İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan
(düzenlendi)

Abi benim bu kez de çift taraflı bant aparattan ayrıldı. Camda kalan 3m bandı da kolaylıkla söktüm. Ne meretmiş her tarafı ayrı oynuyor. Kendi aparatına geçiş yaptım yine ya şimdiye kadar sadece kendi aparatı düşmedi. Aparatla ilgili çift taraflı bant tavsiyesi bekliyorum. Elimde yeşil bir bant var denemeye korkuyorum.

Bu sorun gelen aparatın yüzeyinin dandikliğinden kaynaklandığını ilk msj da videolu olarak belirtmiştim. Çözüm ile ilgili video işinize yarayabilir. Camdan değil aparattan atıyor dikkat ettiyseniz.

Ben camcıdan dikiz aynası yapıştırdıkları kırmızı çift taraflı banttan aldım babamın aracında 1 seneyi geçti herhalde değil düşmek camdan sökmek imkansız.  :shok:

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu kutu içerisinden çıkan vantuzlu aparat camda durmadığı içinmi ek bir parça alma gereği duyuyorsunuz.

Kutu içerisinden çıkan vantuz ile kamera 2 haftayı geçti yerinde sabit duruyor. Birkez tutturdum hala yerinden oynamadı. Hatta vantuzun büyük bir bölümü dikiz aynası arkasında siyah bütürlü olan kısmında duruyor.

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bu kutu içerisinden çıkan vantuzlu aparat camda durmadığı içinmi ek bir parça alma gereği duyuyorsunuz.

Kutu içerisinden çıkan vantuz ile kamera 2 haftayı geçti yerinde sabit duruyor. Birkez tutturdum hala yerinden oynamadı. Hatta vantuzun büyük bir bölümü dikiz aynası arkasında siyah bütürlü olan kısmında duruyor.

Yok ayna arkasında kendini iyice gizlesin, göze batmasın amaç. Zaten aparat ile boyu baya bir ufalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre,ben sorunumu resmini verdiğim ürün ile hallettim.benim aldığım 50 derece idi ama,şuan piyasada 40 derece üstü yok,uygulamayı çakmak ile ısıtma yöntemi uygulayarak yaptım.Önce aparat kısmını ısıttım ve bandı yapıştırdım,sonra bandı ısıttım hemen cama yapıştırdım.Yaklaşık 1 ay olacak düşmedi ve daha da düşeceğini sanmıyorum.

5069ca63dbd0cb308500083b._w.1500_s.fit_.

Sende yok diye kıskanma,her işin bir çözümü var  :angry:

Abi bu bahsettiğin şeyi ben burada 3 ayda bulamayabilirim. İnternette bir yerlerde satılıyorsa link verebilir misin?
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Olgu bey, bahsettiğiniz yöntemi uyguladım zaten. Hatta ben de Vatan kart kullandım :)

Ama bu sefer de Camla kart arasındaki 3m bant kartı bıraktı.

Yorum bağlantısı

Abi bu bahsettiğin şeyi ben burada 3 ayda bulamayabilirim. İnternette bir yerlerde satılıyorsa link verebilir misin?

Emrecim bakayım link vereceğim sana.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bey, bahsettiğiniz yöntemi uyguladım zaten. Hatta ben de Vatan kart kullandım :)

Ama bu sefer de Camla kart arasındaki 3m bant kartı bıraktı.

Evet resimdeki bant çok iyi gözüküyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turhan Onat

15 Haziranda geçtiğim G1W-C siparişin halen gelmemesi ve izleme yapılamaması hayra dalalet midir?

Yorum bağlantısı
Koray Demir

15 Haziranda geçtiğim G1W-C siparişin halen gelmemesi ve izleme yapılamaması hayra dalalet midir?

Gearbest mutlaka gönderir stokta yoktur yoğun talep vardır vs. Göndermiş sisteme işlenmemiş de olabilir.
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

29 Mayısta aldım.. Bu ayın 6 sında İsveçten ayrıldı şu an nerede bilen yok.. Bayramdan önce gelirse çabuk geldi kabul edeceğim..

28 Mayısta aldığım kamera ise dün geldi bu arada.. Bir gün 15 gün olarak yansıyacak galiba teslimata.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

29 Mayısta aldım.. Bu ayın 6 sında İsveçten ayrıldı şu an nerede bilen yok.. Bayramdan önce gelirse çabuk geldi kabul edeceğim..

28 Mayısta aldığım kamera ise dün geldi bu arada.. Bir gün 15 gün olarak yansıyacak galiba teslimata.. :D

2 kamerayla ne yapacaksın bakıyım [emoji48] [emoji16]
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

2 kamerayla ne yapacaksın bakıyım [emoji48] [emoji16]

Birini zırt pırt arayıp rahatsız eden birine aldım kurtuldum.. :D

Yorum bağlantısı
Sinan Tatar

Merhaba arkadaşlar linkteki kamerayı almayı düşünüyorum' http://tr.aliexpress.com/item/2-7-LCD-Screen-Novatek-T650-3-0-Mega-Pixel-CMOS-1080P-HD-Wide-angle-Vehicle/1341101503.html' bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz kalite ve güzellik olarak iyi midir ? Bir de enerji olayı nasıl oluyor sürekli çakmaklıktan gelen enerji ile mi çalışıyor yoksa biz sadece belli aralıklarla mı şarj ediyoruz. Bu ürünü satan satıcı ile sorun yaşarmıyım ve bu ürüne benzeyen kaliteli ürün tavsiyeleriniz varmı Ürün bana 16gb class 10 sd kartı ile toplam 34,95$ a geliyor sizce fiyat iyi midir ? Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı

Fiyatı güzelmiş,ayrıca sd cardta olması büyük avantaj.ürün direk çakmaklıktan aldığı enerji ile çalışmaktadır.ben ve bir çok kişi kullanıyor,konu içinde biraz gerilere giderseniz size yardımı olacaktır.

Yorum bağlantısı

Fiyatı güzelmiş,ayrıca sd cardta olması büyük avantaj.ürün direk çakmaklıktan aldığı enerji ile çalışmaktadır.ben ve bir çok kişi kullanıyor,konu içinde biraz gerilere giderseniz size yardımı olacaktır.

Fiyatı çok ucuz değil. 41 $ 1080P olanı.. Sizin aldıklarınız ile aynı...[emoji6]

Merhaba arkadaşlar linkteki kamerayı almayı düşünüyorum' http://tr.aliexpress.com/item/2-7-LCD-Screen-Novatek-T650-3-0-Mega-Pixel-CMOS-1080P-HD-Wide-angle-Vehicle/1341101503.html' bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz kalite ve güzellik olarak iyi midir ? Bir de enerji olayı nasıl oluyor sürekli çakmaklıktan gelen enerji ile mi çalışıyor yoksa biz sadece belli aralıklarla mı şarj ediyoruz. Bu ürünü satan satıcı ile sorun yaşarmıyım ve bu ürüne benzeyen kaliteli ürün tavsiyeleriniz varmı Ürün bana 16gb class 10 sd kartı ile toplam 34,95$ a geliyor sizce fiyat iyi midir ? Şimdiden teşekkürler

http://www.aliexpress.com/snapshot/6761871737.html?orderId=68052984008758

Bu ürünü tavsiye ederim. Lens daha kaliteli.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Sinan bey bilmediğim bir indirim kodu mu var? Verdiğiniz linkte iki fiyat var. Birincisi toptan, ikincisi perakende fiyat. Siz toptan fiyatı mı baz alıyorsunuz?
Yorum bağlantısı

Sinan bey bilmediğim bir indirim kodu mu var? Verdiğiniz linkte iki fiyat var. Birincisi toptan, ikincisi perakende fiyat. Siz toptan fiyatı mı baz alıyorsunuz?

Abi dikkat edin. Linkte iki çeşit ürün var. İşlemcileri farklı. En başta ki Novatek 96220. Üzerine tıklayınca yazıyor.
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

İşlemci 96620 gelirse yada yanlışlıkla onu seçer - yollarlarsa görüntüleri çöp olacaktır. Ayrıca bu üründe kapasitör bulunmamakta aşırı sıcaklarda pil şişerek kısa zamanda bozulabilir.

Ucuz etin yahnisi yavan olur misali tavsiye etmem ama para sizin keyif sizin :)

Fiyatı çok ucuz değil. 41 $ 1080P olanı.. Sizin aldıklarınız ile aynı...[emoji6]

Bu iyi bir ürün ama gene pilli olması Türkiye gibi aşırı sıcak bir ülke için dezavantaj. Lens konusu tartışılır :) önemli olan chipseti. tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

İşlemci 96620 gelirse yada yanlışlıkla onu seçer - yollarlarsa görüntüleri çöp olacaktır. Ayrıca bu üründe kapasitör bulunmamakta aşırı sıcaklarda pil şişerek kısa zamanda bozulabilir.

Ucuz etin yahnisi yavan olur misali tavsiye etmem ama para sizin keyif sizin :)

Bu iyi bir ürün ama gene pilli olması Türkiye gibi aşırı sıcak bir ülke için dezavantaj. Lens konusu tartışılır : :)önemli olan chipseti.

Bilgiler çok iyi  :bravo:

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bilgiler çok iyi :bravo:

valla Hakan bey bu konuda tavsiye ettiğimiz 43 $ lık kamera bütçeyi aşıyorsa eğer en mantıklı tercih bim - a101 de 40-50 tl arası satılan ucuz kameralar olacaktır. Hiç değilse 2 sene garantileri olur.

20-25 $ dan aynı berbat çekimlere sahip 96620 chipset alıp birde üstüne 3-4 hafta kargo beklemeye gerek yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

valla Hakan bey bu konuda tavsiye ettiğimiz 43 $ lık kamera bütçeyi aşıyorsa eğer en mantıklı tercih bim - a101 de 40-50 tl arası satılan ucuz kameralar olacaktır. Hiç değilse 2 sene garantileri olur.

20-25 $ dan aynı berbat çekimlere sahip 96620 chipset alıp birde üstüne 3-4 hafta kargo beklemeye gerek yok.

Bu konuda sizin her sözünüze itimat ederim Olgu Bey.

Kesinlikle ucuz diye riske girmeye gerek yok.

Yorum bağlantısı
Sinan Tatar
(düzenlendi)

Orada yazan renk adı başlığında istediğiniz kapasiteye uyan sd kartı seçtikten sonra gerçek fiyat ortaya çıkıyor Yani toptan fiyat yok 

Abi dikkat edin. Linkte iki çeşit ürün var. İşlemcileri farklı. En başta ki Novatek 96220. Üzerine tıklayınca yazıyor.

Murat bey sizce hangi işlemcili ürünü almalıyım ?

Bu konuda sizin her sözünüze itimat ederim Olgu Bey.

Kesinlikle ucuz diye riske girmeye gerek yok.

Hakan bey o zaman ben ürünü 96650 ve 16 gb sd kart ile bana toplam maliyeti 48.63$ a geliyor. Biraz daha araştırma yapıp ürünü almayı düşünüyorum . Peki Hakan bey bu ürününün 96220 si ile 96650 si arasındaki fiyat farkının sebebi nedir ve sizce hangisi daha iyidir ?

tarihinde Sinan Tatar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...