abdullah tetik 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 merhaba dün aracımı yıkmadan önce her şey normaldi lakin aracı yıkayıp kapılara su tutarken sanırım tazyikli su hoparlöre kaçtı sesi az açınca bas vururken pıt pıt ediyor lakin sesi yüksek açtığımda kesiliyor ne yapmam gerekir ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Masraf yapmayım diyorsan cızırtı gelen yerin sesini sağa yada sola ver 3kademe filan sorun ortadan kalkar Yorum bağlantısı
Süreyya Karaçam 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Benim araba da sol ön kapıdan darbe aldı , ses dediğiniz gibi geliyo bende de. Zannedersem hoparlör patladı , yenisini araştırıyorum ama önce kapı döşemesini sökmem lazım. Yorum bağlantısı
abdullah tetik 7 Mart 2015 Yazar Paylaş 7 Mart 2015 düşüncem şu hoparlör tamiri yapan bir yer var Ankara da bütün firmalar buraya getiriyor hoparlörü söküp tamir yaptırmak gibi geldi Yorum bağlantısı
Tayfun Çetin 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Ayni sorun benim aracimda da var. Sag on hoparlor cizirti yapiyor ses cizirtilu geliyor... Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 merhaba dün aracımı yıkmadan önce her şey normaldi lakin aracı yıkayıp kapılara su tutarken sanırım tazyikli su hoparlöre kaçtı sesi az açınca bas vururken pıt pıt ediyor lakin sesi yüksek açtığımda kesiliyor ne yapmam gerekir ? hocam aynısı benim de başıma geldi, aracı yıkadıktan sonra sol ön kapı hoparlöre su kaçtı sanırım, başka biryerde de okumuştum su kaçma problemini, neyse benim de başıma geldi ama ertesi sabah kuruyunca hiçbir problem kalmadı, hem de iki kez oldu bu, kuruyunca geçiyor yani sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
abdullah tetik 30 Mart 2015 Yazar Paylaş 30 Mart 2015 hocam aynısı benim de başıma geldi, aracı yıkadıktan sonra sol ön kapı hoparlöre su kaçtı sanırım, başka biryerde de okumuştum su kaçma problemini, neyse benim de başıma geldi ama ertesi sabah kuruyunca hiçbir problem kalmadı, hem de iki kez oldu bu, kuruyunca geçiyor yani sıkıntı yok. aynen benim problemim de geçmiş durumda sanırım havalar soğuk olduğundan kurumadı lakin şimdi kurumuş durumda ve seste problem yaşamıyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 aynen benim problemim de geçmiş durumda sanırım havalar soğuk olduğundan kurumadı lakin şimdi kurumuş durumda ve seste problem yaşamıyorum iyi de hocam bu problem nasıl ortadan kalkacak aklımda bu var, yani her araba yıkandığında bu su kaçma olayı olursa hoparlörlerde mutlaka zarar görecek, az önce burda yağmur vardı çok merak ediyorum benim kolon ne alemde. Bu durumda cam fitili denen kısım mı değiştirilmeli, bilgisi olan var mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts