Osman Ünal 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Tarih ayarı sıfırlanmış kapasitörlü modellerde demek ki bu sıkıntı var kamera sürekli çakmaklığa bağlı ama arabayı bazen 1 hafta kullanmıyorum demekki gidiyor tarih saat ayarları Evet sıfırlanıyor 1 hafta dayanmıyor, bende artık tarihi saati kurcalamıyorum kayıt esnasında tarih saat basma kısmını kapadım. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Evet sıfırlanıyor 1 hafta dayanmıyor, bende artık tarihi saati kurcalamıyorum kayıt esnasında tarih saat basma kısmını kapadım.İyi fikir bende kapatayım Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 18 Temmuz 2015 Paylaş 18 Temmuz 2015 (düzenlendi) Sd kartım kırıldı kurtarma şansımız varmıdır? Dün 120 km/h hızla giderken önüme tilki çıktı kurtarma çabamı ve ve ne yazık ki kurtaramayışımı sizinle paylaşacaktım kart okuyucuya takarken bu hale geldi 18 Temmuz 2015 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Temmuz 2015 Paylaş 18 Temmuz 2015 Ayırmadan başka bir okuyucuya takın çalışırsa çalışır çalışmazsa geçmiş olsun. Kart okuyucu olarak kamerayı da kullanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun Benim de sonradan aldığım 3 dolarlık aparat bir türlü düzen tutmadı. Bu şekilde titreme sorunum var. Kameranın kendi aparatına tekrar geçiş yapmayı düşünüyorum. En iyisi oydu... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2015 Paylaş 18 Temmuz 2015 Emre yol cidden bozuk ama,kamera ne yapsın Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2015 Fiyat 39.79 $ mı ne olmuş indirim varrrr Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Son fiyat $41.89 ancak ilk mesajdaki promosyon kodunu girince 63 $'a çıkıyor Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 Titreme bende orjinal aparatında da var.Aparat ile kamera tam oturmuyor, sanırım bir ara törpüleme işi falan konuşulmuştu kaçırdım ben o mesajları.Kamerayı da bastırıp aparata tam zorlayınca bi daha çıkart çıkartabilirsen Bir de benim kayıtları inceledigimde hep silinememiş az süreli kayıtlar var.Ara ara ben kartı bilgisayara takıp elle siliyorum.Bunun nedenini kullandığım çakmaklık->usb dönüştürücünün temassızlık yapması diye yorumladım.Dandik bir üründü cünkü.Bugun çinden sipariş ettiğim orta kalite çift çıkışlı bir dönüştürücü aldım bakalım akşam eve gidince kayıtları incelicem.Hala devam ediyorsa ara ara bazı kayıtları silememesi sorun nedir? (g-sensor kapalı) Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 Benim kameranın hep son kayıtları bozuk.Mesela sabah ıkıyorum 5 parça kayıt atıyo.Son kayıt arabayı park ettiğim kayıt.Ama o hatalı.Hepsi öyle.Daha 1 tane denk gelmedim park ettiğim kaydın sağlamını.KAza durumunda falan da kontak kapanınca kayıt bozulacak bir işime yaramayacak.Bu nedendir? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Cihaz içinde sd carda format attın mı Burak ? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 İlk aldığımda atmıştım.Sadece aracın kontagını kapattıgım andaki kayıt bozuluyor.Diger tüm kayıtlar normal.Kapasitorde sıkıntı mı var acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Son fiyat $41.89 ancak ilk mesajdaki promosyon kodunu girince 63 $'a çıkıyor indirim kodunu girince fiyat neden yükseliyor ? indirim kodunun süresi mi geçti acaba ? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 (düzenlendi) İlk aldığımda atmıştım.Sadece aracın kontagını kapattıgım andaki kayıt bozuluyor.Diger tüm kayıtlar normal.Kapasitorde sıkıntı mı var acaba aynen hocam, kesin kayıt edemeden güç kesildiğinden yapıyordur. içini açıp aynı voltajda takviye olabilecek kapasitede bi kondansatörü paralel lehimlersen (+ - vardır, dikkat etmeli) belli olur 18 Ağustos 2015 tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Sorunu tespit ettim.Ben çakmaklık yerine usb kablo aldım 2 metre.Çakmaklığa da 2 çıkışlı usb dönüştürücü aldım.Kablodan kaynaklı sorunmuş.50cmlik bir usb kablo 2 gündür deneme yapıyorum tek bir hatalı kayıt yok.usb kablo uzayınca sıkıntı oluyor demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Arkadaşlar bu siteden daha önce hiç almadım, dolar olarak yazıyor, paypal'ı hiç karıştırmadan doğrudan kredi kartı numarası versek dolar olarak ekstreye yansısa bir şey olur mu, fazladan bir para çıkar mı? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2015 Arkadaşlar bu siteden daha önce hiç almadım, dolar olarak yazıyor, paypal'ı hiç karıştırmadan doğrudan kredi kartı numarası versek dolar olarak ekstreye yansısa bir şey olur mu, fazladan bir para çıkar mı? Paypal sizin Güvenceniz atlamayın bu adımı Faydalı bilgiler : 1- Paypal Bilgilendirme : Yurtdışı alışveriş konusunda bilgilerimi kısaca paylaşmak istedim çoğu kişi tedirgin paramız gidermi vs. : [/size] 1- Öncelikle güvenlik konusu Yurtdışı yurt içinden daha güvenli alışveriş neden mi ? 5- Nasıl üye olup kullanıyoruz ? www.paypal.com.tr adresinden ücretsiz hesap açıyorsunuz. Bilgileri detaylı ve eksiksiz olarak doldurun. En önemlisi Türkçe telefon desteği alabileceğiniz 444 77 01 numaralarına mesai saatleri içinde ulaşabilmek. Özellikle adres bilgileriniz ve posta kodu fln çok önemli satın almalarda ürünler paypal adresinize gönderilir çoğunlukla. ---Paypal'a Kredi Kartınızı da ekleyebilirsiniz fakat en güvenilir yöntem Sanal Kredi Kartı eklemektir. ---Sanal Kredi kartınızı Paypal adresine eklemeden önce en az bir 7-8 Tl yükleme yapın bakiyesi olsun. ---Daha sonra Sanal Kredi kartını eklerken hata verirse Kartınız Visa olsa Dahi Master seçeneğini seçip deneyin ---Benim kartım Visa olmasına Rağmen Sanal Kredi kartını Eklerken Master seçmek zorunda kaldım. ---Paypal Kartınızın doğruluğunu teyit etmek için karttan 7-8 tl yada daha azı bir para çeker ve 24 saat içinde o parayı size iade eder. ---Para iadesi sizin Extreniz de doğrulama kodu oluşturur o doğrulama kodunu üyelik bilgilerinden aktif etmenizi ister. ---Çoğu zaman illada doğrulama kodu girmeden Direkt olarak Sanal Kredi kartınızı paypal'a ekleyip 5 dakika içinde almak istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. ---İşlemler uzun ve karışık görünse de toplamda 5-10 dakikada alışverişi tamamlayıp biten bir olay. ---Paypal adres bilgileriniz kesinlikle Türkçe karakter içermemelidir !! "çğüşı" gibi karakterler yerine "cgius" karakterlerini kullanın yoksa aşağıdaki resimdeki gibi teslimat adresiniz çorba olabilir. [simage]http://img853.imageshack.us/img853/1333/gsym.png[/simage] 6- Paypal desteği olan bir web adresinden almak istediğiniz kamerayı satın alacaksınız. Örnek www.ebay.com yada şu an da benim bildiğim www.gearbest.com www.foxoffer.com üye olmalısınız. Normalde Türkiye'den internet üzerinden alışveriş yapabilen bir insan yurtdışından da çok kolay alışveriş olayını yapabilir. Zaten satın aldıktan sonra size takip numarası bildiriyorlar. O takip numarası 10-15 gün içinde PTT nin posta takibi ekranında görünmeye başlıyor. PTT kapıya kadar getiriyor. 2- Paypal Bilgilendirme : Gümrük olayı : 75 Euro sınırı var. Tek kamera siparişinde hiç bir gümrük ödemedim satın alanlarda gümrük ödemediler tanıdıklarım. Bir kişi var arkadaş 700 tl lik bir cihaz aldı yüzde 10 vergi ödeyecek sanırım alacak ürünü 2-3 gün içinde.( Cihazı aldı 4 TL damga vergisi ödedi sadece Ama yüksek fiyatlı ürünlerde Yüzde 99 gümrük ödeniyor bizimki şansına yırttı denebilir ) Başka bir arkadaş Satın aldığı 800 tl lik Blackvue kamerası için 168 tl vergisini ödedi. Bunun yanında Aliexpress.com adresinden de alışveriş çok daha basit. Onlarında sizi güvenceye aldıkları farklı bir koruma yöntemi var. Ürün gelmez ise vs. para iadesi alabildiğiniz. Üye olup adres bilgileri girip doğru satıcıdan Kredi kartınız yada sanal kredi kartınız ile direkt olarak ürünü alabilirsiniz. Farzı misal bu önermiş olduğum E-prance satıcısınında orda ilanları var aynı kamerayı orada da satıyorlar. Ben Paypal'a daha fazla güvendiğim için onu millete öneriyorum. Çünkü acemilik zamanlarımda satın aldığım dandik 39 $ lık ve bir çok üründe toplamda 100 $ dan fazla para iadesini gene PAypal sayesinde aldım. PTT Extra bir para talep etmez adresinize kadar ücretsiz getirir. Satıcılar ürünü Türkiye ye sokmak ile yükümlüler sonrası PTT nin işi. Yoksa Çin'de ki satıcı nerden bilsin bizim adresi teslim etsin dimi [sm=hiho.gif] Bir çok satıcı size takip no veriyor Fakat AliExpress sitesiniz en güzel tarafı 1 $ lık bile ürün alsanız satıcıların size takip no vermek zorunda oluşu. Takip no suz asla ürün yollayamıyorlar artık. Fakat Paypal seçeneği Aliexpress te artık bulunmuyor. Bugün 2 parça ürün ihtiyacım oldu satın alırken video çekeyim dedim. Nasıl satın alındığını Paypal ile nasıl ödeme yapıldığını bilmeyen arkadaşlar için yardımcı olur. Paypal ve E-Prance üyeliği alınmış, Paypal adresine Kredi kartınız eklenmiş olarak farz ediyorum. Videoda mini 0801 için extra Takma yuvası ve Araç Çakmaklık şarj cihazı satın aldım. ( Babamın aracında da kullanmayı düşünüyorum kamerayı ) Video 1080P dir net görebilmek için Ayarını Sağ alt köşeden 1080P yapın lütfen. Paypal ile satın alma : ve sonrası Videosu ( Gelen ürünler ) [DHTUBE=http://youtu.be/iYrMsMCMu2o] PTT 27 Kasım'da siparişini verdiğim ürünü Az önce getirdi. Hatta Satın alma işleminin basitliğini göstermek için üste Video çekmiştim. 23 gün ortalama 3 hafta sürdü. [DHTUBE=http://youtu.be/ddXbiXX7D0I] Orijinalden alıntı: [mentioned]bariscevik[/mentioned] bilgiler için teşekkürler PayPal Alıcı Koruması Online satın aldığınız bir ürün elinize ulaşmaz veya tanıtımından farklı çıkarsa PayPal Alıcı Koruması ile %100 para iadesi alabilirsiniz. PayPal Alıcı Koruması, eBay veya başka web siteleri üzerinden tüm online alışverişlerinizi kapsar. Hangi ürünler koruma kapsamındadır? Yalnızca gönderimi yapılabilen fiziksel ve kanunen yasaklanmamış ürünler koruma kapsamındadır. Bir ürünün satıcının tanıtımından farklı olduğu durumlara ilişkin birkaç örnek verebiliriz: bir kitap aldınız ancak elinize bir DVD geçti, yeni bir ürün aldınız ancak elinize kullanılmış bir ürün geçti, 3 ürün aldınız ancak elinize 2 ürün ulaştı, ürün teslimat sırasında hasar gördü, ürünün önemli parçaları eksik çıktı (satıcı açıklama yapmadı) veya orjinal bir ürün aldınız ancak sahte bir ürünle karşılaştınız. Satıcı ürünü doğru şekilde tanıttıysa ancak siz memnun kalmadıysanız, bu durum Alıcı Koruması kapsamına girmez. Hangi ürünler koruma kapsamında değildir? Her tür alışveriş koruma kapsamında değildir. Kapsam dışı ürünler şunlardır: dijital ürünler (fiziki olmayan ürünler), hizmetler, mülkler, taşıt araçları (her türlü), kişiselleştirilmiş ürünler, havayolu seyahati veya politikalarımıza aykırı ürünler (herhangi bir şekilde kanunen yasak ürünler). Ayrıca PayPal Alıcı Koruması arkadaşlarınıza ve ailenize gönderdiğiniz parayı kapsamaz. Süreç nasıl işler? Alıcı Koruması sürecini başlatmak için ödemenizden sonra 180 gün içinde itirazda bulunmalısınız. Satıcıdan memnun olmadığınız bir cevap alırsanız, itirazda bulunduğunuz ilk tarihten itibaren 20 gün içinde itirazı hak talebine yükseltmelisiniz. İtirazınızı hak talebine yükselttiğinizde, PayPal'dan bir karar vermesini istersiniz. Böylelikle talebi araştırır ve Kullanıcı Sözleşmemize uygun şekilde koruma kapsamında olup olmayacağınıza karar veririz. https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/buyer-protection 3- Paypal Bilgilendirme : AliExpress Üyeliğinizdeki İsim Soy isim Adres Telefon Posta kodu bilgileri çok önemli. Kamera satın alan bir arkadaşımız ( [mentioned]baybay[/mentioned] ) oluşan bir yanlışlıktan ötürü PTT isim yazmadığı için ürünü Çİn'e geri yolladı. Daha sonra satıcı tekrar kargo etti PTT den teslim aldı. 30 gün kadar Extra kaybı oldu. Uyarılarından ötürü [mentioned]baybay[/mentioned] beye teşekkürler. [DHTUBE=http://youtu.be/GYZ94YqAeLE] Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Olgu Bey ilginiz için çok teşekkür ederim, daha önce de sizin önerdiğiniz bir satıcıdan, aliexpress'ten kamera almıştım, orada hiç sıkıntı çekmemiştim, nasıl yaptığımı bilmiyorum ama normal dolar kurundan yansımıştı ücret. Bu sitenin de gittigidiyor gibi bir havuzu yok mudur, yani ürün gelince onaylayıp paranın satıcıya aktarılması olayı. Bir de yukarıdaki sorumu tekrarlasam; doğrudan kredi kartını seçsem para doğrudan satıcının hesabına mı geçer acaba? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2015 Olgu Bey ilginiz için çok teşekkür ederim, daha önce de sizin önerdiğiniz bir satıcıdan, aliexpress'ten kamera almıştım, orada hiç sıkıntı çekmemiştim, nasıl yaptığımı bilmiyorum ama normal dolar kurundan yansımıştı ücret. Bu sitenin de gittigidiyor gibi bir havuzu yok mudur, yani ürün gelince onaylayıp paranın satıcıya aktarılması olayı. Bir de yukarıdaki sorumu tekrarlasam; doğrudan kredi kartını seçsem para doğrudan satıcının hesabına mı geçer acaba? Kartla öderseniz direkt parayı aktarır. Araya paypal sokarsanız 180 gün boyunca paranız güvende kalır. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2015 Fiyat kod girmeden 39.9 $ olmuş. Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Fiyat kod girmeden 39.9 $ olmuş. Olgu bey bilgiler ve emeginiz için teşekkür ederiz 1 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Arkadaşlar, merhaba Bu gün kardeşim küçük bir kaza yaptı. Şükür ki yaralanma yok. Sadece maddi hasar. Neyse şu kaza durumunu kamera üzerinden bir görelim dedik. Kamerada 32 gb class 10 kingston kart mevcut. Kamera en son 12 ağustos da 32 gb kayıtı doldurmuş ve yeni kayıt döngüsüne başlamamış.Ayar da nerde hata yapmış olabiliriz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Arkadaşlar, merhaba Bu gün kardeşim küçük bir kaza yaptı. Şükür ki yaralanma yok. Sadece maddi hasar. Neyse şu kaza durumunu kamera üzerinden bir görelim dedik. Kamerada 32 gb class 10 kingston kart mevcut. Kamera en son 12 ağustos da 32 gb kayıtı doldurmuş ve yeni kayıt döngüsüne başlamamış.Ayar da nerde hata yapmış olabiliriz. Geçmiş olsun. Kameradaki g sensör vs ne kadar sensör varsa kapalı olacak. Yoksa ufak titreşimlerde kaza yapıldığını düşünerek kamera kayıtlara kilit koyuyor ve bir müddet sonra yer kalmıyor. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2015 Arkadaşlar, merhaba Bu gün kardeşim küçük bir kaza yaptı. Şükür ki yaralanma yok. Sadece maddi hasar. Neyse şu kaza durumunu kamera üzerinden bir görelim dedik. Kamerada 32 gb class 10 kingston kart mevcut. Kamera en son 12 ağustos da 32 gb kayıtı doldurmuş ve yeni kayıt döngüsüne başlamamış.Ayar da nerde hata yapmış olabiliriz. Evet emre beyin dediği gibi g sensör kapalı olacak ve class 4 tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 30/07 den beri kayıt yapmamış... İzlediğim görüntüler de garip... Şöyleki.. Örnek 30 dakikalık yola gitmişim.. Sadece 5 dakikalık kayıt var.. Benim tahminim darbe sensörü hassasiyeti çok açık.. Videoları hep silinemez olarak etiketledi ve kartı doldurdu... Olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 30/07 den beri kayıt yapmamış... İzlediğim görüntüler de garip... Şöyleki.. Örnek 30 dakikalık yola gitmişim.. Sadece 5 dakikalık kayıt var.. Benim tahminim darbe sensörü hassasiyeti çok açık.. Videoları hep silinemez olarak etiketledi ve kartı doldurdu... Olabilir mi ? Ekran kapalımıydı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts