İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Kısa Far Kesme Sorunu

Erdal Aydın

Recommended Posts

Erdal Aydın

İyi akşamlar arkadaşlar

Sorunum şu ki 2 gün arayla kısa farlardan önce sağ bu akşam da sol kesildi

Focuslarda bu sorunun olduğunu biliyorum fakat bunun sebebi nedir bilen var mı?

Bir de önerdiğiniz bir marka model var mıdır?

Ön planda olanlar

Osram NB plus yada unlimited

Philips diamond yada xtreme vision

Bosch 90 plus

Bunların dışında da tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır?

Son olarak bu ampuller malum biraz fiyatlica bildiğiniz yonlendirebileceginiz birileri var mıdır?

Herkese teşekkür ediyorum. İyi akşamlar

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Focus'larda böyle bi sorun yok? Ampüllerin ömrü dolmuştur şansa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Başka forum sitelerinde okumuştum hocam kısa sürede kestiğini neyse belki şansıma. Aslında bir kaç kere farkında olmadan farlar açık halde kontak kapatıp çalıştırdım belki bunun da etkisi var

Sonuç olarak birini kestiği gün arkadaştan aldım 1 tane bugün diğeri kesti yani tek gözüm şu an ve sinirimi bozmakta bu durum

Var mıdır bana tavsiye

Yorum bağlantısı
Misafir

Kısa sürede kesenler sizin sıraladığınız ve almayı düşündüğünüz modeller.Yazılanlar bunun içindir.Araç farlarının bu tip hataya sebebiyeti ya far sabitleme vidaları boşluk ypıp titriyordur yada ciddi şekilde sürekli bozuk yolda ilerliyordur.Bunu araç modeline yüklemek dogru olmaz.

Orijinal klasik sarı Osram yada philips te bu sorun çok nadirdi 

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Tamam o zaman en verimli ve uzun ömürlü olanı hangisidir sarı beyaz hiç farketmez kısa uzun ve sislere

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Ben haftasonu 2011 focusumun kısa farlarını değiştirdim. Yanmama gibi bir sorun yoktu. Osram night breaker aldım. Üzerindeki orjinallerde osramdı. Görüşüm azda olsa beyazladı. Ancak fazla miktarda arttı diyebilirim. Aydınlatması kötü olanlar alabilir. Ama ben bembeyaz olsun istiyorum diyenler hiç almasın.

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

3 gündür tek gözle gezip bir yandan da internetten araştırma icerisindeydim osram nb da karar vermiştim aslında ama bauhausta sadece unlimited vardı o da 76 liraydı pahalı geldiği için silverstara yöneldim fakat oradaki görevlinin tavsiyesiyle 50 liraya photon diamond vision xenon effect aldım dün akşam hemen bahçede bi projektörun altına çektim ve değiştirdim orada sonuç güzel beyaz renkli ve aydınlatma yeterli bakalım ömrü ne kadar olacak bunun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...