İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Tahmin ettiğim gibiymiş.

Videoları silince kayda başladı.

G sensörü ayarını en yumuşağa getirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tahmin ettiğim gibiymiş.

Videoları silince kayda başladı.

G sensörü ayarını en yumuşağa getirdim.

Yaldır yaldır gez sonra kamera bozuk
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

arkadaşlar merhaba,

sormak istediğim, şu an belirtilen indirimli fiyattan bile biraz aşağı düşmüş fiyat, acaba bu sürede daha yeni ve kaliteli ürünler mi çıktı? önereceğiniz bir ürün var mıdır?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Forumda konusu var, A118c. Tek geçerim. Ama dediğiniz gibi bu süreçte daha iyisi de çıkmış olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

arkadaşlar merhaba,

sormak istediğim, şu an belirtilen indirimli fiyattan bile biraz aşağı düşmüş fiyat, acaba bu sürede daha yeni ve kaliteli ürünler mi çıktı? önereceğiniz bir ürün var mıdır?

emre arkadaşın dedği  gibi, a118c, ben g1w-c aldım 3-5 ay kullandım ama çok kaba duruyor, a118c hem 170 derece açılı yani etrafı çok daha iyi alıyor hemde cam tam yapışıyor, ne şöförün göz zevkini nede yolcunun göz zevkini bozmuyor, birde gps modulu alırsanız çok iyi olur, kamera normal görütü üstüne hız bilgisini işleyemiyor ancak kendi programı ile açıldığında google map üzerinde rotanızı, başlangıcınızı ve finiş yerininizi ve hızınızı kaydediyor, gerektiğinde bunuda delil olarak kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Emre Bey, Çağatay Bey,

bu model kapasitörsüz baktığım kadarıyla. Pil ile sorun yaşamadınız mı?

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Emre Bey, Çağatay Bey,

C sembolü capacitor un kısaltması kapasitörlü (kondansatör) demek.
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
(düzenlendi)

kapasitorlu ve pilli olmak üzere 2 modeli var, arkadaşın dediği gibi; c li olan yani a118c kapasitorlu modeli

Emre Bey, Çağatay Bey,

tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bende G1W-c var, abime A118-c aldırdım. Onunki neredeyse hiç belli olmuyor. Benim araba Clio olsa gören frene basar o kadar yani.

Bu modellerin ikisi de Koray bey'in belirttiği gibi kapasitörlü, problemsiz.

Yorum bağlantısı

Kapasitör ün dezavantajı sanırım. Arabayı her gün kullanan birisi değilim, bazen tarih in sıfırlandığını görüyorum

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kapasitör ün dezavantajı sanırım. Arabayı her gün kullanan birisi değilim, bazen tarih in sıfırlandığını görüyorum

Ozan aynen öyle, arabayı bırakıp bir yerlere gittiğimde benim de başıma geliyor alıştım. Hatta kolay ayarlamak için yıl hanesini tekrar başa aldım. Yıl/ay/gün yaptım.

Yorum bağlantısı

Ozan aynen öyle, arabayı bırakıp bir yerlere gittiğimde benim de başıma geliyor alıştım. Hatta kolay ayarlamak için yıl hanesini tekrar başa aldım. Yıl/ay/gün yaptım.

Tam olarak kaç gün acaba bilsem ona göre kontak açarım :)
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Tam olarak kaç gün acaba bilsem ona göre kontak açarım :)

Acaba kameraları yanlış yere mi bağlıyoruz?

Şahsen araç çalışmazken ama kapılar açıkken çekmesini de isterdim. Elektriği arka cam rezistans düğmesinden çeksek bunu sağlayabilir miyiz acep?

Yorum bağlantısı

Acaba kameraları yanlış yere mi bağlıyoruz?

Şahsen araç çalışmazken ama kapılar açıkken çekmesini de isterdim. Elektriği arka cam rezistans düğmesinden çeksek bunu sağlayabilir miyiz acep?

Öyle olunca da devamlı kayıt yaptığı için kartlar bi süre sonra bozuluyor
Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Henüz 1 aylık G1WC cihazımın durumu. Firma ile iletişime geçsem sonuç alabilir miyim? Geri gönder derse göndermem doğru olur mu? Tavsiyeleriniz nedir?

rVk5V3.jpg

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Kamerayı aparatına tam oturtunca benim de orası öyle yarılıyordu.Evde orayı yapıştırıp sardım bir günlüğüne.Şimdi yarılmıyor ordan.

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Henüz 1 aylık G1WC cihazımın durumu. Firma ile iletişime geçsem sonuç alabilir miyim? Geri gönder derse göndermem doğru olur mu? Tavsiyeleriniz nedir?

Çalışmasında sıkıntı yok değil mi ? izmir sıcaklarına dayanamamış kasası.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Çalışmada sıkıntı yok tahminim. Yalnız uzun bir süre kayıt yapmamış. Biz de bu durumu araç kaza yapınca anladık. Tüm sensörler kapalı mıydı bilemiyoruz. Araç bugün servisten çıktı. Tekrar deneyeceğiz bakalım. Fakat class 10 kart kullandığımızı yineleyelim.

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

rVk5V3.jpg

On günlük antalya tatili dönüşü benim kamerada aynı şekilde şişmiş sanki.yapıştırmayı deniyeceğim inşallah sıkıntı olmaz.
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Çalışmada sıkıntı yok tahminim. Yalnız uzun bir süre kayıt yapmamış. Biz de bu durumu araç kaza yapınca anladık. Tüm sensörler kapalı mıydı bilemiyoruz. Araç bugün servisten çıktı. Tekrar deneyeceğiz bakalım. Fakat class 10 kart kullandığımızı yineleyelim.

Ufak bir hatırlatma daha yapalım :

G1Wc önemli bilgi ;

Default settings yaptığınızda "lock all" u seçip kayıtların tamamının silinmemesini aktif hale getirirseniz loop record iptal olup kayıtları silmemeye başlayabilir.

Yani default settings yapmamak gerek .

Kayıt yaparken kaydı rec tuşu ile durdurup mode tuşuna basarak kayıtların görüntülendiği alanı buldugumuzda menü tuşuna bastığımızda protect diye bi seçenek cikiyo oradan ayarlaniyo onu off diye kapatın yada lock all kısmını seçmeyin.

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Arkadaşlar, acemilik diyelim, sorunlar bitmiyor.

Şimdi de ekranı bir türlü kapatamıyoruz. Önceden açıldıktan 2 dakka sonrası kendi kendine kapanırdı şimdi ne yapsak kapanmıyor.Şunun yöntemini tekrar verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Menü ayar videosunda anlatmıştım sanırım 1. msjda lcd screen off ayarı olacaktı.

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...