Erdal Aydın 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 İyi akşamlar arkadaşlar Sorunum şu ki 2 gün arayla kısa farlardan önce sağ bu akşam da sol kesildi Focuslarda bu sorunun olduğunu biliyorum fakat bunun sebebi nedir bilen var mı? Bir de önerdiğiniz bir marka model var mıdır? Ön planda olanlar Osram NB plus yada unlimited Philips diamond yada xtreme vision Bosch 90 plus Bunların dışında da tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır? Son olarak bu ampuller malum biraz fiyatlica bildiğiniz yonlendirebileceginiz birileri var mıdır? Herkese teşekkür ediyorum. İyi akşamlar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Focus'larda böyle bi sorun yok? Ampüllerin ömrü dolmuştur şansa. 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 Başka forum sitelerinde okumuştum hocam kısa sürede kestiğini neyse belki şansıma. Aslında bir kaç kere farkında olmadan farlar açık halde kontak kapatıp çalıştırdım belki bunun da etkisi var Sonuç olarak birini kestiği gün arkadaştan aldım 1 tane bugün diğeri kesti yani tek gözüm şu an ve sinirimi bozmakta bu durum Var mıdır bana tavsiye Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Kısa sürede kesenler sizin sıraladığınız ve almayı düşündüğünüz modeller.Yazılanlar bunun içindir.Araç farlarının bu tip hataya sebebiyeti ya far sabitleme vidaları boşluk ypıp titriyordur yada ciddi şekilde sürekli bozuk yolda ilerliyordur.Bunu araç modeline yüklemek dogru olmaz. Orijinal klasik sarı Osram yada philips te bu sorun çok nadirdi Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Mart 2015 Yazar Paylaş 9 Mart 2015 Tamam o zaman en verimli ve uzun ömürlü olanı hangisidir sarı beyaz hiç farketmez kısa uzun ve sislere Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Ben haftasonu 2011 focusumun kısa farlarını değiştirdim. Yanmama gibi bir sorun yoktu. Osram night breaker aldım. Üzerindeki orjinallerde osramdı. Görüşüm azda olsa beyazladı. Ancak fazla miktarda arttı diyebilirim. Aydınlatması kötü olanlar alabilir. Ama ben bembeyaz olsun istiyorum diyenler hiç almasın. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 14 Mart 2015 Yazar Paylaş 14 Mart 2015 3 gündür tek gözle gezip bir yandan da internetten araştırma icerisindeydim osram nb da karar vermiştim aslında ama bauhausta sadece unlimited vardı o da 76 liraydı pahalı geldiği için silverstara yöneldim fakat oradaki görevlinin tavsiyesiyle 50 liraya photon diamond vision xenon effect aldım dün akşam hemen bahçede bi projektörun altına çektim ve değiştirdim orada sonuç güzel beyaz renkli ve aydınlatma yeterli bakalım ömrü ne kadar olacak bunun Yorum bağlantısı
Recommended Posts