İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Misafir

Harika olmuş kalite düşmemiş gibi :) Marka nedir telefonun ?

Çok teşekkür ederim telefon iphone 6s plus.. :) normalde 12 mb tutuyor bu çekimler 2,5 mb'ye kadar düşürdüm.. 

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Çok teşekkür ederim telefon iphone 6s plus.. :) normalde 12 mb tutuyor bu çekimler 2,5 mb'ye kadar düşürdüm.. 

Iphone'da hastayım zaten kamera odaklaması ve şu renk tonlamasına...

5e7b4fd8a6fd1bcd4ac23a6549a0d1d0.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Iphone'da hastayım zaten kamera odaklaması ve şu renk tonlamasına...

HDR ile daha bir hoş olmuş. :bravo: Ama sanırım orijinal boyutu ile hdr yapılsaydı daha da güzel görüntü sağlardı sanki. :)

Bir aralar amatör fotoğrafçılığa fazlaca merak sarmıştım fotokritik'in müdavimlerindendim gel zaman git zaman o heves pek kalmadı.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

Ayaklar eskisehir. Bakislar ankara.

b0235877d8ed672e685fb89d35d65988.jpg

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Muhteşem Süleymaniye'den çektiğim muhteşem İstanbul fotoğrafları.. 

IMG_0126.jpg

IMG_0128.jpg

IMG_0129.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi çok iyi ayarlamışsın cidden tebrikler. Hem böylelikle tost makinasıyla fotoğraf çekilmemesi gerektiğini vurgulamış oldun bir kez daha  

...

Elbet birgün bende çok megapikselli über ediyşın kameralı bir telefon alacağım..  ;)  :p  :biggrin:

Hoşgeldin Kerem Renkli haftasonları..

Hoş bulduk Erkan. Kalmadım, gelip geçtim sadece.  :)

Kerem Silivri de İstanbul Tuzla da [emoji 12]

Yok abi. Bariz İstanbul un göbeği. Hatta trafiğin en yoğun olduğu güzergahlardan biri. Ama sabah 6 da geçince böyle oluyor.  ;) Atatürk Hava Alanından, Yenikapı İskelesi ne giden yol.  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Süleymaniye Külliyesi fotoğraflarına devam bu arada.. Gelmişken oraya Muhteşem Süleyman'ı görmeden gitmek olmazdı. Haliyle sırasıyla Şehzade Mehmet, Mihrimah Sultan ve son olarakta Hürrem Sultan'ı da ziyaret edip dualarımızı eksik eylemedik..Bu arada elbette 2 konu yukarıda yer alan Süleymaniye Camii'nin mimarı Mimar Sinan'ın da türbesini ziyaret ettim.. Herkes Mimar Sinan'ın da türbesinin külliye içinde olduğunu zannediyor genelde ama öyle ters bir yerde ve öyle sıradan bir şekilde yapılmış ki ben bile hayret ettim gördüğüm zaman..

Muhteşem Yüzyıl dizisinin ihtişamına bu denli kapılmışken hemen günün akşamında bomba süpriz ise beni hakikatten şaşırttı.. Halit Ergenç ile karşılaşıp bir selfie çekme şansı yakaladım hatta kendisine bile bu durumu bahsettim hünkarım falan dedim :D Sonrasında birde Meryem Uzerli ile karşılaşsam hiç fena olmazdı ya neyse.. 

IMG_0287.jpg

IMG_0286.jpg

IMG_0297.jpg

IMG_0306.jpg

MLQD3323.jpg

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

AN'karanlık Pazartesi..

Maalesef günaydın..

d59c1fb2401370a38a11793aa3cf5c46.jpg

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Manzaramız aynı kişiler farklı..

SiyahBeyaz'a devam..

41ea348497e4c0094edf714350161a1c.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Hayırlı huzurlu günler..

91238556ecdeac444fb638baeec2c50a.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Ooo. Akşam menün hazır sanırım Samet.  :good1: Afiyet olsun.  :good1:  :D

Paylaşabilirim abi baya yağlı ve etli duruyor :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Paylaşabilirim abi baya yağlı ve etli duruyor :D

Sağol Samet. Ben almiyim. Halen pazar günü yediğim öküzü eritmeye çalışıyorum.. ;) Kasa kasa soda.  :fiuw:

ad0cebf60382101e5149d5c555988d1a.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağol Samet. Ben almiyim. Halen pazar günü yediğim öküzü eritmeye çalışıyorum.. ;) Kasa kasa soda.  :fiuw:

Abi dikkat et fazla soda da iyi değil Tansiyona zarar :) 

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Abi bu nasıl yeme hayvancağazın kemiklerde bile kırıklar, eksikler görünüyor.. :D  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

a7fe58d144ae7aa3f0b36b492cc3c747.jpg

Asabi martı gibi olmuş  :tongue:  :bravo:

ad0cebf60382101e5149d5c555988d1a.jpg

Kerem usta sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün...

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi bu nasıl yeme hayvancağazın kemiklerde bile kırıklar, eksikler görünüyor.. :D  :biggrin:

Kelleyi tandır yapmışlar. Kemikler bile yımşacık olmuş. ;) Arada yendiği doğrudur.  :D

Asabi martı gibi olmuş  :tongue:  :bravo:

Kerem usta sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün...

Amin..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

önceki fotoğraflara baktığımızda temamız hayvanlar ise bende dün akşam çektiğim fotoğrafı paylaşayım bari. :) 3 günlük yağmur cefasından sonra parka attık kendimizi.  ;)

IMG_7541.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...