Emre Öğüt 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Arkadaş Sizi savunuyor her şey ortada iken ve Siz ona Zil diyorsunuz, ilginç neyse bu durum bana şıracı ve bozacı arkadaşları hatırlattı :=) osman bey diliniz biraz sivrimi yoksa banamı öyle geliyor Osman Bey duydunuz zilin sesini Emrecim tamam ben de bakayim bir yarin ki havaya, malum ayri havalarimiz Ben yikatabilirim belki bence sende bekle 1 gün daha Özlem abla para boşuna gitmesin :) Yorum bağlantısı
Guest Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 (düzenlendi) osman bey diliniz biraz sivrimi yoksa banamı öyle geliyor bence sende bekle 1 gün daha Özlem abla para boşuna gitmesin :) İyi bekleyeyim o zaman Emrecim dogru soyluyorsun:)Osman Bey saka yapiyor Emrecim:) 6 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Mehmet Bey baktim herkes kar fotosu koyuyor, benim bolgede de olmayinca ben de boyle bir yola basvurdum[emoji23][emoji23][emoji23] Cezam nedir[emoji17] En büyük ceza,Kar yağmadı dediğiniz için, Bu iki videoyu izlemek olsun https://www.youtube.com/watch?v=WDo8Qv5TAPo Yorum bağlantısı
Guest Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 En büyük ceza,Kar yağmadı dediğiniz için, Bu iki videoyu izlemek olsun Hakan Bey, arkadaslarla bulusmak icin Cankayaya indim Tunaliya her yer buz bu ne yaa dedim, rezillik [emoji57] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 En büyük ceza,Kar yağmadı dediğiniz için, Bu iki videoyu izlemek olsun Video çok güzel. Neyle yspıyorsun bunu. Kesin asus da yapar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Hakan Bey, arkadaslarla bulusmak icin Cankayaya indim Tunaliya her yer buz bu ne yaa dedim, rezillik [emoji57]Değişik bir avuntu tarzı Video çok güzel. Neyle yspıyorsun bunu. Kesin asus da yapar Vallaha asusu falan bilmem abi, note 4ün kendi becerisi, ister hızlı,ister yavaş modu var,ayrıca bu modlarda da kendi içinde 3 farklı modu var. Yavaş daha yavaş çok yavaş diye. Hızlı daha hızlı ve hızlı ve öfkeli var [emoji14] Bi kurcala asusu, varsa güzel bi donanım bence ; ) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Yukarıdaki video telefonun kamera özellikleri içerisinde bulunan ağır çekim moduyla çekiliyor. Asus Zenfone 5'de maalesef yok. Zenfone 2 de olabilir belki. Bir kar fotoğrafı da benden gelsin. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 burası benim doğu büyüdüğüm ve 5 yaşından itibaren evden kaçıp yüzmeye geldiğim, Sakarya nehrinin doğduğu yer.. 3 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 burası benim doğu büyüdüğüm ve 5 yaşından itibaren evden kaçıp yüzmeye geldiğim, Sakarya nehrinin doğduğu yer.. Sanirim sizden sonra o yasak tabelasi kondu yere [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bizde bu sene kar yükseklere yağıyor. Sadece kuru soğuk var. An itibariyle... 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Her gun bir mevsim yasiyorum. Dag bagir geziyorum[emoji41] 3 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Sanirim sizden sonra o yasak tabelasi kondu yere [emoji23] o yasak tabelası değil ki, dikkat kaygan zemin diyor bu uyarı ayrıca mecazi anlamda da kullanıyor küçük hanım, dikkat edin de ayağınızı kaymasın forum da :=) 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 o yasak tabelası değil ki, dikkat kaygan zemin diyor bu uyarı ayrıca mecazi anlamda da kullanıyor küçük hanım, dikkat edin de ayağınızı kaymasın forum da :=) Ahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] İste suya atlayanlarin ayagi kayiyormus Forumda kaygan zemin yok [emoji5] 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Az evvel çektim. Galaxy alpha, ile hicbir oynama yok. 7 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Canlısını görmek de bir başka duygu.[emoji4] 5 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Erolüm, çevrilirken de görmek tatmak isteriz :=) Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Erolüm, çevrilirken de görmek tatmak isteriz :=)Parasını peşin verdim[emoji3] Nisana teslim edecekler Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Parasını peşin verdim[emoji3] Nisana teslim edecekler şubat, mart nisan.. tamam uyar bana :=) Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 şubat, mart nisan.. tamam uyar bana :=)Nisan da kesime geliyormuş.Şuan daha küçük.Gel başımla beraber. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Nisan da kesime geliyormuş.Şuan daha küçük. Gel başımla beraber. tabii, şu an sevmelik sonra yemelik.. işte yiyebileceğin hayvanı beslemek en mantıklısı :=) İnşaAllah, Allah razı olsun, niyetim var.. gezmeyi sevdim.. :=) Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 osman bey telefonumuzdan çektiğimiz fotoları paylaşalım lütfen. internetten aşırdığımız fotoları değil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts