Erdoğan Temur 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Micro SD yi çıkartın ve reset tuşuna basarak deneyin Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Videoyu yükledim, Buyrun... abi kartı çıkar , Erdoğan abinin dediği gibi reset e basılı tut ,o da olmadı usb ile pc ye bağla bi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Micro SD yi çıkartın ve reset tuşuna basarak deneyin abi kartı çıkar , Erdoğan abinin dediği gibi reset e basılı tut ,o da olmadı usb ile pc ye bağla biİkisinide denedim. Bir tek usb ile Pc ye bağlama işi kaldı.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Denedim olmuyor. Dur başkan masrafa sokma adamı şunu onaralım ya[emoji22] Yazılım.güncelleme vs oluyor mu acaba ? Sanki yazılım güncelleme ile ile çözülür gibi, birde emin değilim ama farklı kablo ile de denemekte fayda var. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 Videoyu yükledim, Buyrun... Micro sd olmadan verdiği tepki nedir ? Yazılım güncelleme var geçmiş msjlarda paylaşmıştık sanırım bir tarayın isterseniz geriye doğru. Arkadaşlar farklı çözümler sunmuşlar eğer işe yaramaz ise ( güncelleme vs.) kameranın 1 sene garantisi var Gearbeste ticket açarız video yollarız. Gelecek cevaba göre devam ederiz. Şansızlık olmuş örnek babamın aracındaki g1w 1 seneyi geçti sıkıntı yok hatta dün akşam atlattığımız kaza çekimini yaptı : Bir ara ağır küfür etti de kestim orayı Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Micro sd olsun olmasın aynı tepkiyi veriyor.. Satıcıya mesaj attım gelecek cevaba göre hareket edeceğm... Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Farklı araçlarda ve pc'de de denediniz mi? Bir tek pcde denemek kaldı yazmıştınız.Benimki ilk aldığımda açılıp sonra tepeden dikine yüzlerce beyaz çizgi inip donuyordu.10tl ücretle kargoladım sadece cihazı.Yenisini yollamışlardı.Sizinki uzun süredir kullanıldığından belki yenisi yollamazlar ama konusup ikna edilebilir bence. Sormak istediğim birşey var. Xiomi 10.000mah powerbank aldım.Aracı gün içerisinde sokak arasına bırakıp işe geçiyorum.Acaba powerbank'e bağlasam usb ile nasıl olur?Deneyen var mı daha önce? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Farklı araçlarda ve pc'de de denediniz mi? Bir tek pcde denemek kaldı yazmıştınız.Benimki ilk aldığımda açılıp sonra tepeden dikine yüzlerce beyaz çizgi inip donuyordu.10tl ücretle kargoladım sadece cihazı.Yenisini yollamışlardı.Sizinki uzun süredir kullanıldığından belki yenisi yollamazlar ama konusup ikna edilebilir bence. Sormak istediğim birşey var. Xiomi 10.000mah powerbank aldım.Aracı gün içerisinde sokak arasına bırakıp işe geçiyorum.Acaba powerbank'e bağlasam usb ile nasıl olur?Deneyen var mı daha önce? Pc de denemedim. Farklı araçlarda deneme yapılmasının sonucu değiştireceğini düşünmüyorum. Satıcıya mesaj attım bakalım cevap verecek mi... Powerbank ile kullanmak yerine aracınızdan sabit bir akım almanız daha mantıklı değil mi ? Şahsen ben öyle yapıyorum. Akü biter diye korkuyorsanız korkmayın bitmez [emoji6] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 Farklı araçlarda ve pc'de de denediniz mi? Bir tek pcde denemek kaldı yazmıştınız.Benimki ilk aldığımda açılıp sonra tepeden dikine yüzlerce beyaz çizgi inip donuyordu.10tl ücretle kargoladım sadece cihazı.Yenisini yollamışlardı.Sizinki uzun süredir kullanıldığından belki yenisi yollamazlar ama konusup ikna edilebilir bence. Sormak istediğim birşey var. Xiomi 10.000mah powerbank aldım.Aracı gün içerisinde sokak arasına bırakıp işe geçiyorum.Acaba powerbank'e bağlasam usb ile nasıl olur?Deneyen var mı daha önce? Pc de denemedim. Farklı araçlarda deneme yapılmasının sonucu değiştireceğini düşünmüyorum. Satıcıya mesaj attım bakalım cevap verecek mi... Powerbank ile kullanmak yerine aracınızdan sabit bir akım almanız daha mantıklı değil mi ? Şahsen ben öyle yapıyorum. Akü biter diye korkuyorsanız korkmayın bitmez [emoji6] Aynen 10 tl tutuyor geri yollamak doğru teknik ile. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 7/24 calissin istemiyorum.arada sirada tereddutte kaldigim yerlerde kamera kayiitta kalsin istiyorum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 7/24 calissin istemiyorum.arada sirada tereddutte kaldigim yerlerde kamera kayiitta kalsin istiyorum Bunu ben de düşünüyorum. Kayıt etmesini istemediğiniz yerde çıkmadan önce kapatabilirsiniz sanırım powerbank ten daha kullanışlı olur. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Abi 12 kasımda bu makineden aldım. Fakat RL ile başlayan takip noyu vermediler. Nerdeyse 2 ay olacak. Bu gear bestte refund işi nasıl oluyor. Hiç başınıza geldi mi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 Abi 12 kasımda bu makineden aldım. Fakat RL ile başlayan takip noyu vermediler. Nerdeyse 2 ay olacak. Bu gear bestte refund işi nasıl oluyor. Hiç başınıza geldi mi Eren bey kargoyu çıktıkları tarih nedir ? Kasım 12 sipariş kargo tarihi kaç ? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Eren bey kargoyu çıktıkları tarih nedir ? Kasım 12 sipariş kargo tarihi kaç ? 16 Kasım abi. Satıcı mesaj atmış bugün. 16 şubata kadar gelmezse çözüm sunacağız demiş. your order has been shipped out on Date 2015-11-16,therefore your delivery deadline will expire on Date 2016-02-16. Please free to contact us after that date with all details requested above. Then, we will offer you a solution. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 16 Kasım abi. Satıcı mesaj atmış bugün. 16 şubata kadar gelmezse çözüm sunacağız demiş. your order has been shipped out on Date 2015-11-16,therefore your delivery deadline will expire on Date 2016-02-16. Please free to contact us after that date with all details requested above. Then, we will offer you a solution. Normarde tüm kameraları takipli posta ile yollarlar resmen hıyarlık yapmışlar takipsiz posta gelişi ortalama 55 gün Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Normarde tüm kameraları takipli posta ile yollarlar resmen hıyarlık yapmışlar takipsiz posta gelişi ortalama 55 gün Abi 5 kamera aldım ordan. 3 ü takipli 2 si takipsiz. Takipsiz olanlardan biri 45 günde geldi. (Karabüke) Diğeri 55. güne girdi ankaraya varamadı. Korkum şu; ptt bu takipsiz ürünlere göz koyabilir mi acaba. Nasılsa akıbeti bilinmiyor diye. Ama bi tanesi de geldi öyle şey yapmazlar diyorum Karışık durumlar yani. 60. günü bekleyeceğiz artık. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 Abi 5 kamera aldım ordan. 3 ü takipli 2 si takipsiz. Takipsiz olanlardan biri 45 günde geldi. (Karabüke) Diğeri 55. güne girdi ankaraya varamadı. Korkum şu; ptt bu takipsiz ürünlere göz koyabilir mi acaba. Nasılsa akıbeti bilinmiyor diye. Ama bi tanesi de geldi öyle şey yapmazlar diyorum Karışık durumlar yani. 60. günü bekleyeceğiz artık. Kafanız her türlü rahat olsun arada Paypal kullandıysanız. PTT nin farklı şehirlerdeki mantığını bilmiyorum izmirde allaha şükür bir sakatlık yapıp hacılama olayını hiç yaşamadım. Ama artık risk istemediğim için 9 $ lık ürün bile alsam 1.99 $ lık takip numarası ekliyorum da alıyorum. Takip no olmayınca stres yapıyor. Ama takipsiz yolladıklarında Paypal'a ispat edemedikleri için her türlü para iadesi yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Kafanız her türlü rahat olsun arada Paypal kullandıysanız. PTT nin farklı şehirlerdeki mantığını bilmiyorum izmirde allaha şükür bir sakatlık yapıp hacılama olayını hiç yaşamadım. Ama artık risk istemediğim için 9 $ lık ürün bile alsam 1.99 $ lık takip numarası ekliyorum da alıyorum. Takip no olmayınca stres yapıyor. Ama takipsiz yolladıklarında Paypal'a ispat edemedikleri için her türlü para iadesi yapıyorlar. Aliexpresden 7 dolar üstü çoğu ürüne takip no veriyorlar. Bunların 40 dolarlık ürüne takip no vermemesi saçma oldu. Stres hat safhada şu an Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Aliexpresden 7 dolar üstü çoğu ürüne takip no veriyorlar. Bunların 40 dolarlık ürüne takip no vermemesi saçma oldu. Stres hat safhada şu an Bende yaşamak istiyorum o streşi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bende yaşamak istiyorum o streşi Adres alayım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Satıcıya mesaj attım ne cevap var ne soran G1W-C benim için F\P kamerası olamadı... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Abi 5 kamera aldım ordan. 3 ü takipli 2 si takipsiz. Takipsiz olanlardan biri 45 günde geldi. (Karabüke) Diğeri 55. güne girdi ankaraya varamadı. Korkum şu; ptt bu takipsiz ürünlere göz koyabilir mi acaba. Nasılsa akıbeti bilinmiyor diye. Ama bi tanesi de geldi öyle şey yapmazlar diyorum Karışık durumlar yani. 60. günü bekleyeceğiz artık. Benim takipli ürünler hala yollarda görünürken arabanın bagajındalardı. Takip sistemi çok iyi çalışmıyor maalesef.. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bu Kameradan bende almak istiyorum ama sipariş ve paypaldan pek anlamıyorum maalesef Benim yerime sipariş verebilecek yada yardımcı olabilecek arkadaş var mı acep? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 Satıcıya mesaj attım ne cevap var ne soran G1W-C benim için F\P kamerası olamadı... Paypal 180 gün korumaya alıyor itiraz açın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts