar degil aslinda. ogrenmesi de kisiden kisiye degisir :) sade bu sezon 4 5 arkadasima ogrettim. adrenalin dolu sporlar kesinlikle herkese tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

kayak snowboard gozuktugu kadar zor sporlar degil aslinda. ogrenmesi de kisiden kisiye degisir :) sade bu sezon 4 5 arkadasima ogrettim. adrenalin dolu sporlar kesinlikle herkese tavsiye ederim..

Erzurum'da olsaydik gelirdik ders almaya [emoji17]

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Erzurum'da olsaydik gelirdik ders almaya [emoji17]

erzuruma gelinir abla kayak icin :) bildigim kadariyla turkiyedeki maddi acidan da en uygun kayak pisti

Yorum bağlantısı
Misafir

erzuruma gelinir abla kayak icin :) bildigim kadariyla turkiyedeki maddi acidan da en uygun kayak pisti

Askerligi erzurumda yaptım bizim taburun kendi tesisi vardı ogan kayak tesisleri diye 3 ay eğitim almıştım bende orda :)
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Askerligi erzurumda yaptım bizim taburun kendi tesisi vardı ogan kayak tesisleri diye 3 ay eğitim almıştım bende orda :)

hala var abi. orada öğrenmek çok daha rahat :) palandökendeki pistler daha dik zor..

hazır eğitim de almissin kışın mutlaka kay abi :)

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

kaymak. ıııhh. çok riskli.

ona adrenalin diyoruz işte abi :)

kayarken düşmek sanıldığı kadar kötü değil, zevkli :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

hala var abi. orada öğrenmek çok daha rahat :) palandökendeki pistler daha dik zor..

hazır eğitim de almissin kışın mutlaka kay abi :)

İş güç vs vs artık kaymak zor oldu be Onur :) Denk gelirse mahallede Poşetle falan ancak :D :D :D 

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

İş güç vs vs artık kaymak zor oldu be Onur :) Denk gelirse mahallede Poşetle falan ancak :D :D :D

poşetin tadı ayrı :D :D
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Yok direk snowboardla da baslayanlar var, dengede durabilir misin [emoji23][emoji23][emoji23]

Senede 3 kayak icin yeterli [emoji23]

30 senede 3 yalnız  ;)  :D

dur yahu şimdi farkettim, yanlış hesap yapmışım. :blush:  9 sene arayla 18 senede 3 kere diyerek toparlıyorum olayı.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

"dünyada mekan, ahirette iman" sözünü yanlış anlamışlar sanırım..

VarA5r.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

"dünyada mekan, ahirette iman" sözünü yanlış anlamışlar sanırım..

Osman Hocam karacaahmette bir fabrikatör mezarı var. Onun üzerine tanımam.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Osman Hocam karacaahmette bir fabrikatör mezarı var. Onun üzerine tanımam.

doğrudur daha büyükleri de var... ama burası bir ilçe (neresi olduğunu ifşa etmeyeceğim), hususi içeri girdim, acaba en görgüsüzü kim acaba diye, ya neredeyse boyum kadar kat çıkmışlar, neler neler vardı, kabristanın 1/5 i böyleydi..

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu Kumru çiftler benim otoparkın hemen üstündeki bu telde yaşıyorlar,her akşam burada bu halde görüyorum :)

4e860eb6f92c474034d3197f45a28df1.jpg

8d927007d2c535054b0db358563ccdc3.jpg

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Aynı fotoğrafı farklı açılardan farklı tarzlarla görelim..

de55871c95d53464a8638f091a0d8408.jpg

dd1c0c19d97d875e16515538b76432b8.jpg

095a5eb7cdbe7222b87925ecad17c8f4.jpg

Orjinal hali..

8fffc884b92c5d925cad8ca186d46550.jpg

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Bu Kumru çiftler benim otoparkın hemen üstündeki bu telde yaşıyorlar,her akşam burada bu halde görüyorum :)

Mübarek hayvan vesselam, tüm hayvanlara zarar vermekten çekinirim ama kumruya daha çok özen gösteririm, mesela kedi güvercine pusu kursa atağa geçse müdahale etmem ama kumruyu savunurum.. birde şöyle bir rivayet var;

Hiç bir zaman başka bir kuşun yuvasına girmez.
İçinde bulunduğu şartlara her zaman uyum gösterir,hiç şikayet etmez.
Ve bir kumru asla eş değiştirmez.. o yüzden kumrular gibi benzetmesi yaparlar...
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...