Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Hakan bey o zaman ben ürünü 96650 ve 16 gb sd kart ile bana toplam maliyeti 48.63$ a geliyor. Biraz daha araştırma yapıp ürünü almayı düşünüyorum Sinan Bey,bana soracak olursanız verdiğim linke tıklayın ve oradan alın.ben ve bir çok kişi bu siteden alışveriş yaptık. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268464-g1w-c-dünyanın-en-iyi-fp-araç-kamerası-42-hemde-kapasitörlü/?p=2622660 Yorum bağlantısı
Sinan Tatar 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 (düzenlendi) Bu konuda sizin her sözünüze itimat ederim Olgu Bey. Kesinlikle ucuz diye riske girmeye gerek yok. http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.htmlbu link bi acaba ve hala indirim kodu çalışıyor mu 9 Temmuz 2015 tarihinde Sinan Tatar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.htmlbu link bi acaba ve hala indirim kodu çalışıyor mu Evet. İndirim kodu faal diye biliyorum,konuyu biraz incelerseniz size yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 İşlemci 96620 gelirse yada yanlışlıkla onu seçer - yollarlarsa görüntüleri çöp olacaktır. Ayrıca bu üründe kapasitör bulunmamakta aşırı sıcaklarda pil şişerek kısa zamanda bozulabilir. Ucuz etin yahnisi yavan olur misali tavsiye etmem ama para sizin keyif sizin Bu iyi bir ürün ama gene pilli olması Türkiye gibi aşırı sıcak bir ülke için dezavantaj. Lens konusu tartışılır önemli olan chipseti. Abi 96620 değil 96220 var satıcıda.Eğer ucuz olanı seçerse %100 96220 gelir. Ben satıcıyla daha önce görüştüm satıcı güvenli. 41 $ olan alınabilir. Benim önerdiğim kameranın yorumları gayet ortada 800 küsür satışı var. Hatta gelsin geniş bir konu açmayı düşünüyorum. Şişme yapacağını düşünmüyorum yaparsada aşağıdaki yolu izleyeceğim. Olgu bey kapasitör olayını fazla gözünüzde büyütüyorsunuz. Elektronikten anlayan en kötü adam pili söküp yerine aşağıda linkte bulunan ürünü ekleyebilir, http://www.aliexpress.com/item/Keywest-ZnDiy-BRY-5-5V-2-5F-Super-Electrolytic-Capacitors-Black/32330728953.html Bu üründe kameramda yer yok diyenler için yatsın tip olanı, Free Shipping for 5.5V 1.5F button-type H-P19MM feet away from the super-capacitor genuine original 5pcs / lot 1.5F 5.5V - Free Shipping for 5.5V 1.5F button-type H-P19MM feet away from the super-capacitor genuine original 5pcs / lot 1.5F 5.5V http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-for-1-5F-5-5V-button-type-H-P19MM-feet-away-from-the-super/32344686495.html (from AliExpress Android) Bu ürünler 43 $ lık üründeki kapasitörden eksiği yok fazlası var. Bunlar sadece bir örnekti. Ankarada yaşayanlar konya sokaktan ucuza temin edebilirler. En düşük değer 5,5 Volt 1,5F olmalı. Bilgiler çok iyi Evet bilgiler güzel valla Hakan bey bu konuda tavsiye ettiğimiz 43 $ lık kamera bütçeyi aşıyorsa eğer en mantıklı tercih bim - a101 de 40-50 tl arası satılan ucuz kameralar olacaktır. Hiç değilse 2 sene garantileri olur. 20-25 $ dan aynı berbat çekimlere sahip 96620 chipset alıp birde üstüne 3-4 hafta kargo beklemeye gerek yok. Kesinlikle 96220 alınacaksa almanın hiç bir anlamı yok. Bu konuda sizin her sözünüze itimat ederim Olgu Bey. Kesinlikle ucuz diye riske girmeye gerek yok. Her ucuz kötü diye bir şey yok. İyi araştırmak gerekiyor. [emoji106] GearBest deki çalışanda insan Aliexpress'de çalışanda. Serkan abiye olduğu gibi GearBest kamera yerine fenerde gönderebilir. Zaten fiyatları incelerseniz hepsi birbirine yakın. Yorum bağlantısı
Sinan Tatar 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 o zaman arkadaşlar ben ürünü GearBest sitesinden paypal ile alacağım,hafıza kartı olarak ta aliexpress ten class 10 bir sd kart alacağım sizce bunun hafızası 32gb yoksa 16gb mı olmalı 2 haftada bir bilgisayara takıp aktara billirim anca Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 o zaman arkadaşlar ben ürünü GearBest sitesinden paypal ile alacağım,hafıza kartı olarak ta aliexpress ten class 10 bir sd kart alacağım sizce bunun hafızası 32gb yoksa 16gb mı olmalı 2 haftada bir bilgisayara takıp aktara billirim anca Ben 32gb aldım mesela,bir seferde tam 5.5 saat kayıt yapıyor. Aktarmanıza gerek yokki,kart hafızası dolunca en eski kayıtları sırayla siliyor.siz kameradaki bir görüntüye ihtiyacınız olduğunda aktarımı yapın yeter. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Merhaba arkadaşlar linkteki kamerayı almayı düşünüyorum' http://tr.aliexpress.com/item/2-7-LCD-Screen-Novatek-T650-3-0-Mega-Pixel-CMOS-1080P-HD-Wide-angle-Vehicle/1341101503.html' bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz kalite ve güzellik olarak iyi midir ? Bir de enerji olayı nasıl oluyor sürekli çakmaklıktan gelen enerji ile mi çalışıyor yoksa biz sadece belli aralıklarla mı şarj ediyoruz. Bu ürünü satan satıcı ile sorun yaşarmıyım ve bu ürüne benzeyen kaliteli ürün tavsiyeleriniz varmı Ürün bana 16gb class 10 sd kartı ile toplam 34,95$ a geliyor sizce fiyat iyi midir ? Şimdiden teşekkürler Bu bizim kameranın kapasitörsüz olanı.az daha verip kapasitörlüsünü almanızı tavsiye ederim. Son mesajlarda konu netlik kazanmış gerçi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 Olgu bey kapasitör olayını fazla gözünüzde büyütüyorsunuz. Elektronikten anlayan en kötü adam pili söküp yerine aşağıda linkte bulunan ürünü ekleyebilir, http://www.aliexpress.com/item/Keywest-ZnDiy-BRY-5-5V-2-5F-Super-Electrolytic-Capacitors-Black/32330728953.html Bu üründe kameramda yer yok diyenler için yatsın tip olanı, Free Shipping for 5.5V 1.5F button-type H-P19MM feet away from the super-capacitor genuine original 5pcs / lot 1.5F 5.5V - Free Shipping for 5.5V 1.5F button-type H-P19MM feet away from the super-capacitor genuine original 5pcs / lot 1.5F 5.5V http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-for-1-5F-5-5V-button-type-H-P19MM-feet-away-from-the-super/32344686495.html (from AliExpress Android) Aslında kapasitör olayını fazla gözümde büyütmüyorum da sadece bilgi veriyorum Birde her kameraya çok haklısınız kapasitör takabiliriz fakat önemli olan yazılım problemi. Eğer kameradaki yazılım uygun değilse kontak kapatıldığında son dosyayı bozmakta ve tekrar açıldığında uyarı vererek kayda yeniden başlayamamak ta cihazlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bu konuda sizin her sözünüze itimat ederim Olgu Bey. Kesinlikle ucuz diye riske girmeye gerek yok. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Aslında kapasitör olayını fazla gözümde büyütmüyorum da sadece bilgi veriyorum Birde her kameraya çok haklısınız kapasitör takabiliriz fakat önemli olan yazılım problemi. Eğer kameradaki yazılım uygun değilse kontak kapatıldığında son dosyayı bozmakta ve tekrar açıldığında uyarı vererek kayda yeniden başlayamamak ta cihazlar. Sizin verdiğiniz bilgiler neticesinde forum canlandı. Emeğinize sağlık. Yazılım konusuna gelince bence yazılımdan ziyade kapasitörün FARAD'ı ile ilgili. Kapasitörlerinde aynı pillerdeki (mAh) değeri gibi değerleri var. 0,1F... ,1F,2F..... diye gider. Örneğin, 1,5F ( FARAD) kapasitör G1W için düşük kalmış olabilir. son kayıt problemi kapasitörün erken boşalmasıyla ilgili. G1W içinde 1,5F kullanılıyor. 