Mustafa Erhan 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Forumdaşlar bu araç hakkında bilginiz var mı? Araç araştirmalarim hizla devam ediyor. Toyota kullanmadim daha once ama piyasada baya yaygin. Nedir parca durumu kolay midir? Fordla kiyasla nasildir sedan kasalari? Yakit durumu nedir dizellerin? Alim satimi nedir? Değerli goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim. Birde verilecek fiyat nedir ortalama? Yorum bağlantısı
onurdursun 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) fiyatını bilmem ama araba arıza çıkartmıyor abim 50.000 km de aldı şuan 120.000 km civarı tek masrafı ustanın yanlışlıkla şarj dinomosunun diyotunu patlatması oldu arabayı yeri geldiğinde eşşek gibi kullanmamıza rağmen maşallah tık demiyor chip tuningde yaptırdık yakıtıda süper gidişide tasiye ederim.Ama yol tutuşu focus 2 kadar asla olamaz onuda belirteyim. 5 Mart 2015 tarihinde onurdursun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Chip tuning nedir? Kaça almisti abiniz? Ederi nedir? Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Aynı kasanın benzinlisi ekip aracım 400 bine dayanmış ufak tefek sesleri saymazsak bi 400 daha devirir gibi geliyor bana 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 en sonunda ne araba alacaksın merakla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Masrafsız ve sessiz motor. İnce zayıf dış kabin. İkinci eli hızlı ama pahalı Terra yerine elegant donanımı daha iyi 2 Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Ben tavsiye etmem ben 2003 model terra modeline bindim döşeme kumaşları adi, ön konsoldan ses gelir, malzeme kalitesi yok, yol tutuş yok, 150 km hızdan sonra güven vermez vb. dezavantajları. Avantajları sık arıza vermez, yolda kalmaz, uzun km yol yapar, ama bi focus 2 ile kıyaslanamaz. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 en sonunda ne araba alacaksın merakla bekliyorum Valla bende bekliyorum Ben tavsiye etmem ben 2003 model terra modeline bindim döşeme kumaşları adi, ön konsoldan ses gelir, malzeme kalitesi yok, yol tutuş yok, 150 km hızdan sonra güven vermez vb. dezavantajları. Avantajları sık arıza vermez, yolda kalmaz, uzun km yol yapar, ama bi focus 2 ile kıyaslanamaz. Focus mk1 den sonra bendeki hissiyatı nasıl olur? Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Bizim şirkette 2007 Corolla dizel plusline var mmt şanzımanlı iki kere şanzımandan dolayı yolda kaldık 40.000 km lerdeydi garantinden tamiri yapıldı ama vites geçişlerinde ses yapıyor şu an 170.000 km lerde şanzımanı saymasak sağlam araba motoru sağlam zincirli multijetler gibi konfor kötü bende 2014 focus var corollaya binince Şahin'e binmiş gibi hisse kapılıyorum tabi arada 7 yıl teknoloji farkı var ama o modellerde araba alacak olsam temiz dizel focus alırdım Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 Bizim şirkette 2007 Corolla dizel plusline var mmt şanzımanlı iki kere şanzımandan dolayı yolda kaldık 40.000 km lerdeydi garantinden tamiri yapıldı ama vites geçişlerinde ses yapıyor şu an 170.000 km lerde şanzımanı saymasak sağlam araba motoru sağlam zincirli multijetler gibi konfor kötü bende 2014 focus var corollaya binince Şahin'e binmiş gibi hisse kapılıyorum tabi arada 7 yıl teknoloji farkı var ama o modellerde araba alacak olsam temiz dizel focus alırdım Focus bende istiyorum fakat piyasası gereksiz yüksek olduğu için vazgeçmek uzereyim. 2004 focusa 24-25 istiyorlar. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Malzeme kalitesi çok iyi olmadığını biliyoruz japonların lakin motor konusunda 1 sn bile düşünmeden alınacak motorları var toyotanın motorları hondadan bile daha iyi olduğunu söylemişti motorcu bir arkadaşım,biryer dede yine en fazla çalışan motor toyotanın die okumuştum.Kısacası hertürlü gideri var. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 Malzeme kalitesi çok iyi olmadığını biliyoruz japonların lakin motor konusunda 1 sn bile düşünmeden alınacak motorları var toyotanın motorları hondadan bile daha iyi olduğunu söylemişti motorcu bir arkadaşım,biryer dede yine en fazla çalışan motor toyotanın die okumuştum.Kısacası hertürlü gideri var. Kmsi güzel dizel 1.4 e ne kadar verilir? Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Kmsi güzel dizel 1.4 e ne kadar verilir? bende focusu almadan önce hb olarak düşünmüştüm bir ara ciddi ciddi lakin nasip olmamıştı, şuanda aklımda bir fiyat yok, yaklaşık 2 sene öncesinde bakmıştım, malum sitenin ortalama 1-2 bin aşağısına alınır die düşünüyorum. Temiz ise en fazla 31-32 e kadar bulursun die düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Kmsi güzel dizel 1.4 e ne kadar verilir? temiz bulursan 25.000 tl 30.000 tl verilir 2007 plusline özel seridir bulursan kaçırma manuel vites olan, mmt de alınabilir ama kullanımı düz yolda iyi şehir içi trafikde ve yokuş aşağı yokuş yukarı vites geçişlerinde saçmalıyor manuel moda alıyorum hemen. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 6 Mart 2015 Yazar Paylaş 6 Mart 2015 temiz bulursan 25.000 tl 30.000 tl verilir 2007 plusline özel seridir bulursan kaçırma manuel vites olan, mmt de alınabilir ama kullanımı düz yolda iyi şehir içi trafikde ve yokuş aşağı yokuş yukarı vites geçişlerinde saçmalıyor manuel moda alıyorum hemen. Terra arastiriyorum. 25 bin ile 30 bin arasinda çok fark yok mu? Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 malu sitede fiyatlar çok dalgalı 21.000 tl ye de var 40.000 tl yede ondan öyle yazdım alınabilecek fiyat aralığı 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Bugün ben 2007 terra hatchback d4d olanından sürdüm araba hakikaten çok sessiz. Fakat benim baktığımda bir kaç boya var yanlarda ve acil 4 lastik istiyor. 30500 dedi en son. Şu an sıfır km Linea'ya bakmaya başladım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Focus 1 é 25 çok diyip corollaya o para veriliyor ya ne diyeyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts