Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Harika.. Bu da benden bu sabahlık.. Kadıköy İskele - İstanbul tablo gibi maşallah güzel çekim. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 antalya saklıkent kayak merkezine giderken antalya saklıkent kayak merkezi antalya saklıkent kayak merkezinden, antalya dönüşü 3 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 antalya saklıkent kayak merkezine giderken antalya saklıkent kayak merkezi Kayak yapiyor musun Serhat? Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 (düzenlendi) Galata Köprüsü 21 Mart 2016 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Bebek Starbucks'ta güzel ve güneşli bir sabah.. Şu muhteşem güzellikte ki denize sıfır manzaraya karşı kahve içme keyfini hiç bir şeye değişemem.. Huzur mutluluk ne ararsanız var.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Bebek Starbucks'ta güzel ve güneşli bir sabah.. Şu muhteşem güzellikte ki denize sıfır manzaraya karşı kahve içme keyfini hiç bir şeye değişemem.. Huzur mutluluk ne ararsanız var.. Mekan on numara.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Bebek Starbucks'ta güzel ve güneşli bir sabah.. Şu muhteşem güzellikte ki denize sıfır manzaraya karşı kahve içme keyfini hiç bir şeye değişemem.. Huzur mutluluk ne ararsanız var.. denizi olan var olmayan var bu kadar da olmaz ama!! Allah keyfini bozmasın.. :=) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Mekan on numara.. İstanbul'da şu manzaraya karşı kahve içme keyfini ekonomik şekilde yaşamak mümkün değil burası hariç. İster balkonda oturun ister denize sıfır bahçede keyfi size kalmış ve öyle çok yoğun bir yer sayılmaz sabah saatlerinde. denizi olan var olmayan var bu kadar da olmaz ama!! Allah keyfini bozmasın.. :=) Teşekkürler Osman bey. Ama Eskişehir'de de bildiğim kadarı ile çok güzel bir yapay göl varmış sanki.. Bende orayı çok merak ediyorum açıkçası.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Teşekkürler Osman bey. Ama Eskişehir'de de bildiğim kadarı ile çok güzel bir yapay göl varmış sanki.. Bende orayı çok merak ediyorum açıkçası.. Ala Ala çok güzel olanı neredeymiş ki :=) Belki bana kızacaklar ama gelmeyin- gelmeyin, dağa taşlara kayalıklara çıkın gelmeyin :=) Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 İstanbul'da şu manzaraya karşı kahve içme keyfini ekonomik şekilde yaşamak mümkün değil burası hariç. İster balkonda oturun ister denize sıfır bahçede keyfi size kalmış ve öyle çok yoğun bir yer sayılmaz sabah saatlerinde. Teşekkürler Osman bey. Ama Eskişehir'de de bildiğim kadarı ile çok güzel bir yapay göl varmış sanki.. Bende orayı çok merak ediyorum açıkçası.. Gece 11de yukarıdaki balkonda oturun heleki birde denize yağmur düşüyorsa sesi kulağınıza vurup hafiften yosun kokusu geliyorsa... Orası bebek starbucks.. Bu kış birjaç kez denedik şahane oluyor.. Bu arada kahve merakı varsa new vanilla bean'i denemenizi tavsiye ederim.. Değişik bir kaç kare Serhan abi güzel yakalamışsın.. Sanki uzaylılar iniş takımını açmış inişe geçiyormul gibi geldi.. [emoji41] [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 (düzenlendi) Bebek Starbucks'ta güzel ve güneşli bir sabah.. Şu muhteşem güzellikte ki denize sıfır manzaraya karşı kahve içme keyfini hiç bir şeye değişemem.. Huzur mutluluk ne ararsanız var.. İstanbul'un arka pencerelerinden bir kare, güneşli güzel bir gün ama şu trafikte kimse olmak istemez [emoji32] 21 Mart 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Gece 11de yukarıdaki balkonda oturun heleki birde denize yağmur düşüyorsa sesi kulağınıza vurup hafiften yosun kokusu geliyorsa... Orası bebek starbucks.. Bu kış birjaç kez denedik şahane oluyor.. Bu arada kahve merakı varsa new vanilla bean'i denemenizi tavsiye ederim.. Serhan abi güzel yakalamışsın.. Sanki uzaylılar iniş takımını açmış inişe geçiyormul gibi geldi.. [emoji41] [emoji16] Daha çok sabahları gidiyorum balkon güneşten dolayı çok yakıcı olduğundan bahçeyi tercih ediyorum.. Yosun kokusunu oradan da almak mümkün. Açıkçası misto vanilya yada hafif içim misto tercih ediyorum.. Bir aralar chai tea latte'ye sardım ama acayip kilo yaptı bende.. Dediğinizi'de bir daha ki sefere deneyeceğim. Teşekkürler İstanbul'un arka pencerelerinden bir kare, güneşli güzel bir gün ama şu trafikte kimse olmak istemez [emoji32] Aman yarabbi kesinlikle o trafikte olmayı istemezdim. Neyse ki sizde şu anda o trafikte değilsiniz.. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 İstanbul'un arka pencerelerinden bir kare, güneşli güzel bir gün ama şu trafikte kimse olmak istemez [emoji32] Rıfat abi neresi burası Mahmutbey gişelermi ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Kampüsten bahar görüntüsü... Az sonra derse gidecek olsak da...[emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Rıfat abi neresi burası Mahmutbey gişelermi ?Evet meşhur Mahmutbey gişeleri günde 2 bilemedin 3 saat trafik olmaz bir yöne gerisi malum böyle... 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Evet meşhur Mahmutbey gişeleri günde 2 bilemedin 3 saat trafik olmaz bir yöne gerisi malum böyle... Haftasonu burda trafikteydim Kumburgaza gidiyorum hafta sonları bilen varmı bilmiyorum. Olimpiyat stadyumu sapağından yolladı navigasyon ordan ıspartakuleye kadar pek durmadan gittim güzel bir yol bulmuş oldum... Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Kesin yx'tir o trafiksiz yan yoldan götürmüştür 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Kesin yx'tir o trafiksiz yan yoldan götürmüştür Aynen onun sayesinde gittim bilmediğim bir yol öğrenmiş oldum ilaç gibi geldi 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Kayak yapiyor musun Serhat? nerde bizde o yetenek. Kampüsten bahar görüntüsü... Az sonra derse gidecek olsak da...[emoji4] aa 4 senemin geçtiği kampüs ama benimki doğu Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 nerde bizde o yetenek. aa 4 senemin geçtiği kampüs ama benimki doğu Bence ogrenebilirsin, en azindan dene, keyifli olabilir. Snowboard falan. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Bence ogrenebilirsin, en azindan dene, keyifli olabilir. Snowboard falan. snowboard daha profesyonel işi değil mi yahu, önce kızakla başlamak gerek diye biliyorum. hem dün saklıkente gittiğimizde erimişti çoğu yer sulu haldeydi. kar antalyada ne kadar yerde kalırsa o kadar işte. 1998 gibi ilk defa gitmiştim, daha sonra 2007 gibi, şimdi de 2016. 30 senede 3 kere yani Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 snowboard daha profesyonel işi değil mi yahu, önce kızakla başlamak gerek diye biliyorum. hem dün saklıkente gittiğimizde erimişti çoğu yer sulu haldeydi. kar antalyada ne kadar yerde kalırsa o kadar işte. 1998 gibi ilk defa gitmiştim, daha sonra 2007 gibi, şimdi de 2016. 30 senede 3 kere yani Yok direk snowboardla da baslayanlar var, dengede durabilir misin [emoji23][emoji23][emoji23] Senede 3 kayak icin yeterli [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Bence ogrenebilirsin, en azindan dene, keyifli olabilir. Snowboard falan.Snowboard ve kayak hiç göründükleri kadar zor değil. Bir de adrenalin seviyesi aşırı yüksek sporlar. Bir kaç sene önce gittiğim spor salonu uludaga götürmüştü o zaman denemistim, acemi olduğum için çok düşüp kalktım ama gün sonuna doğru epeyi yol alabiliyordum. Yalnız ayağa sabitlendigi için düşüp yuvarlandiginda bacakların kırılması muhtemel. Başıma geldi de. ☺ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts