İçeriğe Yönlendir

Telefonumuzdan Yakaladığımız Kareler

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Inanin ben Osman Bey'in gonderdigi fotograflari gorunce sasirdim, bizim burda hicbirsey yok[emoji15]

İstanbul görünümlü Ankara yapmışlar demekki  :)

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Maşallah fena kar yapmış yine..

Ankara ben geldim diye boyle yapiyorsun di mi. Benden once bu kadar yagmamistir[emoji5][emoji41]

a1067642f2deed460bb7e9e6a1e0d000.jpg

Güzel foto..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Maşallah fena kar yapmış yine..

a1067642f2deed460bb7e9e6a1e0d000.jpg

Güzel foto..

Sen daha guzel yapmissin[emoji41]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Balgat hala fena ama ;)

Gercekten mi vallahi inanasi gelmiyor insanin, burasi gunluk guneslik.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bıraya da geldi

Ankara'dan her yere gitti yine Ankara bizim bolge haric [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Sahte bu karlar :)

Mehmet Bey baktim herkes kar fotosu koyuyor, benim bolgede de olmayinca ben de boyle bir yola basvurdum[emoji23][emoji23][emoji23]

Cezam nedir[emoji17]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cezam nedir[emoji17]

Gece nöbeti yazarlar bence :D

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Osman Bey gidince Ankara :

[emoji23][emoji23][emoji23] Gunluk guneslik.

küçük hanım, benim olduğum yere bereket yağdı, ortalık temizlendi pürü pak oldu, e Hakan nın olduğu yerde öyle, artık ne hikmetse Sizin olduğunuz yer kup kuru kalmış  nedense :unknw:  cevabı aşağıda;

(cevap: adım attığınız yer kuruyor) :=))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

küçük hanım, benim olduğum yere bereket yağdı, ortalık temizlendi pürü pak oldu, e Hakan nın olduğu yerde öyle, artık ne hikmetse Sizin olduğunuz yer kup kuru kalmış  nedense :unknw:  cevabı aşağıda;

(cevap: adım attığınız yer kuruyor) :=))

Kavgada söylenmez..  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Gece nöbeti yazarlar bence :D

Kabul [emoji17][emoji17][emoji17]

Kavgada söylenmez.. :unsure2:

Benle ugrasiyor [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Osman Bey gidince Ankara :

feb1284dbe2abe00585a1be6f72feb1e.jpg

[emoji23][emoji23][emoji23] Gunluk guneslik.

Özlem abla sizin oralar istisna bizim garajda saat 11 gibi 15 cm e yakın kar vardı [emoji317][emoji12][emoji3]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

o ceza olmaz ki O'na ödül olur :p :=)

Niye ugrasiosunuz benle:)

Özlem abla sizin oralar istisna bizim garajda saat 11 gibi 15 cm e yakın kar vardı [emoji317][emoji12][emoji3]

Emrecim vallahi saka gibi yaaa, arkadaslarin fotograflarindan gordum[emoji23][emoji23][emoji23] Sen n'aptin yarin yikatsak mi[emoji57]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Emre de Osman Bey in tezini doğruladı..

ve Osman Bey bir kez daha haklı olmanın gururuyla, olay mahallinden sessizce mütevazi bir şekilde ayrıldı :=) 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Emre de Osman Bey in tezini doğruladı..

ve Osman Bey bir kez daha haklı olmanın gururuyla, olay mahallinden sessizce mütevazi bir şekilde ayrıldı :=) 

bana göre bu tez yok hükmündedir, kabul etmiyorum :)

Niye ugrasiosunuz benle:)

Emrecim vallahi saka gibi yaaa, arkadaslarin fotograflarindan gordum[emoji23][emoji23][emoji23] Sen n'aptin yarin yikatsak mi[emoji57]

Özlem abla valla tam yıkatayım diyorum sonra hava durumuna bakıyorum perşembe ve sonraki pazar yağmur var :D :D 

zaten yarın yıkatamam gene hemencecik kirlenir yerler yarın kurusun p.tesi yıkatayim diyorum :p

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

bana göre bu tez yok hükmündedir, kabul etmiyorum :)

Özlem abla valla tam yıkatayım diyorum sonra hava durumuna bakıyorum perşembe ve sonraki pazar yağmur var :D :D

zaten yarın yıkatamam gene hemencecik kirlenir yerler yarın kurusun p.tesi yıkatayim diyorum :p

Osman Bey duydunuz zilin sesini :)

Emrecim tamam ben de bakayim bir yarin ki havaya, malum ayri havalarimiz :) Ben yikatabilirim belki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Osman Bey duydunuz zilin sesini :)

Emrecim tamam ben de bakayim bir yarin ki havaya, malum ayri havalarimiz :) Ben yikatabilirim belki :)

Arkadaş Sizi savunuyor her şey ortada iken ve Siz ona Zil diyorsunuz, ilginç :p neyse bu durum bana şıracı ve bozacı arkadaşları hatırlattı :=)

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Arkadaş Sizi savunuyor her şey ortada iken ve Siz ona Zil diyorsunuz, ilginç :p neyse bu durum bana şıracı ve bozacı arkadaşları hatırlattı :=)

Bosuna ugrasmayin, Emrecim benim kardesim, birbirimize laf soyletmeyiz [emoji5][emoji5][emoji5]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...