1,5F örneğin 3 dakika gidiyor ise 3F kullanılır 6 dakika kayıt yapar. ( Tahmini konuşuyorum kameranın ne kadar akım çektiğine bağlı ) Sizin dediğinizi kamera gelsin deneyeceğim. [emoji106] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Sizin verdiğiniz bilgiler neticesinde forum canlandı. Emeğinize sağlık. Yazılım konusuna gelince bence yazılımdan ziyade kapasitörün FARAD'ı ile ilgili. Kapasitörlerinde aynı pillerdeki (mAh) değeri gibi değerleri var. 0,1F... ,1F,2F..... diye gider. Örneğin, 1,5F ( FARAD) kapasitör G1W için düşük kalmış olabilir. son kayıt problemi kapasitörün erken boşalmasıyla ilgili. G1W içinde 1,5F kullanılıyor. 1,5F örneğin 3 dakika gidiyor ise 3F kullanılır 6 dakika kayıt yapar. ( Tahmini konuşuyorum kameranın ne kadar akım çektiğine bağlı ) Sizin dediğinizi kamera gelsin deneyeceğim. [emoji106] Murat Dediğin doğru da. Olgu beyin söylediği voltaj kesilmeden kamera kaydı kesmeli. Çünkü Kayıtlar 3-5 dk Şeklinde. O süreyi doldurmadan keserse gerilimi kayıt kapanmaz ve görüntü kaybı olur. Yorum bağlantısı
Sinan Tatar 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim GearBest sitesinden ürünü 42.99 $ alacağım yanına da Türkiye den class 10 32 gb bir hafıza kartı alacağım. Bu linkteki http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html ürünşu chipseti iyi olan demi arkadaşlar? Galiba öbürünün goruntu kalitesi kotüymüş anladığım kadarıyla bunun kalitesi iyimidir ? 9 Temmuz 2015 tarihinde Sinan Tatar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Murat Dediğin doğru da. Olgu beyin söylediği voltaj kesilmeden kamera kaydı kesmeli. Çünkü Kayıtlar 3-5 dk Şeklinde. O süreyi doldurmadan keserse gerilimi kayıt kapanmaz ve görüntü kaybı olur. Tamam işte aynı şeyi ifade ediyoruz. En kötü 3-5-10 dakikadan fazla kullanım ömrü olan kapasitör kullanılıyor ki enerji kesildiği anda kamera son 3-5-10 dakikalık kaydı tamamlayıp kamerayı kapatıyor. 3 dakika sadece örnek. Muhtemelen kameraların genelinde 10 dakikadır. Buradan şunu söyleyebiliriz kameranın en uzun süren kayıt modu olan süre dikkate alınarak ona uyumlu olan kapasitör kullanılmalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Tamam işte aynı şeyi ifade ediyoruz. En kötü 3-5-10 dakikadan fazla kullanım ömrü olan kapasitör kullanılıyor ki enerji kesildiği anda kamera son 3-5-10 dakikalık kaydı tamamlayıp kamerayı kapatıyor. 3 dakika sadece örnek. Muhtemelen kameraların genelinde 10 dakikadır. Buradan şunu söyleyebiliriz kameranın en uzun süren kayıt modu olan süre dikkate alınarak ona uyumlu olan kapasitör kullanılmalı.Murat bizdeki 3 Sn [emoji23]Dk değil Sn [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim GearBest sitesinden ürünü 42.99 $ alacağım yanına da Türkiye den class 10 32 gb bir hafıza kartı alacağım. Bu linkteki http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html ürünşu chipseti iyi olan demi arkadaşlar? Galiba öbürünün goruntu kalitesi kotüymüş anladığım kadarıyla bunun kalitesi iyimidir ?Link açılmıyor. Aslında sizin paylaştığınızın 41 $ lık olan seçeneğinin görüntü kalitesi GearBest deki ile aynı. Ben size bir link vereyim siz onu alın. Kapasitörlü [emoji106] Murat bizdeki 3 Sn [emoji23] Dk değil Sn [emoji23][emoji23][emoji23] Nasıl 3 sn [emoji15] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Link açılmıyor. Aslında sizin paylaştığınızın 41 $ lık olan seçeneğinin görüntü kalitesi GearBest deki ile aynı. Ben size bir link vereyim siz onu alın. Kapasitörlü [emoji106] Nasıl 3 sn [emoji15] Kontağı kapatınca 3 Sn sonra kamera googbye yazıyor. Yani şak diye kesmiyor. Olgu beyin anlatmak istediği buydu. Yazılım konusu bu. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim GearBest sitesinden ürünü 42.99 $ alacağım yanına da Türkiye den class 10 32 gb bir hafıza kartı alacağım. Bu linkteki http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html ürünşu chipseti iyi olan demi arkadaşlar? Galiba öbürünün goruntu kalitesi kotüymüş anladığım kadarıyla bunun kalitesi iyimidir ? kart özellikle class 4 olacak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Kontağı kapatınca 3 Sn sonra kamera googbye yazıyor. Yani şak diye kesmiyor. Olgu beyin anlatmak istediği buydu. Yazılım konusu bu. Tamam şimdi anlaştık. Yani G1W 3 sn kapatıyor öyle mi ? Ben sanıyorum 3-5-10 dakikalık periyotları tamamlıyor. Benim SJ4000 için baktım 10 sn. Bahsettiğim kamera bataryalı. Yeni aldığım kamera gelsin sizler için feda edeceğim. [emoji41] [emoji16] Kapasitörsüz kameralara dönüşüm uygulayalım... Yorum bağlantısı
Sinan Tatar 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 (düzenlendi) Link açılmıyor. Aslında sizin paylaştığınızın 41 $ lık olan seçeneğinin görüntü kalitesi GearBest deki ile aynı. Ben size bir link vereyim siz onu alın. Kapasitörlü [emoji106] Nasıl 3 sn [emoji15] Arkadaşlar kusura bakmayın link bu : http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html . Sizin paylaşacağınız linki de atarsanız sevinirim. kart özellikle class 4 olacak Class 4 class 10 nun yanında biraz yazma ve okuma hızı düşük kalır ama 9 Temmuz 2015 tarihinde Sinan Tatar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Arkadaşlar kusura bakmayın link bu : http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html . Sizin paylaşacağınız linki de atarsanız sevinirim. Class 4 class 10 nun yanında biraz yazma ve okuma hızı düşük kalır ama Link aynısı [emoji106] http://m.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Olgu Bey Class 4 önermiş. Bir bildiği var demek ki Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Class 4 class 10 nun yanında biraz yazma ve okuma hızı düşük kalır ama Ben sandisk class10 aldım. Özellikle class 4 olması gerekmiyor. Class 10 alırsanız daha iyi olur hatta. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 Döngüsel kayıtta nadirde olsa Class 10 da bazen sıkıntı yapabiliyor. Netlik ve görüntü yazma anlamında class 4 fazla fazla yeterli geliyor arkadaşlar. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 ... Class 4 class 10 nun yanında biraz yazma ve okuma hızı düşük kalır ama Döngüsel kayıtta nadirde olsa Class 10 da bazen sıkıntı yapabiliyor. Netlik ve görüntü yazma anlamında class 4 fazla fazla yeterli geliyor arkadaşlar. Class 4 dememin sebebi Olgu Bey'in bu söyledikleri. Bence lazım olduğunda kayıt yapmamış olma riskine girmeye değmeyecek bir ayrıntı Yorum bağlantısı
Sinan Tatar 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Arkadaşlar son olarak biz bunu sürekli çakmaklıktan mı şarj edeceğiz yani sürekli takılı mı duracak.Yoksa biz bunu belirli periyotlar ile mi şarj edeceğiz yani pili bitince. Yorum bağlantısı
Recommended Posts