Misafir 1 Ekim 2015 Paylaş 1 Ekim 2015 (düzenlendi) Babamın tam 60 yıl önce köyde okuduğu ilkokula tekrar gittik. 1 Ekim 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 3 Ekim 2015 Yazar Paylaş 3 Ekim 2015 Valla harika fotoğraflar geliyor emeklerinize sağlık telefonları söyleyelim bu önemli Iphone her zaman açık ara önde bence.. Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Kuleli askeri lisesi ónû gece 3 4 gibi[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 (düzenlendi) Tatilden kalanlar... 5 Ekim 2015 tarihinde Sinan Özvarlık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Ekim 2015 Yazar Paylaş 5 Ekim 2015 Valla harika fotoğraflar tebrikler herkese.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Çoktandır görmeye alışkın olmadığım gökkuşağı.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Çoktandır görmeye alışkın olmadığım gökkuşağı.. Şoför Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Ramazan Bayram'ında Samsun ziyaretimde gittiğim Sinop erfelek şelalesi ve gidiş yolundan birkaç kare ekleyeyim iPhone 5s ile her hangi bir efekt programı kullanılmadan çekildi resimler Bunlarda eşimin memleketi Samsun yakakentten resimler 5 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Resimler harika..Ne güzel yerler oralar öyle..Bayıldım Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 (düzenlendi) Turkcell T50 7 Ekim 2015 tarihinde Alper Başdemir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Ramazan Bayram'ında Samsun ziyaretimde gittiğim Sinop erfelek şelalesi ve gidiş yolundan birkaç kare ekleyeyim iPhone 5s ile her hangi bir efekt programı kullanılmadan çekildi resimler Bunlarda eşimin memleketi Samsun yakakentten resimler Ben de gerzeliyim abi.Erfelek Tatlıca şelaleleri en sevdiğim yerlerdendir.Umarım kaynağa çıkıp bir ayran içmişsinizdir.Yakakent de Gerze sayılır bir bakımdan Tekrar yolunuz düşerse her zaman beklerim memleketime 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Ben de gerzeliyim abi.Erfelek Tatlıca şelaleleri en sevdiğim yerlerdendir.Umarım kaynağa çıkıp bir ayran içmişsinizdir.Yakakent de Gerze sayılır bir bakımdan Tekrar yolunuz düşerse her zaman beklerim memleketime Genelde , ramazan bayramın'da 10 gün gibi yakakent'te oluyorum . Bir veya iki kere'de gerze'ye denize gidiyorum . Çok güzel yerler hakikaten , hem güzel hem pahalı olmayan bir tatil bölgesi resmen . Seneye kısmet olursa görüşürüz diyelim o zaman . 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts