Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Telefondan mi cektiniz bunu? Basliklari karistirdiniz galiba, İlginc fotograflar degil burasi [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Canlısını görmek de bir başka duygu.[emoji4] iki hafta önce aynı gün içinde sabah bir akşam bir olmak üzere gördüğüm yabani atlar reçete gibi geldi mübarek 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 osman bey telefonumuzdan çektiğimiz fotoları paylaşalım lütfen. internetten aşırdığımız fotoları değil. Telefondan mi cektiniz bunu? Basliklari karistirdiniz galiba, İlginc fotograflar degil burasi [emoji23] Serhat Bey şaka mı ciddi mi sorunuz bilemedim ama yine de cevap vereyim; tel fotosu koyduk biz de niye çekemiyeceğim algısı oluştu onu anlamadım :=) yer eskişehir taşbaşı balık pazarı.. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 osman bey lütfen latife yapıyoruz şurada. bilirsiniz nette böyle, istanbulda ağlara takılan köpekbalıklı fotolar dolaşıyorya öyle bir fotoyu koydunuz zannettim. malum eskişehirden böyle bir foto çıkacağını tahmin edemedim. sizin deklanşörden çıkmış amenna, ama mutlaka sizin için de ilginç bir deneyim olmuştur fotoyu çekerken Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 (düzenlendi) osman bey lütfen latife yapıyoruz şurada. bilirsiniz nette böyle, istanbulda ağlara takılan köpekbalıklı fotolar dolaşıyorya öyle bir fotoyu koydunuz zannettim. malum eskişehirden böyle bir foto çıkacağını tahmin edemedim. sizin deklanşörden çıkmış amenna, ama mutlaka sizin için de ilginç bir deneyim olmuştur fotoyu çekerken bakın, tamamen şaka değilmiş inanmamşsınız, suizan dan kaçınalım:=) cevabım sadece Size de değildi, bir de "takipçi" var ya benim neyse nema problema :=) şov amaçlı getirmişler, sergiliyorlar idi, baya bir durdu, yenmiyor denmişti lakin akıbetini bilmiyorum:=) 8 Şubat 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 iki hafta önce aynı gün içinde sabah bir akşam bir olmak üzere gördüğüm yabani atlar reçete gibi geldi mübarek Görene, Bunlar arabaysa bizimkiler ne acaba? Sorusunu sorduran hayvanlar bunlar.[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Öyleyse istanbuldan günaydın.. 4 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Hep istanbulu çekecek değiliz, bazen bizi de çekiyorlar.. 7 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Yukarıdaki video telefonun kamera özellikleri içerisinde bulunan ağır çekim moduyla çekiliyor. Asus Zenfone 5'de maalesef yok. Zenfone 2 de olabilir belki. Bir kar fotoğrafı da benden gelsin. Zenfone 5 te de var abi yavaş çekim modu. Gayette başarılı çalışıyor. + 4 farklı hız ayarı da mevcut.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Hafta sonundan birkaç kare.. Ördekleri, kazları besliyoruz. Kimliğini bilmediğim bir tür.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Zenfone 5 te de var abi yavaş çekim modu. Gayette başarılı çalışıyor. + 4 farklı hız ayarı da mevcut.. Vaay bee. Helal Zenfone 5'e. Ben kızımın yalancısıyım valla. Bana ağır çekim yok demişti. O yüzden bu tarz videoları hep benim telefonla çeker. Ben akşam sorarım ona. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) inegöl/oylat 9 Şubat 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Üst komşum X5 almış.Abi diyor araba çok büyük alışmışım küçük arabaya .Yola sığdıramıyorum diyor. Gerçek tende X5 Heybetli etli bir araba dır. Yüksektir.ÇAmurluklar bombelidir.☺ Sabah kalktığında ne hissedecek acaba [emoji85] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Üst komşum X5 almış.Abi diyor araba çok büyük alışmışım küçük arabaya .Yola sığdıramıyorum diyor. Gerçek tende X5 Heybetli etli bir araba dır. Yüksektir.ÇAmurluklar bombelidir.☺ Sabah kalktığında ne hissedecek acaba [emoji85] Komsunuza hayirli olsun Erol Bey:) Aynen baya yuksek ve heybetli duruyor[emoji16] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Üst komşum X5 almış.Abi diyor araba çok büyük alışmışım küçük arabaya .Yola sığdıramıyorum diyor. Gerçek tende X5 Heybetli etli bir araba dır. Yüksektir.ÇAmurluklar bombelidir.☺ Sabah kalktığında ne hissedecek acaba [emoji85] teşbihte hata olmaz 4 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 teşbihte hata olmaz Kopekle cok uyumlu[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Üst komşum X5 almış.Abi diyor araba çok büyük alışmışım küçük arabaya .Yola sığdıramıyorum diyor. Gerçek tende X5 Heybetli etli bir araba dır. Yüksektir.ÇAmurluklar bombelidir.☺ Sabah kalktığında ne hissedecek acaba [emoji85] Bugün sabah çalan ilk telefon komşunun olacağı kesin Erol Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Bugün ben de bir kaç makro denedim. (Note 5) 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Eskişehir Mihalgazi (sakarı deresi) Adapazarı Maşukuye, hikayesi gibi gerçekten.. Mihalgazi'de balık tutmuşluğum var Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Mihalgazi'de balık tutmuşluğum var gel Abi gidelim, bir daha tutta yiyelim, çok iyi yerim bende:=) 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Teyze oğlu vardı halk eğitim müdürü onları ziyarete gelmiştim tırı vırı ile tutmuştuk, götürürsen neden olmasın,ben tutarım sen pişirirsin ortak yeriz. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Teyze oğlu vardı halk eğitim müdürü onları ziyarete gelmiştim tırı vırı ile tutmuştuk, götürürsen neden olmasın,ben tutarım sen pişirirsin ortak yeriz. pişiririm Abi, zevkle, götürürüm de.. çok güzel yerler biliyorsun.. dünya telaşesine dalıyoruz da güzeliklerden noksan kalıyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts